Fan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Το τελευταίο διάστημα στις ενημερώσεις του FB μου εμφανίζονται συνέχεια προτεινόμενες σελίδες. Δεν εννοώ τα διαφημιστικά που δεν μπορείς να αποφύγεις, αλλά σελίδες που θεωρεί το FB ότι θα με ενδιέφεραν. Μάλιστα γίνεται σε τέτοιο βαθμό που καταντάει ενοχλητικό. Υπάρχει τρόπος να μπλοκάρω αυτές τις προτάσεις;
TheoAlex50 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Και σε εμένα. Ψάχνω καιρό κάποιο mod αλλά δεν βρίσκω. Αν έχει κάποιος και χρησιμοποιει κάτι αντίστοιχο ας προτείνει.
Nabuko Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 12 ώρες πριν, Fan είπε Το τελευταίο διάστημα στις ενημερώσεις του FB μου εμφανίζονται συνέχεια προτεινόμενες σελίδες. Δεν εννοώ τα διαφημιστικά που δεν μπορείς να αποφύγεις, αλλά σελίδες που θεωρεί το FB ότι θα με ενδιέφεραν. Μάλιστα γίνεται σε τέτοιο βαθμό που καταντάει ενοχλητικό. Υπάρχει τρόπος να μπλοκάρω αυτές τις προτάσεις; 5 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Και σε εμένα. Ψάχνω καιρό κάποιο mod αλλά δεν βρίσκω. Αν έχει κάποιος και χρησιμοποιει κάτι αντίστοιχο ας προτείνει. Για υπολογιστή υπάρχει το καταπληκτικό F.B. purity που έχει πολλές επιλογές απόκρυψης ενοχλητικών πραγμάτων. Για κινητό δεν γνωρίζω να υπάρχει κάτι
deepaki Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Βρήκατε άκρη? Πραγματικά σε 10 λεπτά σκρολαρισμα τα 5 είναι προτεινόμενες σελίδες τα 2 διαφημίσεις και τα υπόλοιπα το περιεχόμενο που θέλω να βλέπω από σελίδες ομάδες και φιλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα