Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Δεν ήταν επίπληξη, μην το παίρνεις επιθετικά και προκατειλημμένα. Μια απλή παρατήρηση ήταν σε ένα γεγονός. Αν είσαι επιθετικά διατιθέμενος, συζήτηση δε γίνεται. Δεν είχα χρόνο να ψάξω για κουτί, απλά επισήμανα το γεγονός.

Την επίπληξη την έβαλα σε εισαγωγικά.

Δεκτή η παρατήρηση, δεν τρώω σκαλωματα ούτε βλέπω επιθέσεις, ωστόσο μια ξερή παρατήρηση, ειδικά μετά από μια ανάλυση 10-15  γραμμών που όπως φαίνεται παρέλειψες να διαβάσεις, δεν βρίσκω πως βοηθάει. Εξου και η απάντηση.

Έμεινες μόνο στη σύγκριση ροής αέρα, ανάμεσα σε 2 κουτιά που έχουν διαφορά 50 ευρώ...

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Την επίπληξη την έβαλα σε εισαγωγικά.

Δεκτή η παρατήρηση, δεν τρώω σκαλωματα ούτε βλέπω επιθέσεις, ωστόσο μια ξερή παρατήρηση, ειδικά μετά από μια ανάλυση 10-15  γραμμών που όπως φαίνεται παρέλειψες να διαβάσεις, δεν βρίσκω πως βοηθάει. Εξου και η απάντηση.

Έμεινες μόνο στη σύγκριση ροής αέρα, ανάμεσα σε 2 κουτιά που έχουν διαφορά 50 ευρώ...

Φιλικά μιλώντας πάντα, εσύ δεν βρίσκεις ότι βοηθάει, εγώ πάλι βρίσκω. Ας ήταν και 100 οι δικές σου γραμμές, στο ζύγι θα τις βάλουμε; Και τι σχέση έχει η τιμή; Υπάρχουν και κουτιά με 50 ευρώ περίπου που έχουν mesh μπροστά, άρα καλύτερο airflow από αυτό που πρότεινες. 

Και όχι, δεν ήθελα να ψάξω κουτί να προτείνω. Ήθελα μόνο να επισημάνω το λάθος. Τόσο απλό. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Φιλικά μιλώντας πάντα, εσύ δεν βρίσκεις ότι βοηθάει, εγώ πάλι βρίσκω. Ας ήταν και 100 οι δικές σου γραμμές, στο ζύγι θα τις βάλουμε; Και τι σχέση έχει η τιμή; Υπάρχουν και κουτιά με 50 ευρώ περίπου που έχουν mesh μπροστά, άρα καλύτερο airflow από αυτό που πρότεινες. 

Και όχι, δεν ήθελα να ψάξω κουτί να προτείνω. Ήθελα μόνο να επισημάνω το λάθος. Τόσο απλό. 

Οκ, κάλως.

Το τελειώνω εδώ γιατί όσες φορές συναντηθήκαμε σε νήματα μόνο όταν πεις την τελευταία κουβέντα σταματάς.

Δημοσ.

Ειρήνη υμίν!

Μέσα από τις γνώμες, ακόμα και συγκρουόμενες, κάποιος μπορεί να βγάλει συμπεράσματα και να βοηθηθεί.

Σας ευχαριστώ εξίσου.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ θα σου δώσω 2 πιθανά build, που θεωρώ πολύ καλές και "ισορροπημένες" επιλογές, τουλάχιστον για το δικό μου σκεπτικό.

Η πρώτη είναι από eshop ενώ η δεύτερη από kavatza, εκεί λόγω οικονομικής μητρικής, χωράει στο budget και ο πολύ καλύτερος 5600g

eshop.PNG.1e4361715d7bb8c75a64a2425c6d5e31.PNG

kavatza.PNG.1f6becc4f2a5a5fb87ad923184f0b071.PNG

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, johnpopexi είπε

2 σελίδες σφαγή για airflow σε σύστημα χωρίς gpu με 65w cpu;
Και σε χαρτόκουτο να το βάλεις με ενα exhaust fan μια χαρά θα είσαι. 

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό! Και μάλιστα ήταν η πρώτη σκέψη μου, αλλά μετά παρασύρθηκα από την κουβέντα πάνω στην παρατήρηση που έκανα και ξέχασα και εγώ να το αναφέρω! :)

Συμφωνώ απολύτως ότι ένας ανεμιστήρας εξαγωγής και μόνο, στο πίσω μέρος, αρκεί για τέτοιο σύστημα, και έχω και εγώ τέτοια συστήματα με παρόμοιο στήσιμο.

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, johnpopexi είπε

2 σελίδες σφαγή για airflow σε σύστημα χωρίς gpu με 65w cpu;
Και σε χαρτόκουτο να το βάλεις με ενα exhaust fan μια χαρά θα είσαι. 

Δεν μιλάμε σε καμία περίπτωση για σφαγή.

Οι 2 σελίδες δημιουργήθηκαν για το ανούσιο πικαρισμα. Γιατί σταθήκαμε απλά σε σύγκριση 2 κουτιών με διαφορά τιμής 50 ευρώ, ενώ δεν "είδαμε" ότι μπήκαν καλύτερα cpu / mobo. 

Γιατί όταν αναφέρω ότι στις 10-15 γραμμές αναφέρονται κι άλλα πράγματα (λάθος καταμερισμός,  η πρόταση είναι απλά ενδεικτική), σταθήκαμε στο ότι οι πολλές γραμμές είναι ανούσιες ενώ να τονίζεις το λάθος είναι το μόνο ουσιαστικό.

Βρες το λάθος :

Be quite / 10100 / H510 

Ή

Savio / 10400 / B560

Βλέπεις υπήρχε ο χρόνος για πικαρισμα και αντιπαράθεση αλλά όχι χρόνος για αντιπρόταση.

• Confused 1
Δημοσ.

στο 50αρικο πας εδω που εχει ολα τα fan  και παιρνει και αερα απο εμπρος και τελειωνει η ιστορια , πολυκατοικια δεν θα χτισουμε

https://www.skroutz.gr/s/24688770/Kolink-Observatory-Lite-Mesh-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-και-RGB-Φωτισμό-Μαύρο.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...