Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω δει σε μερικά προϊόντα που κοιτούσα και με ενδιέφερε η χώρα προέλευσης να γράφει: Εκτός ΕΕ.

Δεν έχω προσέξει αν αυτό είναι συνηθισμένο μιας και σπανίως κοιτάω χώρα προέλευσης. Τώρα όμως για ένα προϊόν που με ενδιαφέρει η χώρα προέλευσης παρατήρησα ότι τόσες και τόσες συσκευασίες στο ιντερνετ που ψάχνω αναφέρουν Εκτός ΕΕ και μόνο σε 1-2 περιπτώσεις αναφέρεται η χώρα.

δεν έχει νόημα νομίζω να αναφέρω τα καταστήματα ή το προϊόν, είναι στον τομέα της διατροφής πάντως.

Με ποια λογική αντι να αναγράφουν από που είναι, αναγράφουν από που δεν είναι; Τι εξυπνάδα είναι αυτή;

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει και θα ήθελα να έχουν πολυ διακριτικό ΕΝΤΟΝΟ σημα τα προιοντα εντος ΕΕ και εκτος ΕΕ. Το ίδιο προφανως και για τα ελληνικα.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Bitbit είπε

έχω δει σε μερικά προϊόντα που κοιτούσα και με ενδιέφερε η χώρα προέλευσης να γράφει: Εκτός ΕΕ.

Δεν έχω προσέξει αν αυτό είναι συνηθισμένο μιας και σπανίως κοιτάω χώρα προέλευσης. Τώρα όμως για ένα προϊόν που με ενδιαφέρει η χώρα προέλευσης παρατήρησα ότι τόσες και τόσες συσκευασίες στο ιντερνετ που ψάχνω αναφέρουν Εκτός ΕΕ και μόνο σε 1-2 περιπτώσεις αναφέρεται η χώρα.

δεν έχει νόημα νομίζω να αναφέρω τα καταστήματα ή το προϊόν, είναι στον τομέα της διατροφής πάντως.

Με ποια λογική αντι να αναγράφουν από που είναι, αναγράφουν από που δεν είναι; Τι εξυπνάδα είναι αυτή;

Αυτό που βλέπεις δεν έχει να κάνει με την χώρα καταγωγής ή τόπο προέλευσης του τροφίμου, αυτή είναι γραμμένη σε κάποιο άλλο σημείο.

Έχει να κάνει με την χώρα καταγωγής ή τόπο προέλευσης του πρωταρχικού συστατικού, και το αναγράφουν επειδή τους υποχρεώνει κάποιος κανονισμός της ΕΕ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

Εμένα μου αρέσει και θα ήθελα να έχουν πολυ διακριτικό ΕΝΤΟΝΟ σημα τα προιοντα εντος ΕΕ και εκτος ΕΕ. Το ίδιο προφανως και για τα ελληνικα.

Και γιατί να μη σου γράφει πχ Κίνα και να σου γράφει Εκτός ΕΕ;

Δηλαδή δε τους υποχρεώνει να γράφουν ακριβώς τη χώρα παρά μόνο αν είναι εντός ή εκτός της ΕΕ;

Τι βλακείες είναι αυτά ρε να πάρει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...