FireStarteR13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω νέο pc για normal χρήση , μέτριο gaming και γενικά όχι για κάτι hardcore όπως επεξεργασίες εικόνας-βιντεο κτλ... Το budget μου είναι στα 800-900 ευρώ, αλλά σκέφτομαι να πάω σε πιο ποιοτικά κομμάτια χωρίς όμως κάρτα γραφικών (λόγω της κατάστασης). Κάρτα μπορεί να αγοραστεί στο μέλλον όταν επανέλθουμε σε φυσιολογικές τιμές. Κουτί: https://www.skroutz.gr/s/23019299/Be-Quiet-Pure-Base-500DX-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-και-RGB-Φωτισμό-Λευκό.html Motherboard: https://www.skroutz.gr/s/26370713/Gigabyte-B550-Aorus-Pro-V2-rev-1-0-Motherboard-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html Cpu: https://www.skroutz.gr/s/30384501/AMD-Ryzen-7-5700G-3-8GHz-Επεξεργαστής-8-Πυρήνων-για-Socket-AM4-σε-Κουτί.html?from=account_favorites Ψυκτρα cpu: https://www.skroutz.gr/s/17625619/Arctic-Freezer-34-eSports-Duo-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-Διπλού-Ανεμιστήρα-για-Socket-AM4-1200-115x-Λευκή.html Μνήμες: εδώ είναι δύσκολο κομμάτι γτ είμαι μεταξύ 3 επιλογών... https://www.skroutz.gr/s/28520489/G-Skill-Trident-Z-Neo-16GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x8GB-και-Συχνότητα-4000MHz-για-Desktop-F4-4000C18D-16GTZN.html https://www.skroutz.gr/s/19013841/Patriot-Viper-Steel-16GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x8GB-και-Συχνότητα-4400MHz-για-Desktop-PVS416G440C9K.html https://www.skroutz.gr/s/25826467/Gigabyte-Aorus-RGB-16GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x8GB-και-Συχνότητα-4400MHz-για-Desktop-GP-ARS16G44.html Σκληροί Δίσκοι: 1. https://www.skroutz.gr/s/17274661/Samsung-970-Evo-Plus-SSD-500GB-M-2-NVMe-PCI-Express-3-0-MZ-V7S500BW.html 2. https://www.skroutz.gr/s/13772146/Crucial-MX500-SSD-1TB-2-5-SATA-III-CT1000MX500SSD1.html Τροφοδοτικό: https://www.skroutz.gr/s/20318246/Seasonic-Focus-GX-650W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Full-Modular-80-Plus-Gold.html Ξέρω ότι είμαι λίγο πάνω από το budget αλλά αυτό αυξομειώνεται σχετικά εύκολα με 1-2 μικροαλλαγές... Τώρα οι ερωτήσεις μου. 1. Πως σας φαίνεται σαν σύστημα; 2. Στο θέμα μνήμης θέλω γρήγορη για αυτό ειμαι σε αυτές τις επιλογές αλλά μια βοήθεια θα ήταν πολύτιμη 3. Πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερη εναλλακτική σε αυτό το budget ένα χαμηλότερο γενικά συστημα με μια σχετικά φτηνή για την εποχή gpu;;; 4. Επειδή είμαι σχετικά αρχάριος θα ήθελα γνώμη σε θέματα συμβατότητας η πιθανές εναλλακτικές.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 1. Πως σας φαίνεται σαν σύστημα; Mια χαρά 2. Στο θέμα μνήμης θέλω γρήγορη για αυτό ειμαι σε αυτές τις επιλογές αλλά μια βοήθεια θα ήταν πολύτιμη Επειδή οι gigabyte παρουσιάζουν θέματα με τις μνήμες, διάλεξε κάτι από qvl ή άλλαξε μητρική. Γενικά τόσο ακριβές μνήμες δεν έχουν νόημα εκτός αν θες να πιάσεις τρελά νούμερα στα ενσωματωμένα. 130ευρώ προσωπικά θα τα διέθετα για 32gb/3200 και όχι για 16gb/4400 3. Πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερη εναλλακτική σε αυτό το budget ένα χαμηλότερο γενικά συστημα με μια σχετικά φτηνή για την εποχή gpu;;; Εξαρτάται καθαρά από το πιο είναι το σημαντικότερο σου ζητούμενο. Αν το gaming έχει υψηλότερη σημασία τότε ναι ίσως θα ήταν καλύτερη εναλλακτική ωστόσο είναι καθαρά υποκειμενικό 4. Επειδή είμαι σχετικά αρχάριος θα ήθελα γνώμη σε θέματα συμβατότητας η πιθανές εναλλακτικές.... Υπάρχουν αρκετα πιο οικονομικές μητρικές από αυτή που διάλεξες. Αν εξηγήσεις με ποια κριτήρια την έχεις διαλέξει ίσως βρούμε εναλλακτική με λιγότερο κόστος Για τις μνήμες επίσης είπαμε. Πες μας ποιά η κύρια χρήση του συστήματος. Ίσως φανεί χρησιμότερο σε αυτά τα λεφτά 32gb αντί 16gb/4400. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FireStarteR13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Πρώτα απ' όλα επειδή όπως είπα δεν το πολύ έχω τι είναι το qvl; Δεύτερον με ενδιαφέρει το gaming αλλά όχι σαν προτεραιότητα κι επίσης επειδή θα συνδέσω το pc στην τηλεόραση δεν έχω τεράστιες απαιτήσεις από τα γραφικά. Τρίτον έχω δει βίντεο (ελληνικό κιόλας) που την εκθειαζει λέγοντας μάλιστα ότι είναι η καλύτερη 550 ακόμα και από πολύ ακριβότερες και με φοβερό vrm και back io... χρήση: office, ελαφρύ προς μέτριο gaming, τηλεκπαίδευση-τηλεεργασια και τέλος browsing... Οπότε 32gb 3200 είναι καλύτερες από 16 στα 4000+;;; Λένε ότι όσο μεγαλύτερα τα mhz τόσο καλύτερα... Εσύ με αυτά που ανέφερα σε τι μητρική και μνήμες θα πήγαινες;;; Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2022 από FireStarteR13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Πρώτα απ' όλα επειδή όπως είπα δεν το πολύ έχω τι είναι το qvl; Σου έβαλα και λινκ, είναι οι μνήμες που έχει δοκιμάσει ο κατασκευαστής της μητρικής και παίζουν απροβλημάτιστα. Συνήθως είναι ενδεικτική λίστα ωστόσο βοηθάει μερικές φορές να μην έχεις χαζά προβήματα ασυμβατότητας Δεύτερον με ενδιαφέρει το gaming αλλά όχι σαν προτεραιότητα κι επίσης επειδή θα συνδέσω το pc στην τηλεόραση δεν έχω τεράστιες απαιτήσεις από τα γραφικά. Μάλλον το αντίθετο. Αν βάλεις χαμηλή ανάλυση και low γραφικά σε μεγάλη οθόνη το πιθανότερο να απογοητευτείς. Ωστόσο είπαμε, κάποια είναι υποκειμενικά Τρίτον έχω δει βίντεο (ελληνικό κιόλας) που την εκθειαζει λέγοντας μάλιστα ότι είναι η καλύτερη 550 ακόμα και από πολύ ακριβότερες και με φοβερό vrm και back io... Ε και; Σου χρειάζεται είναι το θέμα; Ο 5700g τρέχει τέλεια με πολύ πιο οικονομικές μητρικές, είμαστε και σε μεταβατικό στάδιο που πάμε για ddr5 και αλλαγή socket, δεν βλέπω τον λόγο που θες να χαλάσεις λεφτά χρήση: office, ελαφρύ προς μέτριο gaming, τηλεκπαίδευση-τηλεεργασια και τέλος browsing... Αυτά τα κάνει και ένας φτηνός 4πύρηνος me 100-150 ευρώ, εφόσον παίζεις παιχνίδια ίσως ήταν πιο ισορροπημένο το σύστημα με 6πυρηνο και κάρτα γραφικών, ξαναλέω είναι καθαρά θέμα σκοπιάς και υποκειμενικό Οπότε 32gb 3200 είναι καλύτερες από 16 στα 4000+;;; Λένε ότι όσο μεγαλύτερα τα mhz τόσο καλύτερα... Ναι, όσο μεγαλύτερα τα Mhz τόσο καλύτερα, αν δεν έχεις ιδέα του πως να τα χρησιμοποιήσεις απλά τα πληρώνεις για να κάθονται. Χωρίς παρεξήγηση, από την στιγμή που λες οτι δεν το πολυέχεις κιόλας, όλα τα παραπάνω τα πληρώνεις χωρίς να καταλάβεις την παραμικρή διαφορά. Ούτε 32gb χρειάζεσαι για την χρήση που θα κάνεις, απλά σου είπα την δική μου οπτικη γωνία. Εσύ με αυτά που ανέφερα σε τιμητική και μνήμες θα πήγαινες;;; Όντας σπάταλος, χωρίς να τα έχεις ανάγκη απ'οσο καταλαβαίνω MSI-MPG-B550-Gaming-Plus-Motherboard-ATX-με-AMD-AM4-Socket Crucial-Ballistix-16GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x8GB-και-Συχνότητα-3600MHz-για-Desktop-BL2K8G36C16U4R Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2022 από nickol-us 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FireStarteR13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Oκ να συμφωνησω όπως είπες ότι δεν θα δω τρελες διάφορες... Αν κρατήσω κουτί τροφοδοτικό σκληρούς και mobo και μνήμη που ανέφερες τι θα πρότεινες για επεξεργαστή κ κάρτα ώστε να μην ανέβουμε πάνω από 900 ευρώ;;; Υπάρχει κάτι; Και εννοείτε και αλλάζει και η ψυκτρα να φανταστω; Μας μενουν 350 ευρώ για επεξεργαστή κάρτα και ψυκτρα... Δεν φτάνουν με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Όχι δεν βγαίνει έτσι που τα υπολογίζεις. Πρέπει να "ρίξεις" κι άλλο το κόστος στο υπόλοιπο hardware για να χωρέσει η κάρτα γραφικών. Το πόσο αξίζει να το κάνεις αυτό είναι καθαρά θέμα προοπτικής όπως σου έχω ήδη αναφέρει πολλές φορές ως τώρα. Μπορείς να δεις ακόμη πιο οικονομικά πράγματα. Υπάρχουν τιμιότατες μητρικές b450 μέχρι τα 80 ευρώ, μνήμες στα 70, επίσης αυτοί οι επεξεργαστές δεν χρειάζονται τόσο μεγάλη ψύκτρα, μπορείς να κόψεις και απο εκεί άλλα 15-20 ευρώ. Τροφοδοτικό τόσο ακριβό επίσης δεν χρειάζεσαι. Κουτί επίσης πολύ ακριβό, αναλογικά στο υπόλοιπο budget. Επεξεργαστή 5600g αντί 5700g και κάπως έτσι μένει διαθέσιμο υπόλοιπο για να μπει η κάρτα. Φυσικά τα παραπάνω δεν αποτελλούν επιλογή για όλους. Όπως και να έχει, νομίζω έχεις καλή εικόνα πλέον για να αποφασίσεις τι θεωρείς εσύ σημαντικότερο και πως να κινηθείς. Απλά προσπαθώ να σου δείξω οτι υπάρχουν κι άλλοι "δρόμοι". Το ποιός είναι ο πιο σωστός διαφέρει για τον καθένα από εμάς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FireStarteR13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχα στην αρχή στο μυαλό μου... Ξέρω ότι θα μπορούσα σε πολλές από τις επιλογές μου να έχω πολλά φτηνότερα κομμάτια αλλά οι επιλογές δεν έγιναν τυχαία...διάβασα και είδα πολλά βιντεάκια πριν αποφασίσω τι θα βάλω... Βέβαια σου είπα ουτε γνωστης είμαι όπως φαίνεται ότι εισαι εσύ και είχα κάποια πράγματα (κυρίως οι μνήμες) που είχα καταμπερδευτει... Πάντως σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.. θα δω και αυτή την εναλλακτική και θα αποφασίσω... Και στην τελική το σημαντικότερο...προτιμώ να βλέπω τα πίξελ στα παιχνίδια με χαλιά ποιότητα και ο υπολογιστής να πηγαίνει σφαίρα και να μην κολλάει, παρά να κάνει να ανοίξει 10 λεπτά (τόσο κάνει ο τώρα υπολογιστής μου :)) και να κάνει να ανοίξει μια σελίδα 3 λεπτά και τα γραφικά να είναι τέλεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Εγώ πάλι προσπαθώ να σε "προστατέψω" από άσκοπες σπατάλες. Ωραία όλα τα βίντεο και τα συγκριτικά που βλέπεις αλλά έχουν νόημα σε πιο tech enthusiasts και άνθρωπους που ψάχνουν διαφορετικά πράγματα από αυτά που ψάχνεις εσύ. Όσο για τα 10 λεπτά που κάνει το pc σου για να ανοίξει, αν βάλεις έναν ssd (εκτιμώ οτι έχεις παλιό μηχανικό δίσκο από τους χρόνους που αναφέρεις) διορθώνεται, δεν έχει να κάνει ούτε με την μητρική, ούτε με τον επεξεργαστή. Υπάρχουν βασικά πράγματα που πρέπει να διαβάσεις ώστε να πεις οτι δεν σπαταλάς χρήματα. Παράδειγμα, 5600g vs 5700g. Βασική διαφορά τους οι 2 πυρήνες. Σε πόσες περιπτώσεις θα χρειαστείς του 2 παραπάνω πυρήνες στο browsing ή τα παιχνίδια που θα παίζεις, ξέρεις; Εγώ εκτίμω οτι μιλάμε για λιγότερο από το 10% των περιπτώσεων, εκτός αν ασχοληθείς τρομερά με την επεξεργασία βίντεο όπου θα δεις διαφορά στους χρόνους. Να μην το πλατιάζω, δεν υπάρχει λόγος. Αν χρειαστείς κάποια άλλη βοήθεια ή εναλλακτικές εδώ είμαστε, πιθανόν να μπουν και άλλα μέλη να σου δώσουν τις προτάσεις τους. Καλές αγορές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FireStarteR13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Όπως είπα και νωρίτερα εκτιμώ (και το παρατήρησα από τις άμεσες απαντήσεις σου στα περισσότερα topic) που με αποτρέπεις από το να πέσω σε κάτι ακριβό που δεν θα μου χρειαστεί και που προσπαθείς να με κατατοπίσεις. Όσο για τον παλιό μου υπολογιστή είναι 12ετιας και πλέον δεν σώζεται η κατάσταση...εννοείτε χωρίς ssd και παρόλο το καθάρισμα που του έκανα η σκόνη πλέον είναι σε απίστευτα σημεία και είναι για πέταμα... Θα κρατήσω μόνο τον σκληρό για επιπλέον χώρο σε νέο σύστημα και δεν ξέρω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω και το τροφοδοτικό (που για κάποιο λόγο είναι 750!!! Οπότε για επίλογο και να μην σας κουράζω θέλεις να μου κάνεις μια ανακαιφαλαιωση στο τι θα μου πρότεινες εσύ με budget τα 900 με πρώτο μέλημα την ταχύτητα και όχι τα γραφικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 οτιδήποτε πάνω από 3600mhz απλά το ξεχνάς σε Ryzen σύστημα. 3600CL16 είναι το sweat spot . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 B660: https://www.skroutz.gr/s/33526809/Gigabyte-B660M-Gaming-DDR4-rev-1-0-Motherboard-Micro-ATX-με-Intel-1700-Socket.html 12400f: https://www.skroutz.gr/s/33328420/Intel-Core-i5-12400F-2-5GHz-Επεξεργαστής-6-Πυρήνων-για-Socket-1700-σε-Κουτί-με-Ψύκτρα.html?from=catspan 1030: https://www.skroutz.gr/s/12231353/Zotac-GeForce-GT-1030-2GB-GDDR5-Κάρτα-Γραφικών-PCI-E-x16-3-0-με-HDMI-ZT-P10300A-10L.html 16gb: https://www.skroutz.gr/s/19957841/Patriot-Viper-Steel-16GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x8GB-και-Συχνότητα-3733MHz-για-Desktop-PVS416G373C7K.html? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εντελώς λάθος λογική. Οι ryzen με ενσωματωμένα είναι πίσω σε επεξεργαστική ισχύ από τους ryzen τελευταίς γενιάς χωρίς igpu - δεν αποτελούν καλή βάση για να στήσεις σύστημα με μελλοντικό upgrade path. Οι τιμές στις κάρτες έχουν υποχωρήσει αρκετά, και κανείς δεν μπορεί να σου πει με βεβαιότητα ότι θα πέσουν και άλλο σύντομα. Asus Prime H610M-A D4 12100f ram 3200 2 x8 MSI MPG A650G kolink stronghold ~400 ευρώ Με μια μικρή υπέρβαση πας σε Radeon 6600 ΧΤ - για να μείνεις εντός budget πας σε Radeon 6600 σκέτο για gpu. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2022 από hln3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos683 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, FireStarteR13 είπε Όπως είπα και νωρίτερα εκτιμώ (και το παρατήρησα από τις άμεσες απαντήσεις σου στα περισσότερα topic) που με αποτρέπεις από το να πέσω σε κάτι ακριβό που δεν θα μου χρειαστεί και που προσπαθείς να με κατατοπίσεις. Όσο για τον παλιό μου υπολογιστή είναι 12ετιας και πλέον δεν σώζεται η κατάσταση...εννοείτε χωρίς ssd και παρόλο το καθάρισμα που του έκανα η σκόνη πλέον είναι σε απίστευτα σημεία και είναι για πέταμα... Θα κρατήσω μόνο τον σκληρό για επιπλέον χώρο σε νέο σύστημα και δεν ξέρω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω και το τροφοδοτικό (που για κάποιο λόγο είναι 750!!! Οπότε για επίλογο και να μην σας κουράζω θέλεις να μου κάνεις μια ανακαιφαλαιωση στο τι θα μου πρότεινες εσύ με budget τα 900 με πρώτο μέλημα την ταχύτητα και όχι τα γραφικά; εχεις πολυ παλιο συστημα,χωρις ssd κολλαει. σε συστημα 5ετιας με ssd ολα τρεχουν παρα πολυ γρηγορα. 280 ευρω για επεξεργαστη? θα καθεται εντελως. επεξεργαστης των 100 ευρω πλεον τρεχει παιχνιδια κ καρτες των 600 ευρω,οπως ο ι3 12ης γενιας. κ αρκει για ολες τις χρησεις που αναφερεις γενικα, καρτες των 400 ευρω ισως δεν αξιζει να μπαινουν σε συστημα γραφειου. για γραφειο αξιζει υπολογιστης με ενσωματωμενα γραφικα. ειτε τον ανοιγεις κλεινεις 15 φορες τη μερα ειτε τον δουλευεις 8 ωρες τη μερα, δεν φθειρεται η καρτα γραφικων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, hln3 είπε Εντελώς λάθος λογική. Οι ryzen με ενσωματωμένα είναι πίσω σε επεξεργαστική ισχύ από τους ryzen τελευταίς γενιάς χωρίς igpu - δεν αποτελούν καλή βάση για να στήσεις σύστημα με μελλοντικό upgrade path. Οι τιμές στις κάρτες έχουν υποχωρήσει αρκετά, και κανείς δεν μπορεί να σου πει με βεβαιότητα ότι θα πέσουν και άλλο σύντομα. Asus Prime H610M-A D4 12100f ram 3200 2 x8 MSI MPG A650G kolink stronghold ~400 ευρώ Με μια μικρή υπέρβαση πας σε Radeon 6600 ΧΤ - για να μείνεις εντός budget πας σε Radeon 6600 σκέτο για gpu. https://www.skroutz.gr/s/30490918/Sapphire-Radeon-RX-6600-XT-8GB-GDDR6-Nitro-Κάρτα-Γραφικών-PCI-E-x16-4-0-με-HDMI-και-3-DisplayPort-11309-01-20G.html 526+400 δεν νομιζω να μη τα παρει ο φιλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos683 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, triplex1 είπε https://www.skroutz.gr/s/30490918/Sapphire-Radeon-RX-6600-XT-8GB-GDDR6-Nitro-Κάρτα-Γραφικών-PCI-E-x16-4-0-με-HDMI-και-3-DisplayPort-11309-01-20G.html η 3050 τωρα εχει 410 ευρω. 8αρα ειναι. , σειρα 3000, διασημη,φινιτο. ας μην προτεινω μια 6500 χτ οταν παει 200 ευρω ο κοσμος πλεον δεν θελει επιδοσεις μετα τα 40. λεφτα θελει.χαχα ας μην πω μετα τα 30 πλεον.. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2022 από Stefanos683 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα