CGI DEADPOOL Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα. Εχω 100αρα γραμμή στον ΟΤΕ και έπιανα περίπου τα 90 απο τα εκατό. Τώρα απο το πουθενά έχω με το ζόρι 10 και οταν παίζω γκειμς ονλαιν εχω σπάικ στο πινγκ μου. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Κάποιο πρόβλημα έχει σήμερα. Και από κινητό cosmote και από fiber vdsl έχω προβληματα και δεν μπορώ να προσπέλαση διάφορες σελίδες ειδικά στο εξωτερικό. Επίσης κάνει συνέχεια αποσυνδέσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 On 07/03/2022 at 18:25, CGI DEADPOOL said: Καλησπέρα. Εχω 100αρα γραμμή στον ΟΤΕ και έπιανα περίπου τα 90 απο τα εκατό. Τώρα απο το πουθενά έχω με το ζόρι 10 και οταν παίζω γκειμς ονλαιν εχω σπάικ στο πινγκ μου. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα? συγχρονιζεις χαμηλα ή κατεβαζεις χαμηλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα