Προς το περιεχόμενο

provlima me windows xp + lsass.exe pls help me!!!!!!

angelgal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gia sas

exo problima me ta windows xp dhladei pesasa se enan ypologisti ta windows xp profesional pano apo ta xp home edition poy eixe eggatestimena me apotelesma na exo to eksis provlima otan syndeomai sto internet meta apo 1lepto syndesis moy vgenei ena mynima poy grafei oti paroysiastike provlima me to arxeio lsass.exe kai amesos meta moy vgenei ena parathiro me antistrofi metrisi enos leptoy kai meta o ypologistis kanei restart.

episeis den mporo na vgo se dos mode gia na kano format afoy apo to Command Prompt den ginetai format otan trexoyn ta windows.

mipos mporei na me voithisei kapoios na moy pei ti na kano kai an ginetai na moy protinei ena programa gia na kano format apo xp.

eyxaristo poly!!!!!!!!!

Δημοσ.

εύκολο ...πρόκειται για τον γνωστό ιό sasser ...χρειάζεσαι το removal tool και ενημέρωση στο αντιικό σου .... επίσης γαι αν σταμτήσει το countdown απλά γράψε στο πεδίο run ..

shutdown -a (hallt δηλαδή) και συνέχισε με το download των παραπάνω....

Για να κάνεις format σε XP είτε θα κάνεις boot απο το cd του καινούριου λειτουργικού , είτε απο κάποιο *nix boot disk ....

να μην ξεχάσω οτι χρειάζεται να κατέβάσεις και το ανάλογο update patch απο την ΜS.

Δημοσ.

Είσαι βέβαιος Gandalf_HDC ότι πρόκειται για τον συγκεκριμένο ιό; Το lsass.exe αποτελεί αρχείο των Windows XP και αν ανοίξεις τον Task Manager θα δεις (πιστεύω) ότι τρέχει και σε σένα. Αν κάνω λάθος πες μου :) .

Δημοσ.

Λιγη προσοχη με το lsass.exe!!!Απο χοντρη μαλ.....α μου,νομιζοντας οτι κολλησα ιο :shock: , εκανα rename,restart,και μετα ..format, αφου το pc μου δεν ανοιγε καν!!!Προκειται για σημαντικοτατο αρχειο των windows :!: .Πριν κανεις οτιδηποτε,ΒΕΒΑΙΩΣΟΥ οτι εχεις ιο.

Δημοσ.

Symantec about Sasser and Lsass.exe

Τάδε έφη Symantec... Για να μην πω οτι το οτι πετάει πινακιδάκι με NT authority ενισχύει τις υποψίες για το συγκεκριμένο worm

Απο εκεί και πέρα , δεν είπα να το αφαιρέσει ούτε να το αλλοιώσει....να κατεβάσει απλά το patch , το removal tool και να τα εγκαταστήσει...μόνο καλό κάνουν αυτά και τίποτα άλλο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...