Προς το περιεχόμενο

Apple Watch 7 45mm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω. Ψάχνω ένα μεταχειρισμένο ρολόι Apple Watch 7στο insomnia . Διότι τα πουλάνε βάζουν τιμές που είναι πιο ακριβές από τα καταστήματα ή είναι ίδιες. Η ερώτηση μου για ποιο λόγο το κάνουν – ψάχνουν κανένα Αφελή αγοραστή – γιατί δεν υπάρχει λόγος να αγοράσω από αυτόν παράδειγμα με 390 € μεταχειρισμένο που μέσα από το skrutz από τα αξιόπιστα καταστήματα μπορείς να πάρεις με την ίδια τιμή ή και λιγότερο. ?????????????????

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Alekos1304 είπε

Καλημέρα. Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω. Ψάχνω ένα μεταχειρισμένο ρολόι Apple Watch 7στο insomnia . Διότι τα πουλάνε βάζουν τιμές που είναι πιο ακριβές από τα καταστήματα ή είναι ίδιες. Η ερώτηση μου για ποιο λόγο το κάνουν – ψάχνουν κανένα Αφελή αγοραστή – γιατί δεν υπάρχει λόγος να αγοράσω από αυτόν παράδειγμα με 390 € μεταχειρισμένο που μέσα από το skrutz από τα αξιόπιστα καταστήματα μπορείς να πάρεις με την ίδια τιμή ή και λιγότερο. ?????????????????

Τι να σου εξηγήσουμε εμείς;  στον πωλητή πες το. Έτσι κι αλλιώς ο καθένας πουλάει όσο θέλει...

Δημοσ.

Εδώ μέχρι και σε video games(κάτι πολύ πιο απλό που δεν σε απασχολεί κατάστημα αγοράς/εγγύηση) και μερικοί ζητάνε για μτχ τα ίδια ή και παραπάνω από όσο κάνει καινούργιο.

Μην ασχολείσαι απλά και προσπέρασε τες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...