Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω την μητρική κάρτα gigabyte b350 gaming 3 του 2017 το πήρα μαζί με τους πρώτους Ryzen ,Ryzen 5 1600 , και με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσα πως πέντε χρόνια μετά η gigabyte έχει βγάλει bios update για Ryzen 3 series 5xxx 🔥ε αυτό θα πει υποστήριξη 😁 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nick0lis είπε

έβαλες σειρά 5χχχ ; 

Βρε Νικολη δεν βλεπεις αριστερα απο το ποστ που λεει  νικος5800? θα σε μαλωσω!!!

Τυχαιο? δε νομιζω.

epic-fail.webp.37cae28507936017b3c70da45215f881.webp

Δημοσ.

Και εγώ σήμερα είδα ότι θα βγει μέσα στον Μάρτιο 5600 και 5500 και σκέφτομαι να τσιμπήσω έναν για την γερασμένη μου πλέον b350m.

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Βρε Νικολη δεν βλεπεις αριστερα απο το ποστ που λεει  νικος5800? θα σε μαλωσω!!!

Τυχαιο? δε νομιζω.

epic-fail.webp.37cae28507936017b3c70da45215f881.webp

Δεν το πρόσεξα καν :lol:

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, nick0lis είπε

έβαλες σειρά 5χχχ ; 

Όχι δεν έχω βάλει ακόμα ,απλά σκεφτόμουνα για αναβάθμιση και μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν είδα ότι έβγαλαν bios για την σειρά 5χχ😁

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nick0lis είπε

Δεν το πρόσεξα καν :lol:

δεν τρεχει τιποτα , παιζω με τον γάιδαρο τον σιπιγιου μου γιατι δοκιμαζω τα τελευταια τα agesa στην Pro4

oops-fall-down.gif.cbf604505d8eebb95992a27943f8c9d0.gif

Δημοσ.

Το ανακοίνωσε η AMD με την έλευση των alderlake. Προγραμματισμένο ήταν, απλά έτυχε και το ανακοίνωσε όταν είδε τις επιδόσεις των alder :P 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikos5800 είπε

Όχι δεν έχω βάλει ακόμα ,απλά σκεφτόμουνα για αναβάθμιση και μου έκανε μεγάλη εντύπωση όταν είδα ότι έβγαλαν bios για την σειρά 5χχ😁

Τον άλλο μήνα βάλε ένα 5800-3d και σπάσε πλάκα με τους αλτερ που έρχονται πρώτοι στο standby :lol:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, nick0lis είπε

Τον άλλο μήνα βάλε ένα 5800-3d και σπάσε πλάκα με τους αλτερ που έρχονται πρώτοι στο standby :lol:

Το cbr23 είναι standby? 😁

Σορρυ, το κόβω γιατί βλέπω όντως πόνεσε το χτεσινό

Επεξ/σία από Herald
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Herald είπε

Το cbr23 είναι standby? 😁

Σορρυ, το κόβω γιατί βλέπω όντως πόνεσε το χτεσινό

πιο το 19κ και το 24κ ; 

μέχρι το 33κ του 5950 ίσως στην σειρά του ραπτορ με pl2 350w

Δημοσ.

Μπράβο δεν λέω, αν τώρα δεν σχεδιάζαν αρχικά να κόψουν και τα b450 στην συμβατότητα, και είχαν δώσει εξαρχής και στα b350 (μιας και είναι εντελώς παρόμοια), τότε να λέγαμε και συγχαρητήρια.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, hln3 είπε

Μπράβο δεν λέω, αν τώρα δεν σχεδιάζαν αρχικά να κόψουν και τα b450 στην συμβατότητα, και είχαν δώσει εξαρχής και στα b350 (μιας και είναι εντελώς παρόμοια), τότε να λέγαμε και συγχαρητήρια.

Ηasus φαγώθηκε να μην υπάρξει υποστήριξη σε παλιότερα chipset. Να ναι καλά το κράξιμο του διαδικτυου και ή msi που γυρίσαν την απόφαση 

• Like 4
Δημοσ.

Μεγαλη ευκαιρια να πουληθουν και οι 350 που ξεμειναν στα ραφια , τυχαιο? δε νομιζω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...