papresa Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καταρχήν ακαλή σαρακοστή. Έχω ένα ηλιακό φωτιστικό τοποθετημένο ψηλά στο σπίτι, αλλά λόγω δέντρων και λίγων watt δεν προσφέρει αποτέλεσμα σε όλη την αυλή, οπότε σκέφτηκα μήπως βρω κάτι με πάνελ πάλι για να τα τοποθετήσω πάνω σε 2-3 κολώνες περιμετρικά του σπιτιού. Τι έχετε να μου προτείνετε; Κάποια που έχουν ενσωματωμένα πανελάκια επάνω τους από την μία πλευρά είναι αποτελεσματικά; Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2022 από papresa
vasilllis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δεν εχω υποψη μου κατι ετοιμο και αποτελεσματικο....Καλωδιο γιατι δεν τραβας?
papresa Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Είναι αρκετά μέτρα μακριά το σπίτι και θα θέλει και κρύψιμο - κάλυμμα τι καλώδιο.
vasilllis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Το καλυτερο αποτελεσμα τοτε θα ηταν ενα δυο πανελακια να φορτιζουν καποιες μπαταριες και με καποιο χρονοδιακοπτη να ενεργοποιεί τις λαμπες την νυχτα.Αυτα τα ενσωματωμενα δεν ειναι ικανα για να φεγγουν οι λαμπες ολη την νυχτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα