Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα ομάδα, έχω το εξής Data Frame train.dtypes [82]: Id object Room int64 Price float64 Size int64 Balcony object Floor int64 FloorsTotal int64 Walls object Age object Lift object District object Okrug object dtype: object Όταν όμως πάω να οπτικοποιήσω την τιμή (Price) με τα τετραγωνικά μέτρα (Size) παίρνω το παρακάτω γράφημα. plt.scatter(train.Price,train.Size) plt.title("Price vs Square Feet") Η ερώτηση μου είναι γιατί μου επιστρέφει στην μεταβλητή χ (Price) default και όχι τις πραγματικές τιμές;
DrKo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, cchrm97 είπε Η ερώτηση μου είναι γιατί μου επιστρέφει στην μεταβλητή χ (Price) default και όχι τις πραγματικές τιμές; Τι εννοείς "default"; Δεν υπάρχει "default" τιμή που δείχνει η εντολή scatter.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, DrKo είπε Τι εννοείς "default"; Δεν υπάρχει "default" τιμή που δείχνει η εντολή scatter. Άμα δεις εδώ, η μεταβλητή τιμή παίρνει τιμές από 1.660000e+0 και πάνω. Για ποιον λόγο στο γράφημα μου δεν απεικονίζονται αυτές οι τιμές; Αυτό εννοώ φίλε Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2022 από cchrm97
DrKo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, cchrm97 είπε Άμα δεις εδώ η μεταβλητή τιμή παίρνει τιμές από 1.660000e+0 και πάνω. Για ποιον λόγο στο γράφημα μου δεν απεικονίζονται αυτές οι τιμές; Αυτό εννοώ φίλε Μια χαρά λειτουργούν όλα. Μια χαρά σου φαίνονται οι τιμές, όλα είναι ΟΚ. Παρόλα αυτά, δεν απάντησες τι ακριβώς είναι το "default" που έγραψες. 10 λεπτά πριν, cchrm97 είπε Η ερώτηση μου είναι γιατί μου επιστρέφει στην μεταβλητή χ (Price) default και όχι τις πραγματικές τιμές; Δηλαδή, στο από πάνω, τι ακριβώς είναι το "default" που λες;
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, DrKo είπε Μια χαρά λειτουργούν όλα. Μια χαρά σου φαίνονται οι τιμές, όλα είναι ΟΚ. Παρόλα αυτά, δεν απάντησες τι ακριβώς είναι το "default" που έγραψες. Νόμιζα ότι έβαζε προκαθορισμένες τιμές αλλά ναι έχεις δίκιο. Σωστό είναι. Ευχαριστώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα