Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φθηνό ψηφιακό μικροσκόπιο  με camera 12MP και οθόνη 7" για κολλήσεις ηλεκτρονικών και παρακολούθηση του μικρόκοσμου απο το Banggood : MUSTOOL G1200

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Είδα το βίντεο και μου κίνησε το ενδιαφέρον αυτό το μικροσκόπιο. Θέλω να το παραγγείλω. Είναι η πρώτη φορά που κάνω παραγγελία μέσω Banggood και χρειάζομαι λίγο την βοήθεια σας.  Στο shipping method μου έχει 2 επιλογές  EU Priority Mail  και  EU Priority Line. Ποιο απο τα 2 να επιλέξω; Επίσης στο Warehouse επιλέγω CZ για να έρθει μέσω Τσεχίας σωστά; Ευχαριστώ προκαταβολικά!

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, panos217 είπε

Καλησπέρα σε όλους! Είδα το βίντεο και μου κίνησε το ενδιαφέρον αυτό το μικροσκόπιο. Θέλω να το παραγγείλω. Είναι η πρώτη φορά που κάνω παραγγελία μέσω Banggood και χρειάζομαι λίγο την βοήθεια σας.  Στο shipping method μου έχει 2 επιλογές  EU Priority Mail  και  EU Priority Line. Ποιο απο τα 2 να επιλέξω; Επίσης στο Warehouse επιλέγω CZ για να έρθει μέσω Τσεχίας σωστά; Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Priority Mail απο Τσεχία φίλε και δεν πληρώνεις τελωνείο!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, losky89 είπε

Priority Mail απο Τσεχία φίλε και δεν πληρώνεις τελωνείο!

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Θα δώσω τώρα την παραγγελία

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Ψείρα φυτών είναι 
|
Plant lice. Yellow aphids on a leaf suck the sap of the plant. Video  footage. - MyVideoimage.com | Foto stock & Video footage

Νομίζω είναι ακίνδυνη για τους ανθρώπους αλλά αν έχεις φυτά κάνει κακό. 

΄Ελα ρε ωραίος!! Πάνω σε μαργαρίτα απο το δρόμο το βρήκα ευτυχώς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...