losky89 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Φθηνό ψηφιακό μικροσκόπιο με camera 12MP και οθόνη 7" για κολλήσεις ηλεκτρονικών και παρακολούθηση του μικρόκοσμου απο το Banggood : MUSTOOL G1200 2
panos217 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σε όλους! Είδα το βίντεο και μου κίνησε το ενδιαφέρον αυτό το μικροσκόπιο. Θέλω να το παραγγείλω. Είναι η πρώτη φορά που κάνω παραγγελία μέσω Banggood και χρειάζομαι λίγο την βοήθεια σας. Στο shipping method μου έχει 2 επιλογές EU Priority Mail και EU Priority Line. Ποιο απο τα 2 να επιλέξω; Επίσης στο Warehouse επιλέγω CZ για να έρθει μέσω Τσεχίας σωστά; Ευχαριστώ προκαταβολικά! 1
losky89 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, panos217 είπε Καλησπέρα σε όλους! Είδα το βίντεο και μου κίνησε το ενδιαφέρον αυτό το μικροσκόπιο. Θέλω να το παραγγείλω. Είναι η πρώτη φορά που κάνω παραγγελία μέσω Banggood και χρειάζομαι λίγο την βοήθεια σας. Στο shipping method μου έχει 2 επιλογές EU Priority Mail και EU Priority Line. Ποιο απο τα 2 να επιλέξω; Επίσης στο Warehouse επιλέγω CZ για να έρθει μέσω Τσεχίας σωστά; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Priority Mail απο Τσεχία φίλε και δεν πληρώνεις τελωνείο! 1
panos217 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, losky89 είπε Priority Mail απο Τσεχία φίλε και δεν πληρώνεις τελωνείο! Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Θα δώσω τώρα την παραγγελία 1
Dr_Pepper Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Ψείρα φυτών είναι | Νομίζω είναι ακίνδυνη για τους ανθρώπους αλλά αν έχεις φυτά κάνει κακό. 1
losky89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Ψείρα φυτών είναι | Νομίζω είναι ακίνδυνη για τους ανθρώπους αλλά αν έχεις φυτά κάνει κακό. ΄Ελα ρε ωραίος!! Πάνω σε μαργαρίτα απο το δρόμο το βρήκα ευτυχώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα