Προς το περιεχόμενο

Το YouTube προσφέρει έως $300.000 σε podcasters για να δημιουργούν περιεχόμενο

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, Superuser είπε

Με το ζόρι να τα κάνουν μόδα

Ποιός έχει χρόνο να ακούσει τους χασομέρηδες;

Προφανώς οι χασομέρηδες

Δεν φτάνει που τα ζόμπι δεν βλέπουν στον δρόμο πλέον γιατί είναι καρφωμένα στο κινητό, δεν θα ακούν κιόλας;

Στο αμάξι μουσική, τι πιο καλύτερο;

Στο σπίτι μουσική, τι πιο καλύτερο;

Αν θέλω talkshow ανοίγω την τιβι, τι πιο καλύτερο;

Παίρνω έναν φίλο και μιλάω ρε αδερφέ, βγαίνω για καφέ με φίλους

Όλοι προσπαθούν να αποσπάσουν τον χρόνο μας πλέον για να κερδίσουν ξεκούραστα

Φακιν μιλενιουμς έχετε καταστρέψει τα πάντα

Το μόνο ενθαρρυντικό στο σχόλιο σου είναι πως ευτυχώς σε λίγα χρόνια όσοι πιστεύουν ότι μόνο αυτό που έκαναν αυτοί είναι το σωστό και όλοι οι άλλοι κάνουν μόνο λάθη, θα έχουν πεθάνει, οπότε και θα μπορέσει επιτέλους αυτός ο κόσμος να πάει έστω λίγο μπροστά. (Αν δεν έχουμε πεθάνει όλοι)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, nikangel είπε

Για εσένα λες μάλλον. 

Ναι. Όταν βάζεις στο ίδιο τσουβάλι, podcasts, NFTs και αναφέρεις και την φράση 'τα πάντα είναι εικονα', τότε μιλάω για μένα. Αλλά ήσουν... ραδιοφωνικός παραγωγός. Κάτι θα ξέρεις.

Και εγώ ήμουν φούρναρης. Και λόγω της πολύχρονης εμπειρίας μου στην αρτοποιία, έχω να πω το εξής: " Οι μελιτζάνες δεν ξεφλουδίζουν όπως παλιά". 

Είδες τελικά που όντως είμαι και εγώ ένας Λολοστεφανής;

3 ώρες πριν, Superuser είπε

Με το ζόρι να τα κάνουν μόδα

Ποιός έχει χρόνο να ακούσει τους χασομέρηδες;

Προφανώς οι χασομέρηδες

Δεν φτάνει που τα ζόμπι δεν βλέπουν στον δρόμο πλέον γιατί είναι καρφωμένα στο κινητό, δεν θα ακούν κιόλας;

Στο αμάξι μουσική, τι πιο καλύτερο;

Στο σπίτι μουσική, τι πιο καλύτερο;

Αν θέλω talkshow ανοίγω την τιβι, τι πιο καλύτερο;

Παίρνω έναν φίλο και μιλάω ρε αδερφέ, βγαίνω για καφέ με φίλους

Όλοι προσπαθούν να αποσπάσουν τον χρόνο μας πλέον για να κερδίσουν ξεκούραστα

Φακιν μιλενιουμς έχετε καταστρέψει τα πάντα

διαφωνώ μαζί σου και δεν ειμαι μιλενιουμ αλλά του 84'

θα σου εξηγήσω γιατί πιστεύω ότι έχεις άδικο. πιστεύεις πως όσοι ακούνε podcasts είναι χασομέρηδες ενώ εσύ που ακούς μουσική στο αμάξι ή βλέπεις τηλεόραση στο σπίτι δεν είσαι. εγώ πάλι προτιμώ στο αμάξι αν έχω μεγάλη διαδρομή να ακούσω ένα podcast και να μάθω κάτι χρήσιμο. υπάρχει τεράστια θεματολογία. πχ lex friedman είναι εξαιρετικός και από ελληνικά sweet benjies. στο σπίτι προτιμώ πάλι να δω μία σοβαρή εκπομπή στο youtube ή ένα podcast με ποιότητα και θεματολογία που με ενδιαφέρει παρά ότι μου σερβίρει η ελληνική τηλεόραση.

στο τέλος είναι όλα θέμα γούστου. κανέις δεν προσπαθεί να σου αποσπάσει το χρόνο με το ζόρι. μην είσαι απόλυτος και δες και τη θετική πλευρά των podcasts. ουσιαστικά είναι ραδιοφωνο on demand με θεματολογία που δεν ακούς στο συνηθισμένο ραδιόφωνο

2 ώρες πριν, snips είπε

Ναι. Όταν βάζεις στο ίδιο τσουβάλι, podcasts, NFTs και αναφέρεις και την φράση 'τα πάντα είναι εικονα', τότε μιλάω για μένα. Αλλά ήσουν... ραδιοφωνικός παραγωγός. Κάτι θα ξέρεις.

Και εγώ ήμουν φούρναρης. Και λόγω της πολύχρονης εμπειρίας μου στην αρτοποιία, έχω να πω το εξής: " Οι μελιτζάνες δεν ξεφλουδίζουν όπως παλιά". 

Είδες τελικά που όντως είμαι και εγώ ένας Λολοστεφανής;

Φίλε μου πες μας την άποψη σου για τα podcast και τα NFT να την ακούσουμε και μέχρι εκεί. Την άποψη σου για τα γραφόμενα τα δικά μου μπορείς να την κρατήσεις για τον εαυτό σου. Ξέρω πολύ καλά τι λέω και τι γράφω. Δεν ζήτησα από κανένα ούτε να συμφωνήσει με τις απόψεις μου ούτε να τις σχολιάσει. Βάλε τα airpod σου τώρα και βγάλε βόλτα τον σκύλο ακούγοντας σε podcast ανάλυση για το ζώδιο σου

Από κει ξεκίνησε ο Joe Rogan το 2009. Έκανε για πλάκα video  με συζητήσεις. Που και που έφερνε στον καναπέ του και κανέναν γνωστό. Περίμενε την γυναίκα του να γυρίσει από την δουλειά αναγκασμένος να ζει μαζί της, στο σάπιο la- Μενίδι/άνω Λιόσια αλλά με άστεγους που έχει γίνει τώρα.

Τώρα YouTube δεν ξαναβρείς Ρογκαν από τα γενοφασκια του.

Ας έκανες αντιπρόταση για το Spotify..!

Μην τα σαρώνουμε όλα. Σε ότι αφορά τα podcasts μια χαρά και απόλαυση είναι πολλά απο αυτα (πχ Μακης Παπασημακόπουλος ) και το γεγονός οτι δεν υπάρχει εικόνα ενισχύει τόσο την αξία του περιεχομένου αλλα καιο το γεγονός οτι μπορείς να το συνδυάσεις με ενα περίπατο, τρέξιμο, εργασία,κλπ. Σε ότι αφορά το ραδιόφωνο κακα τα ψέμματα , αν δεν είσαι σε αυτοκίνητο ραδιόφωνο πλέον ΔΕΝ ακούς με την εξαιρεσή θεματικών σταθμών. Ας πούμε για background listening εχω πάντα και μονο Best 92.6 και για θεματικούς έχω Sport FM, ERA Sport, και λοιπούς αθλητικούς. Σε ότι αφορά την ενημέρωση μου Sky live απο youtube ,BBC News 24, δυστυχώς το ελληνικό content εχει πεθάνει για εμενα και δεν είμαι ουτε millenial (Υ) , ούτε Ζ, αλλα είμαι mid 70s.....

9 ώρες πριν, nikangel είπε

Φίλε μου πες μας την άποψη σου για τα podcast και τα NFT να την ακούσουμε και μέχρι εκεί. Την άποψη σου για τα γραφόμενα τα δικά μου μπορείς να την κρατήσεις για τον εαυτό σου. Ξέρω πολύ καλά τι λέω και τι γράφω. Δεν ζήτησα από κανένα ούτε να συμφωνήσει με τις απόψεις μου ούτε να τις σχολιάσει. Βάλε τα airpod σου τώρα και βγάλε βόλτα τον σκύλο ακούγοντας σε podcast ανάλυση για το ζώδιο σου

Μαλλον πέρασες το δημόσιο φόρουμ για το χαζόκουτο την τηλεόραση. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, nikangel είπε

Ενώ αν στα ακουστικά παίζει ότι σαχλοεκπομπή στο ραδιόφωνο υπάρχει είναι αλλιώς. Πως να το κάνουμε! Εκεί δεν λένε για ζώδια και τι φόρεσε η Μαριγώ στο γκαλά για τα σκυλιά-σκούπες.

Επεξ/σία από dtk-386

Spotify πλέον εγώ ακούω μόνο για τα podcast, εκεί πριν σε πάρει ο ύπνος στο κρεβάτι και δεν θέλεις να κουράζεις άλλο τα μάτια σου με εικόνες. Και την εκπομπή εδώ των παιδιών πάντα ακρόαση από Spotify. Επίσης έχει πολύ καλά podcasts για ιστορία. Ένα που έχω να προτείνω, history of byzantium καταπληκτικό. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα. Και όχι τα podcasts μόνο φούσκα δεν είναι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...