thomasko7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σε όλους και καλή Σαρακοστή! Πριν Λίγες ημέρες έχασα τα ακουστικά μου κάπου στο δρόμο. Με τα πολλά μέσα από την εύρεση τα έβρισκα σε κοντινό σημείο από εμένα και προσπάθησα να τα εντοπίσω αλλά τα είχε πάρει κάποιος και εμφανίζει το σπίτι του με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω κάτι. Τα έχω κλειδώσει και έχω αφήσει και το μήνυμα με το τηλέφωνο μου. Τα ακουστικά αυτά τα βλέπω να κινούνται καθημερινά μέχρι και εκτός Ελλάδας! Υπάρχει περίπτωση αυτός όποιος τα βρει και να μπορεί να χρησιμοποησει;
bioentre Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, thomasko7 είπε Καλησπέρα σε όλους και καλή Σαρακοστή! Πριν Λίγες ημέρες έχασα τα ακουστικά μου κάπου στο δρόμο. Με τα πολλά μέσα από την εύρεση τα έβρισκα σε κοντινό σημείο από εμένα και προσπάθησα να τα εντοπίσω αλλά τα είχε πάρει κάποιος και εμφανίζει το σπίτι του με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω κάτι. Τα έχω κλειδώσει και έχω αφήσει και το μήνυμα με το τηλέφωνο μου. Τα ακουστικά αυτά τα βλέπω να κινούνται καθημερινά μέχρι και εκτός Ελλάδας! Υπάρχει περίπτωση αυτός όποιος τα βρει και να μπορεί να χρησιμοποησει; Από περιέργεια σε ποιες χώρες έχουν ταξιδέψει;
thomasko7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Μου τα έβγαλε κάποιες μέρες σερί Ελευθέριος Βενιζέλος Αθήνα και Αίγυπτος τα έχασα στην περιοχή του Μοσχάτου Και δύο ημέρες τα έβλεπα να κινούνται στην περιοχή
flyer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, thomasko7 είπε Υπάρχει περίπτωση αυτός όποιος τα βρει και να μπορεί να χρησιμοποησει; Ναι, μπορεί να τα χρησιμοποιήσει...
thomasko7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 αρα το κλειδωμα δεν ισχυει....να διαγραψω τη συσκευη τοτε απο τον λογαριασμο μου?
giannis_ps_21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, thomasko7 είπε αρα το κλειδωμα δεν ισχυει....να διαγραψω τη συσκευη τοτε απο τον λογαριασμο μου? Μήπως να μιλήσεις με infoquest/istorm μήπως αυτοί μπορούν να κάνουν κάτι;
MrJohn Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα, τελικά τι έκανες / έγινε; Με πήρε ο ύπνος στο ΚΤΕΛ και έπεσε η θήκη φόρτισης ναζί με το δεξί ακουστικό από την τσέπη μου. Τα βρήκα σε σημείο η εύρεση να μου δείχνει πως είναι μαζί αλλά προφανώς ήταν σε κάποιο σπίτι και δε τα εντόπισα πραγματικά. Τα έχω και εγώ κλειδωμένα με αριθμό κλπ κλπ. τι ίσχυσε στην περίπτωση σου; Έκανες κάποια περεταίρω ενέργεια ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα