Προς το περιεχόμενο

Parrot ck3100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο αμάξι που πήρα (Meriva B LPG) έχει πάνω αυτή την συσκευή ανοικτής ακρόασης Bluetooth στην αρχή δούλευε σωστά τώρα μου κάνει το εξής δεν κόβει την μουσική και δεν ακούς από τα ηχεία. Όχι όμως πάντα γιατί έχω προσέξει όταν μπαίνω στο μενού και πάω στο Settings άλλες φορές ακούω "Settings" από τα ηχεία άλλες φορές όχι άρα σίγουρα δεν έχει καμία σχέση το πρότυπο Bluetooth και ασυμβατότητα με το κινητό μου (Mate 20 X 4G)

Φυσικά το κινητό πλέον δεν το έχω συνδέσει για να μην χάνω κλήσεις.

Πρόσεξα κάποια στιγμή που δούλευε κανονικά και μιλούσα με φίλο σταμάτησα να τον ακούω αλλά χωρίς να επιστρέψει η μουσική στα ηχεία.

Τι μπορεί να είναι;

Πρόβλημα σύνδεσης; αν και δούλευε και είναι δύσκολο να πειραχτεί καλώδιο πίσω από την μονάδα CD 300 η τα έφτυσε και δεν δίνει εντολή το τσιπάκι να κόψει την μουσική και να βγάλει την φωνή στα ηχεία;

Δημοσ.

Αν και δεν θυμαμαι να μου εκανε προβλημα το parrot ηταν το πιο καλο bluetooth που ειχα και το εδωσα μαζι με το αμαξι !!!

Το μονο που αναγνωριζε και ελληνικους χαρακτηρες απο τις επαφες του κινητου .

Δημοσ.

Έχεις τσεκαρει τις ρυθμίσεις του κινητού σου κατά τη σύζευξη; 

Ορισμένες φορές απορρύθμιζεται κ αφήνει μόνο την λειτουργία πολυμέσων.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, bill999r είπε

Έχεις τσεκαρει τις ρυθμίσεις του κινητού σου κατά τη σύζευξη; 

Ορισμένες φορές απορρύθμιζεται κ αφήνει μόνο την λειτουργία πολυμέσων.

Κανονικά και κανένα κινητό να μην έχεις συνδέσει όταν πας στο Settings κόβεται η φωνή της μουσικής και ακούς "Settings" από τα ηχεία αυτό άλλες φορές το κάνει άλλες όχι.

Στις ρυθμίσεις μπορείς να επιλέξεις αν θα αναφωνεί το Menu από τα ηχεία η όχι και έχω επιλέξει να το αναφωνεί.

27 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν και δεν θυμαμαι να μου εκανε προβλημα το parrot ηταν το πιο καλο bluetooth που ειχα και το εδωσα μαζι με το αμαξι !!!

Το μονο που αναγνωριζε και ελληνικους χαρακτηρες απο τις επαφες του κινητου .

Αυτό με τους χαρακτήρες απαράδεκτο.

Edit αναγνώριζε είπες; ποιο είχες εμένα βγάζει τετράγωνα στον κατάλογο.

• Like 1
Δημοσ.

Φαντάζομαι reset έχεις κάνει....

Παίζει κ να υπάρχει θέμα συμβατότητας λόγω πολύ νεότερου κινητού. Μάλιστα γενικά με Android είχαν θέμα, ενώ με windows phones ήταν πιο σταθερά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill999r είπε

Φαντάζομαι reset έχεις κάνει....

Παίζει κ να υπάρχει θέμα συμβατότητας λόγω πολύ νεότερου κινητού. Μάλιστα γενικά με Android είχαν θέμα, ενώ με windows phones ήταν πιο σταθερά.

Το ξαναγράφω δεν έχει καμία σχέση με το κινητό δεν υπάρχει κινητό συνδεμένο πάνω.

Δεν υπάρχει τρόπος reset εκτός αν το αποσυνδέσεις για αρκετή ώρα από το ρεύμα και το έχω κάνει αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Την έκανα πλέον δείχνει ότι δουλεύει μπήκε και ελληνικό μενού και δείχνει σωστά τον κατάλογο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...