Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα μένω  σε διπλό κατοικία  ακριβώς από πάνω μένει η αδερφή της μητέρας μου το πρόβλημα είναι ότι δεν φτιάχνει τίποτα τα Λουκία της τρέχουν στο σπίτι μας μας έχει κάνει 2 μεγάλες ζημιές τα τελευταία χρόνια η μητέρα μου για μην χαλάσει της σχέσης έκανε πίσω αλλά τώρα πάλι υπάρχει πρόβλημα δεν δέχεται ούτε να φτιάξει ούτε να πληρώσει τίποτα και ούτε καταλαβαίνει από λόγια μπορώ να κινηθώ νομικά θα βγάλω άκρη ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να βρεις λύση με λόγια πρώτα. Ήρεμα και με σεβασμό.

Το δικαστικό είναι η τελευταία λύση όταν εξαντληθούν όλες οι άλλες.

Γιατί αποτι κατάλαβα μιλάμε για κάνα 500ρι ευρώ...

Επεξ/σία από Land-decked
Επισκέπτης
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Land-decked είπε

Να βρεις λύση με λόγια πρώτα. Ήρεμα και με σεβασμό.

Το δικαστικό είναι η τελευταία λύση όταν εξαντληθούν όλες οι άλλες.

Γιατί αποτι κατάλαβα μιλάμε για κάνα 500ρι ευρώ...

Δυστυχώς δεν καταλαβαίνει ούτε απ' λόγια έχει μάθει στο τζάμπα αλλά δεν γίνεται να τι πληρώνουμε μια ζωή σε ευχαριστώ πάντως

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Chris300 είπε

Δυστυχώς δεν καταλαβαίνει ούτε απ' λόγια έχει μάθει στο τζάμπα αλλά δεν γίνεται να τι πληρώνουμε μια ζωή σε ευχαριστώ πάντως

δικηγόρο , καλή επιτυχία

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, cheaptech είπε

Καλύτερα κακό γείτονα παρά κακό συγγενή λέει μια παροιμία

Δε λεει αυτο η παροιμια.

Καλύτερα ένας κακός χρόνος, παρά ένας κακός γείτονας. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Chris300 είπε

Καλησπέρα μένω  σε διπλό κατοικία  ακριβώς από πάνω μένει η αδερφή της μητέρας μου το πρόβλημα είναι ότι δεν φτιάχνει τίποτα τα Λουκία της τρέχουν στο σπίτι μας μας έχει κάνει 2 μεγάλες ζημιές τα τελευταία χρόνια η μητέρα μου για μην χαλάσει της σχέσης έκανε πίσω αλλά τώρα πάλι υπάρχει πρόβλημα δεν δέχεται ούτε να φτιάξει ούτε να πληρώσει τίποτα και ούτε καταλαβαίνει από λόγια μπορώ να κινηθώ νομικά θα βγάλω άκρη ευχαριστώ

Μπορείς να χρησιμοποιείς τα σημεία στίξης ελεύθερα. Δεν έχουν απαγορευτεί ακόμα. 

• Like 3
  • Thanks 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...