Matthewkats Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα! Θα μπορούσατε να μου προτείνετε πηγές, ιστότοπους , βιβλία για την άντληση ιδεών, επιχειρημάτων και γενικά γνώσεων όπου θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν στην συγγραφή κειμένων πάνω στα διαχρονικά θέματα όπου ζητείται να γράψουμε στα πλαίσια των πανελληνίων εξετάσεων; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Sibyl Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 57 λεπτά πριν, Matthewkats είπε Καλησπέρα! Θα μπορούσατε να μου προτείνετε πηγές, ιστότοπους , βιβλία για την άντληση ιδεών, επιχειρημάτων και γενικά γνώσεων όπου θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν στην συγγραφή κειμένων πάνω στα διαχρονικά θέματα όπου ζητείται να γράψουμε στα πλαίσια των πανελληνίων εξετάσεων; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Νομίζω ότι αυτό που θα σε βοηθούσε περισσότερο θα ήταν τα σχετικά βοηθήματα που κυκλοφορούν τα οποία σε καθοδηγούν βήμα προς βήμα σε όλα τα ζητούμενα για τις πανελλαδικές όπως επίσης και κριτήρια αξιολόγησης με τις απαντήσεις τους ώστε να ξέρεις πού βρίσκεσαι.
Addendi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Νομίζω τα λένε κριτήρια αξιολόγησης στην έκφραση έκθεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα