Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, *nenya* είπε

IMG_20220306_175018.jpg.92c3e03ed0b1dec801f63201d0eb7419.jpg

Μπορει να το αναγνωρισει κανεις σας; 

σονετο για πολυβολα

Επεξ/σία από Beefeater
Δημοσ.
33 minutes ago, miucce said:

Μαλλον ολο το μπάτζετ της οικοδομής ξοδευτηκε στα κάγκελα 

Σκεφτηκαμε το ιδιο πραγμα. Ποσο να κοστισαν αυτα τα καγκελα;! 

• Like 1
Δημοσ.

Θεούλης οποιος σχεδίασε τα κάγκελα. 

Κατά πάσα πιθανότητα τα έβαλε στην τύχη έτσι. 

Αν έχει επιλέξει τραγούδι, δύσκολο να το βρούμε, είτε πρέπει να το δει κάποιος μουσικός και να παίξει το κομμάτι για να δούμε εμπειρικα αν αντιστοιχεί σε κάποια σύνθεση. 

Είτε να γράψει το κομμάτι σε λογισμικό και να εξετάσει αν υπάρχει κάποια βάση δεδομένων με παρτιτούρες όλων των γνωστών τραγουδιών ώστε να γίνει έλεγχος και αντίστοιχηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα πιο κακογουστα κάγκελα που έχω δει ποτέ μου: αλλά ποιό τραγούδι δείχνουν;

fixed

Από κατασκευαστικής πλευράς δε το συζητώ , είναι εντελώς ΓΤΠ. Αδύναμα και επικινδυνα. Μόνο τρελος θα νοικιαζε αυτό το εξαμβλωμα χωρίς να απαιτήσει την αλλαγή τους 

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DrLo είπε

Τα πιο κακογουστα κάγκελα που έχω δει ποτέ μου: αλλά ποιό τραγούδι δείχνουν;

fixed

Από κατασκευαστικής πλευράς δε το συζητώ , είναι εντελώς ΓΤΠ. Αδύναμα και επικινδυνα. Μόνο τρελος θα νοικιαζε αυτό το εξαμβλωμα χωρίς να απαιτήσει την αλλαγή τους 

Άμα είναι μασίφ ούτε με σεισμό δεν πέφτουν. Αδύναμα κι επικίνδυνα για κανένα λόγο πάντως. Και σίγουρα όχι για τη τσέπη μας. Τη δική μου σίγουρα για τη δική σου δεν ξέρω. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimis_vts είπε

Άμα είναι μασίφ ούτε με σεισμό δεν πέφτουν. Αδύναμα κι επικίνδυνα για κανένα λόγο πάντως. Και σίγουρα όχι για τη τσέπη μας. Τη δική μου σίγουρα για τη δική σου δεν ξέρω. 

με τετοια κενα πανω κατω και ενδιαμεσα οχι απλα επικινδυνα, δολοφονικα ειναι!

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να έχουμε έξτρα φωτογραφίες; @*nenya*

Για την ώρα δεν έχει βγάλει άκρη ο αδερφός μου, ειδικά με το πάνω κομμάτι. Θα δοκιμάσει το μεσαίο και βλέπουμε.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Για την ώρα δεν έχει βγάλει άκρη ο αδερφός μου, ειδικά με το πάνω κομμάτι. Θα δοκιμάσει το μεσαίο και βλέπουμε.

3 κομμάτια είναι.
Το πρώτο στην ταράτσα και τα άλλα 2 δεξιά και αριστερά από το κομμάτι του μπαλκονιού που προεξέχει λίγο
Επαναλαμβάνονται το ίδιο σε κάθε όροφο.

Τέρμα κακόγουστο πάντως καθώς η ίδια η πολυκατοικία έχει διαφορετική διαμόρφωση σε κάθε όροφο.

Δημοσ.
40 minutes ago, Grim Ripper said:

Μονο αυτην εβγαλα γιατι ειδα οτι και στο πλαι του κτηριου τα ιδια μέτρα επαναλαμβανονταν. Μαλλον καταληγουμε στο οτι δεν ειναι καποιο γνωστο κομματι και παίζει απλά να γουσταρει γενικα τη μουσική αυτος που τα εφτιαξε/ζητησε. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/3/2022 στις 8:37 ΜΜ, *nenya* είπε

Μπορει να το αναγνωρισει κανεις σας; 

...θέλει και ρώτημα...;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...