jimis98 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 καλησπερα,θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει στην επιλογη του ipad,αλλα και τι διαφορες εχουν? https://www.skroutz.gr/s/31006583/Apple-iPad-Mini-2021-8-3-με-WiFi-και-Μνήμη-64GB-Space-Gray.html https://www.skroutz.gr/s/24781764/Apple-iPad-Air-2020-10-9-με-WiFi-και-Μνήμη-64GB-Space-Gray.html https://www.skroutz.gr/s/22899569/Apple-iPad-Pro-2018-11-με-WiFi-και-Μνήμη-64GB-Silver.html https://www.skroutz.gr/s/22900054/Apple-iPad-Pro-2018-11-με-WiFi-4G-και-Μνήμη-64GB-Silver.html
iYannis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Θα σου πρότεινα να περιμένεις καμμιά εβδομάδα ακόμα αλλά σίγουρα ότι πάρεις ΟΧΙ 64Gb
jimis98 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, iYannis είπε Θα σου πρότεινα να περιμένεις καμμιά εβδομάδα ακόμα αλλά σίγουρα ότι πάρεις ΟΧΙ 64Gb θα βγουν καινουρια?απλησιαστα θα ειναι ετσι και αλλιως,αλλα μηπως πεσουν οι τιμες? για παραπανω gb ξεφευγουμε
basilis5 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11105&idPhone2=9386&idPhone3=10444 To mini ειναι μικρο. αν θες ταχυτητα παρε το air, αν θες καλυτερη οθονη παρε το pro. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2022 από basilis5
jimis98 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 29 λεπτά πριν, basilis5 είπε https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11105&idPhone2=9386&idPhone3=10444 To mini ειναι μικρο. αν θες ταχυτητα παρε το air, αν θες καλυτερη οθονη παρε το pro. τα 2 pro τι διαφορες εχουν? το μινι παντως εχει των a14 bionic το μεγεθος δεν με πειραζει αρκει να ειναι γρηγορο,με καλη οθονη και καλη αυτονομια μπαταριας
thanasis00 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, jimis98 είπε τα 2 pro τι διαφορες εχουν? το μινι παντως εχει των a14 bionic το μεγεθος δεν με πειραζει αρκει να ειναι γρηγορο,με καλη οθονη και καλη αυτονομια μπαταριας Από τα 2 iPad Pro 2018 που έβαλες η διαφορά είναι ότι το δεύτερο έχει και υποδοχή για κάρτα sim, και υποστηρίζει 4G. Αλλά ναι, μη πας για 64gb, τουλάχιστον 128gb αλλιώς θα σου γεμίζει το storage πολύ γρήγορα.
jimis98 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 12 ώρες πριν, thanasis00 είπε Από τα 2 iPad Pro 2018 που έβαλες η διαφορά είναι ότι το δεύτερο έχει και υποδοχή για κάρτα sim, και υποστηρίζει 4G. Αλλά ναι, μη πας για 64gb, τουλάχιστον 128gb αλλιώς θα σου γεμίζει το storage πολύ γρήγορα. μονο αυτη την διαφορα εχουν? και απο τιμη ομως δεν εχουν και καμια ακραια και το mini δυνατο φαινεται,ξεφευγομαι σε τιμη μετα ομως για τα 128 εσυ απο αυτα τα 3 ποιο θα επερνες?
bioentre Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, jimis98 είπε μονο αυτη την διαφορα εχουν? και απο τιμη ομως δεν εχουν και καμια ακραια και το mini δυνατο φαινεται,ξεφευγομαι σε τιμη μετα ομως για τα 128 εσυ απο αυτα τα 3 ποιο θα επερνες? Κανένα 128 μονόδρομος
jimis98 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, bioentre είπε Κανένα 128 μονόδρομος εκτος απο τα gb
Jim4444 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Στις 6/3/2022 στις 8:57 ΜΜ, jimis98 είπε τα 2 pro τι διαφορες εχουν? το μινι παντως εχει των a14 bionic το μεγεθος δεν με πειραζει αρκει να ειναι γρηγορο,με καλη οθονη και καλη αυτονομια μπαταριας Το iPad mini 2021 έχει τον A15 φίλε μου,το iPad Air 2020 έχει τον A14.
jimis98 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 12 ώρες πριν, Jim4444 είπε Το iPad mini 2021 έχει τον A15 φίλε μου,το iPad Air 2020 έχει τον A14. εχουν διαφορες ομως?απο οθονη,μπαταρια πως τα πανε? επειδη με ενδιαφερει να εχει και φλας για να φακο εχουν?
thanasis00 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 16 ώρες πριν, jimis98 είπε μονο αυτη την διαφορα εχουν? και απο τιμη ομως δεν εχουν και καμια ακραια και το mini δυνατο φαινεται,ξεφευγομαι σε τιμη μετα ομως για τα 128 εσυ απο αυτα τα 3 ποιο θα επερνες? Εγώ προσωπικά κανένα από αυτά. Επειδή πρόσφατα ψαχνόμουν και εγώ για ένα iPad, εν τελεί κατέληξα στο iPad Pro 11” 2020, καθώς ήταν αυτό που με κάλυπτε από χαρακτηριστικά και οικονομικά. Κατέληξα σε 512gb και 4G καθώς η χρήση που του κάνω είναι συνήθως έξω και θέλω να μπορώ να έχω αρκετό storage για φωτογραφίες + βίντεο (ασχολούμαι με φωτογραφία και drone videos). Όποτε για σένα θα πω είναι πρώτα να βρεις τι χρήση θες να κάνεις. Είναι η μεγάλη οθόνη χρήσιμη για σένα; Θέλεις και 4G στο δρόμο; Ή σου αρκεί να μπορείς να κάνεις tethering από το κινητό; Έχεις σκοπό να το χρησιμοποιείς παραγωγικά (για δουλειές ή/και χόμπι); Ή μόνο για σερφάρισμα και παιχνίδια; Απαντώντας σε τέτοιες ερωτήσεις μπορείς σταδιακά να καταλήξεις στο ποιο iPad σου ταιριάζει να πάρεις, και ποια χαρακτηριστικά να έχει.
jimis98 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 20 λεπτά πριν, thanasis00 είπε Εγώ προσωπικά κανένα από αυτά. Επειδή πρόσφατα ψαχνόμουν και εγώ για ένα iPad, εν τελεί κατέληξα στο iPad Pro 11” 2020, καθώς ήταν αυτό που με κάλυπτε από χαρακτηριστικά και οικονομικά. Κατέληξα σε 512gb και 4G καθώς η χρήση που του κάνω είναι συνήθως έξω και θέλω να μπορώ να έχω αρκετό storage για φωτογραφίες + βίντεο (ασχολούμαι με φωτογραφία και drone videos). Όποτε για σένα θα πω είναι πρώτα να βρεις τι χρήση θες να κάνεις. Είναι η μεγάλη οθόνη χρήσιμη για σένα; Θέλεις και 4G στο δρόμο; Ή σου αρκεί να μπορείς να κάνεις tethering από το κινητό; Έχεις σκοπό να το χρησιμοποιείς παραγωγικά (για δουλειές ή/και χόμπι); Ή μόνο για σερφάρισμα και παιχνίδια; Απαντώντας σε τέτοιες ερωτήσεις μπορείς σταδιακά να καταλήξεις στο ποιο iPad σου ταιριάζει να πάρεις, και ποια χαρακτηριστικά να έχει. αυτο που πηρε εσυ κανεις 900+ τι να την κανεις την καρτα σιμ αμα δεν μπορεις να παρεις τηλεφωνα χρηση browsing,social,youtube ,αντε και λιγο games μου αρεσει το csr racing αν ειναι free θα ηθελα να εχει φλας για φακο περισσοτερο,γενικα θα ηθελα καλη οθονη και μπαταρια,δεν με ενδιεφερει το 4g αφου θα το εχω σπιτι θα ηθελα να εχει μελλοντικη υποστιριξη
thanasis00 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, jimis98 είπε αυτο που πηρε εσυ κανεις 900+ τι να την κανεις την καρτα σιμ αμα δεν μπορεις να παρεις τηλεφωνα χρηση browsing,social,youtube ,αντε και λιγο games μου αρεσει το csr racing αν ειναι free θα ηθελα να εχει φλας για φακο περισσοτερο,γενικα θα ηθελα καλη οθονη και μπαταρια,δεν με ενδιεφερει το 4g αφου θα το εχω σπιτι θα ηθελα να εχει μελλοντικη υποστιριξη Συμφωνώ ότι μόνο τηλέφωνο δε μπορείς να πάρεις, αλλά sms και ίντερνετ είναι υπέρ αρκετά για όλα τα υπόλοιπα. Τώρα θα πω ότι το να χρησιμοποιείς ipad για φακό είναι εντελώς μη πρακτικό, καθώς και μόνο το μέγεθος που είναι μεγάλο και θα είναι δύσκολο να το κρατάς με το ένα χέρι, ήδη το καθιστά άχρηστο κατά τη γνώμη μου. Καλύτερα πάρε ένα μικρό φακό που να χει και δύναμη, γιατί και από κινητά και tablet μη περιμένεις τρομερά αποτελέσματα. Για όλα τα παραπάνω που θες, ένα tablet με 128gb storage θα σου είναι αρκετό. Αφού βλέπω ότι η οθόνη δεν είναι προτεραιότητα, θα σου λεγα να πας είτε για το απλό ipad 2021 με 256gb μνήμη στα 550 ευρώ περίπου αλλιώς αν σου βγαίνουν τα λεφτά για το ipad mini 2021 256gb πήγαινε για αυτό. Νομίζω ότι η πιο μεγάλη οθόνη θα σε ζορίσει, καθώς δεν είναι πολύ ελαφρύ το ipad για να το χεις πχ στα χέρια ή πλάγια στο κρεβάτι. Ξανατονίζω για τα 128gb καθώς τα 64gb γεμίζουν για πλάκα, ειδικά με παιχνίδια που μπορεί να είναι 4-5gb οπότε αν κατεβάσεις 3-4 τέτοια, θα σου πιάσουν αρκετό χώρο αμέσως. Ο μόνος λόγος που θα σε έβλεπα να πας για ipad air/ipad pro είναι για λόγους δουλειάς, αλλιώς το βρίσκω εντελώς αχρειαστο να κινηθείς σε αυτά τα ipad. Επίσης θα σου λεγα να ρίξεις καμιά ματιά και σε μεταχειρισμένα, μπορείς να βρεις αρκετά καλά deals αν έχεις όρεξη να ψάξεις και να δοκιμάσεις, και να σου βγει και αρκετά πιο οικονομικά.
jimis98 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 δεν μπορεις να βαλεις usb stick την σιμ και να το κανεις mobile? μερικα κινητα εχουν δυνατο φακο,αφου πληρωνεις τοσα λεφτα ας εχει και φακο δεν παει χαμενο το ipad 2021 εχει τον α13 πηραν αυξηση τωρα που βλεπω στο skorytz τα air και pro σε ποιους χρηστες απαυθυνονται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα