mitsosG7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 :oops: Συγγνώμη αν το θέμα έχει ειπωθεί ξανά αλλά πρέπει να ζητήσω βοήθεια. Έκανα την βλακεία να μπω στο internet, για να κατεβάσω drivers για κάρτα γραφικών, πριν βάλω το update για το blaster worm και όπως ήταν λογικό με χτύπησε ο άτιμος. Μετά πάω από υπολογιστή φίλου μου και κατεβάζω και το πρωταρχικό update αλλά και το removal tool σε περίπτωση που με ξαναχτυπήσει. Βάζω primary update και μετά τραβάω και μία το removal tool. Δούλεψε. Εκέινη την ημέρα έμεινα κανένα δίωρο στο internet χωρίς πρόβλημα. Την επόμενη μέρα όμως που ξαμπήκα στο internet ξαναπετάχτηκε το μισητό αυτό μήνυμα του blaster worm και από τότε δεν έχω καταφέρει να απομακρύνω από το σύστημα μου το worm, άσχετα αν εκτέλλεσα άπειρες φορές το removal tool και μου είπε το ίδιο ότι ο υπολογιστής είναι ok. Μήπως θα βοηθούσε αν έβαζα service pack 1; :?: :?:
billpeppas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Θα κάνεις το εξής: Κατεβάζεις το FixBlast.exe από την Symantec Κατεβάζεις το KB823980 από την Microsoft Μπαίνεις σε Safe Mode , τρέχεις το FixBlast. Αφού ολοκληρωθεί , τρέχεις το KB823980 , τελειώνεις το update , και κάνεις restart. Πλέον είσαι ok ( μια και για πάντα )
dtkos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 WindowsXP-KB823980-x86-ENU-blaster warm (Για Αγγλικά ΧΡ Pro) DCOM-KB827363-X86-ELL-blaster warm (Για Ελληνικα ΧΡ Pro) W32 FixBlast Tool απο την Symantec
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.