xraxra Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα ηθελα οποιος ξέρει να μου πει πληροφοριες για την πλατφόρμα αυτή. Σκέφτομαι την αγορά ενός ΕTF και δεν εχω καθόλου εμπειρια απο ηλεκτρονικές πλατφόρμες. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2022 από xraxra
panagiotis54 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 ειναι αυτη και η interactive brokers που προτεινουν ολοι...αναλογα με το τι θες να ασχοληθεις μια απο τις 2 ειναι αυτη που διαλεγεις, αν μιλας για ετφ και πας σε καποιο απο τα κλασσικα world και sp500 με λογικη να τα κρατησεις καιρο με τις χωρις προμηθεια συναλλαγες της ειναι αυτη που σου ταιριαζει
xraxra Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, panagiotis54 είπε ειναι αυτη και η interactive brokers που προτεινουν ολοι...αναλογα με το τι θες να ασχοληθεις μια απο τις 2 ειναι αυτη που διαλεγεις, αν μιλας για ετφ και πας σε καποιο απο τα κλασσικα world και sp500 με λογικη να τα κρατησεις καιρο με τις χωρις προμηθεια συναλλαγες της ειναι αυτη που σου ταιριαζει Σκεφτομαι για reits etf
panagiotis54 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 i mean κανεις δεν ξερει να σου πει τι θα γινει και πως σε 5,10,30 χρονια απο σημερα,....αλλα η πλειονοτητα προτεινει VWCE. αν θες ακολουθεις το κοπαδι αν θες πας μονος σου..Ολα αυτα εχουν να κανουν και με την διαθεση σου ψαξεις το θεμα σε βαθος να φτιαξεις στρατηγικες κτλ
GeG Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Νομίζω στο subreddit personalfinancegreece θα βρεις ότι ζητάς. 1
Metal Heart Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Προτείνεται ανεπιφύλακτα για νέους επενδυτές. Είναι αξιόπιστη και κάθε μήνα διαθέτει ETF χωρίς χρεώσεις. 1
GeG Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, επαναφερω λιγο το θεμα, 3 χρονια τωρα στην πλατφορμα και εχθες μου ηρθε ενα email με τιτλο comple you registration και ουσιαστικα ειναι η διαδικασια εγγραφης που ειχα κανει οταν πρωτο ανοιξα τον λογαργιασμο μου στην πλατφορμα. Ηρθε σε κανεναν αλλον τετοιο email ; το support δεν απαντησε ακομα, εχω ρωτησει και εκει. Ακυρο μην δώσετε σημασια Επεξ/σία 1 Μαΐου 2024 από GeG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα