Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ηθελα οποιος ξέρει να μου πει πληροφοριες για την πλατφόρμα  αυτή.

Σκέφτομαι την αγορά ενός ΕTF και δεν εχω καθόλου εμπειρια απο ηλεκτρονικές πλατφόρμες.

Επεξ/σία από xraxra
Δημοσ.

ειναι αυτη και η interactive brokers που προτεινουν ολοι...αναλογα με το τι θες να ασχοληθεις μια απο τις 2 ειναι αυτη που διαλεγεις, αν μιλας για ετφ και πας σε καποιο απο τα κλασσικα world και sp500 με λογικη να τα κρατησεις καιρο με τις χωρις προμηθεια συναλλαγες της ειναι αυτη που σου ταιριαζει

Δημοσ.
6 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

ειναι αυτη και η interactive brokers που προτεινουν ολοι...αναλογα με το τι θες να ασχοληθεις μια απο τις 2 ειναι αυτη που διαλεγεις, αν μιλας για ετφ και πας σε καποιο απο τα κλασσικα world και sp500 με λογικη να τα κρατησεις καιρο με τις χωρις προμηθεια συναλλαγες της ειναι αυτη που σου ταιριαζει

Σκεφτομαι για reits etf

Δημοσ.

i mean κανεις δεν ξερει να σου πει τι θα γινει και πως σε 5,10,30 χρονια απο σημερα,....αλλα η πλειονοτητα προτεινει VWCE. αν θες ακολουθεις το κοπαδι αν θες πας μονος σου..Ολα αυτα εχουν να κανουν και με την διαθεση σου ψαξεις το θεμα σε βαθος να φτιαξεις στρατηγικες κτλ

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, επαναφερω λιγο το θεμα, 3 χρονια τωρα στην πλατφορμα και εχθες μου ηρθε ενα email με τιτλο comple you registration και ουσιαστικα ειναι η διαδικασια εγγραφης που ειχα κανει οταν πρωτο ανοιξα τον λογαργιασμο μου στην πλατφορμα. Ηρθε σε κανεναν αλλον τετοιο email ; το support δεν απαντησε ακομα, εχω ρωτησει και εκει. Ακυρο μην δώσετε σημασια

Επεξ/σία από GeG

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...