Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, hln3 είπε

Έσυ εγραψες πως δεν υπάρχουν, όχι πως δεν είναι ποιοτικά.

Για κάνε με quote στο σημείο ακριβώς που το έγραψα αυτό. Θα σου συνιστούσα να διαβάζεις πιο προσεκτικά.

Αντιθέτως εσύ έγραψες:

20 ώρες πριν, hln3 είπε

Φτάνουνε. 135 ευρώ g6900 και h610m
30 ευρώ για ddr4 8 gb.
Έμειναν 35 ευρώ για κουτί και τροφοδοτικό - υπάρχουν κουτιά σε αυτό το price range που είναι μαζί με psu (τώρα το τι λένε τα Psu δεν το γνωρίζω)

Αλλά παρόλα αυτά προτείνεις το σκουπίδι που πρότεινες στον νηματοθέτη, το οποίο όμως εσύ δε θα έβαζες στο σύστημά σου:

1 ώρα πριν, hln3 είπε

Σε δικό μου σύστημα δεν θα έβαζα παρακάτω από gold psu και με καλά reviews / εγγυήσεις αλλά έτσι θα τρώγαμε το μισό budget στο psu.

Μάλιστα.

Επεξ/σία από RTW4ever
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Για κάνε με quote στο σημείο ακριβώς που το έγραψα αυτό. Θα σου συνιστούσα να διαβάζεις πιο προσεκτικά.

Αντιθέτως εσύ έγραψες:

Αλλά παρόλα αυτά προτείνεις το σκουπίδι που πρότεινες στον νηματοθέτη, το οποίο όμως εσύ δε θα έβαζες στο σύστημά σου:

Μάλιστα.

Ούτε g6900 θα έβαζα στο σύστημα μου. Τα είχα γράψει εξαρχής για την ποιότητα και απάντησες πως δεν υπάρχουν κουτιά και psu, όχι πως δεν αξίζουν.

200 ευρώ budget έγραψε, τι ήθελε να βάλω, σύστημα με 5900Χ και τροφοδοτικό platinum;

Ο TS πάντως την αμόλησε και έφυγε😁

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hln3 είπε

Ούτε g6900 θα έβαζα στο σύστημα μου. Τα είχα γράψει εξαρχής για την ποιότητα και απάντησες πως δεν υπάρχουν κουτιά και psu, όχι πως δεν αξίζουν.

Επιμένεις παράλογα. Σου ξαναλέω, κάνε με Quote εκεί που τα έγραψα αυτά. Αλλιώς ή δεν διαβάζεις σωστά ή λες δολίως ψέματα.

Προφανώς δεν έγραψα τίποτα από αυτά που λες. Μην είσαι ψεύτης.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, RTW4ever είπε

Δε φτάνουν τα χρήματα για τέτοια σύνθεση. Οι AL είναι ακόμα ακριβοί και ιδίως οι μητρικές. 

Αυτό έγραψες.

Ε τα χρήματα φτάνουν, τι να κάνουμε τώρα; Να βάλουμε platinum psu στο χρέπι τον g6900; Ή να πω ότι τα συγκεκριμένα psu είναι όνειρο; 200 ευρώ, με 200 ευρώ βγαίνει και το ανάλογο σύστημα.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, hln3 είπε

Αυτό έγραψες.

Ε τα χρήματα φτάνουν, τι να κάνουμε τώρα; Να βάλουμε platinum psu στο χρέπι τον g6900; Ή να πω ότι τα συγκεκριμένα psu είναι όνειρο; 200 ευρώ, με 200 ευρώ βγαίνει και το ανάλογο σύστημα.

Φίλε, ή το κάνεις σκόπιμα ή αδυνατείς να κατανοήσεις αυτό που γράφει ο άλλος. Το δε φθάνουν τα χρήματα μέχρι το δεν υπάρχουν έχει τεράστια διαφορά. Δε φθάνουν τα χρήματα προφανώς διότι χρειάζεται να μπουν προϊόντα αποδεκτής ποιότητας.

Και το επιχείρημα της αλλοίωσης προς τη μεγέθυνση του επιχειρήματος του άλλου, να ξέρεις πως σε εμένα δεν πιάνει. Από το απλώς ποιοτικό τροφοδοτικό φθάνεις στο platinum, πραγματοποιώντας λογικό άλμα στην προσπάθειά σου να υποστηρίξεις το αβάσιμο επιχείρημά σου, μη αποδεχόμενος την αβασιμότητα αυτών που λες.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, RTW4ever είπε

Ε ναι, έχεις δίκιο, νομίζω πρέπει να το λήξουμε αυτό... :)

Ο φιλος εχει εξαφανιστει , μπορει να εφυγε και μεταναστης και σεις μαλωνετε.

Δημοσ.
Στις 6/3/2022 στις 5:28 ΜΜ, thory είπε

Καλησπέρα. Θέλω να στησω ενα pc για την μητερα μου, η χρήση του θα ειναι αρκετά απλή, σερφαρισμα, youtube, social, νετφλιξ.

Εχω τα εξης :
Οθόνη,πληκτρολογιο,ποντικι,ssd,windows,ηχεια.

Και ψάχνω :
Cpu
Μητρική
Ram 8gb
Τροφοδοτικό
Κουτί (μικρό λογω χωρου)

Οι καλύτερες επιλογές που έχω για αυτά τα χρήματα?

Δεν νομίζω να ξεχνάω κάτι.
Την συναρμολογηση θα την κάνω εγω.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα ,έχω ένα pc για πώληση.Μπες στις αγγελίες μου 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Giannis-2120 είπε

'Ελα βρε αδερφέ  μην κάνεις τον ντελάλη ,στείλε του ένα μήνυμα  προσωπικά...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Giannis-2120 είπε

δεν πιστευω να εχεις κανει στο πισι oc & mining;;;;

Δημοσ.

Όχι φίλε μου ,ποτέ δεν πειράζω τον επεξεργαστή και δεν πειραματίζομαι γενικά

2 ώρες πριν, pano είπε

'Ελα βρε αδερφέ  μην κάνεις τον ντελάλη ,στείλε του ένα μήνυμα  προσωπικά...

Καλά βρε παιδιά απλώς ενημερώνω τον άνθρωπο.Δεν θέλω να το πείσω, αλίμονο τώρα

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Με αυτά που διάβασα θεωρώ πως είναι εφικτό. Θα ψάξω μια μια τις προτάσεις και θα επανέλθω όταν θα έχω περισσότερο χρόνο.

ΥΓ Ειλικρινά, κάποιοι βγάλατε συμπέρασμα για τρολοθεμα επειδή δεν μπήκα μια μέρα; Είπα κάπου ότι καίγομαι και ότι το θέλω άμεσα; Σοβαρευτείτε λίγο και μην βλέπετε παντού φαντάσματα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...