GATE123 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, MrRush είπε Ψψψτ, εισάγω Pixel λόγω δουλειάς (Android Engineer) και το Pixel 6 Pro το πήρε άτομο από την ομάδα μου και είναι μάπα. Πολλά bugs και πολύ αργό fingerprint sensor. Αυτή την στιγμή, σε flagship, δεν υπάρχει ανταγωνισμός για την Samsung. Δεν το έχεις πιάσει καν στα χέρια σου (ούτε το Pixel ούτε το S22 Ultra), πως είναι δυνατόν να λες ότι είναι ότι καλύτερο; Επίσης, δίνεις εύκολα κοντά 1000 ευρώ χωρίς να έχεις εγγύηση και 5G; Γιατί το Pixel δεν έχει τίποτα από τα δύο ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ. Εσύ που ξέρεις τι έχω πιάσει και τι όχι! Επίσης εγγύηση δεν έχουν και τα Xiaomi(όχι από μεγάλες αλυσίδες). Παρόλα αυτά σκάνε κάτι 800ρια. Και με 4G κάνεις την δουλειά σου. Μάθαμε τώρα ότι δεν έχει 5G. Σιγά τα οοααα...... 1 2
laserjesus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Γιατί ασχολείστε? Ο topic starter απλά θέλει ή να πείσει τον εαυτό του ότι είναι καλή αγορά 2 ετών κινητό σε τιμή φετινής ναυαρχίδας ή απλά δεν έχει τι να κάνει λόγο Αργείας και τρολλαρει. (Το 5G είναι απαραίτητο , όχι μόνο λόγο της διαφοράς ταχύτητας αλλά και λόγο της ποιότητας σήματος μέσα στη πόλη, εφόσον κινητό 1000€ δεν έχει 5G σε όλους τους παρόχους δεν δικαιολογεί την τιμή του ακόμα και το fold3 να ήταν)
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Εasy there tigers. Μην αρπαζεστε για μια επιλογη κινητου ffs. Η ts ρωτησε δυο συγκεκριμενες συσκευες και με βαση αυτες ειναι ιδανικο να ερθει η απαντηση. @ΤΣ, εχοντας το N20u, αν αγοραζα τωρα συσκευη, θα πηγαινα φυσικα στο s22U, αφου εχει το spen (που μου ειναι σουπερ απαραιτητο) και ειναι νεοτερη συσκευη, αρα θα εχει υποστηριξη για περισσοτερο διαστημα. 2
LongTom Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 7/3/2022 στις 2:59 ΠΜ, MrRush είπε Ψψψτ, εισάγω Pixel λόγω δουλειάς (Android Engineer) και το Pixel 6 Pro το πήρε άτομο από την ομάδα μου και είναι μάπα. Πολλά bugs και πολύ αργό fingerprint sensor. Αυτή την στιγμή, σε flagship, δεν υπάρχει ανταγωνισμός για την Samsung. Δεν το έχεις πιάσει καν στα χέρια σου (ούτε το Pixel ούτε το S22 Ultra), πως είναι δυνατόν να λες ότι είναι ότι καλύτερο; Επίσης, δίνεις εύκολα κοντά 1000 ευρώ χωρίς να έχεις εγγύηση και 5G; Γιατί το Pixel δεν έχει τίποτα από τα δύο ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ. Έχω το 6 pro εδώ και κάμποσες μέρες. Μια φορά ούτε τα πολλά bugs είδα (για να ακριβολογούμε δεν είδα τίποτα). Μια χαρά, όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Το fingerprint sensor είναι όντως πιο αργό από το iphone 13 pro. Βέβαια δεν έκανα app dev στην συσκευή, αλλά μάλλον πολύ δραματικά με μπόλικη σάλτσα τα λέει το άτομο στην ομάδα σου... Εντιτ: Επειδή πολλοί ΔΕΝ βλέπουν παρακάτω, το γράφω και εδώ: Αναφορά σε κείμενο Ναι, για το 6pro. Είναι αργότερο στην βιομετρική ταυτοποίηση από το άλλο διαθέσιμο νέο κινητό στην ίδια τιμή (Σουηδία) που είχα διαθέσιμο. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από LongTom
MrRush Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, LongTom είπε Το fingerprint sensor είναι όντως πιο αργό από το iphone 13 pro. What
LongTom Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, MrRush είπε What Γουάτ γουάτ; Το βιομετρικό είναι αργότερο από το φατσοιδ του iphone 13 pro.
MrRush Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 29 λεπτά πριν, LongTom είπε Γουάτ γουάτ; Το βιομετρικό είναι αργότερο από το φατσοιδ του iphone 13 pro. Έγραψες το fingerprint sensor.
LongTom Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 9/3/2022 στις 10:20 ΠΜ, MrRush είπε Έγραψες το fingerprint sensor. Ναι, για το 6pro. Είναι αργότερο στην βιομετρική ταυτοποίηση από το άλλο διαθέσιμο νέο κινητό στην ίδια τιμή (Σουηδία) που είχα διαθέσιμο. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από LongTom
Venia92 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Στις 7/3/2022 στις 3:59 ΠΜ, MrRush είπε Ψψψτ, εισάγω Pixel λόγω δουλειάς (Android Engineer) και το Pixel 6 Pro το πήρε άτομο από την ομάδα μου και είναι μάπα. Πολλά bugs και πολύ αργό fingerprint sensor. Αυτή την στιγμή, σε flagship, δεν υπάρχει ανταγωνισμός για την Samsung. Δεν το έχεις πιάσει καν στα χέρια σου (ούτε το Pixel ούτε το S22 Ultra), πως είναι δυνατόν να λες ότι είναι ότι καλύτερο; Επίσης, δίνεις εύκολα κοντά 1000 ευρώ χωρίς να έχεις εγγύηση και 5G; Γιατί το Pixel δεν έχει τίποτα από τα δύο ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ. Εκτός θέματος!Ευχαριστώ!❤️ Στις 7/3/2022 στις 10:07 ΠΜ, laserjesus είπε Γιατί ασχολείστε? Ο topic starter απλά θέλει ή να πείσει τον εαυτό του ότι είναι καλή αγορά 2 ετών κινητό σε τιμή φετινής ναυαρχίδας ή απλά δεν έχει τι να κάνει λόγο Αργείας και τρολλαρει. Δε τρολλαρω κανέναν επίσης αγενέστατος!❤️❤️❤️ Στις 6/3/2022 στις 11:50 ΜΜ, mphxths είπε Aφου ακουσες κακα λογια απο τους ειδικους της τεχνολογιας και του ΥΤ , γιατι ρωτας εμας εδω περα ? Ρωτα αυτους ποιο κινητο να επιλεξεις. Εδω οτι και να σου πουν υπερ του s22u, λες "ακουσα κακα λογια". Περιμενεις απο εμας επιβεβαιωση των λεγομενων των ειδικων ? Δεν φαινεσαι να εχεις "ανοιχτο μυαλο" σε κατι αλλο διαφορετικο απο τα "κακα λογια"... *καρδουλα* Αγενέστατος!πολλές καρδούλες!❤️❤️❤️ 1 1
Iphone-man Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Στις 9/3/2022 στις 9:11 ΠΜ, LongTom είπε Το fingerprint sensor είναι όντως πιο αργό από το iphone 13 pro. έχω χάσει κάποια επεισόδια όσο αφορά το μήλο ; Ψάχνω εδώ και τρεις ώρες να καταγράψω το fingerprint μου στο IPHONE 13 pro max και για κάποιο λόγο το μήλο γελάει 🥸
LongTom Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Iphone-man είπε Στις 9/3/2022 στις 8:11 ΠΜ, LongTom είπε Το fingerprint sensor είναι όντως πιο αργό από το iphone 13 pro. έχω χάσει κάποια επεισόδια όσο αφορά το μήλο ; Ψάχνω εδώ και τρεις ώρες να καταγράψω το fingerprint μου στο IPHONE 13 pro max και για κάποιο λόγο το μήλο γελάει 🥸 Δεν διάβασες παρακάτω; Στην αρχή δεν εξήγησα φαίνεται σωστά: Αναφορά σε κείμενο Ναι, για το 6pro. Είναι αργότερο στην βιομετρική ταυτοποίηση από το άλλο διαθέσιμο νέο κινητό στην ίδια τιμή (Σουηδία) που είχα διαθέσιμο. 1
Fulgore Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Στις 6/3/2022 στις 6:04 ΜΜ, Venia92 είπε να ξέρεις πως το Note 20 Ultra είναι πιο ακριβό. Ε για να το λέτε έτσι θα είναι... Τέλος, το γεγονός ότι υπάρχει τάχα μου δίλημμα μεταξύ της νεώτερης ναυαρχίδας και της προ 2 ετών ναυαρχίδας που έχει καταργηθεί από την αγορά, πιο πολύ για τρολλάρισμα δείχνει. Ειδικά αν το note20U ήταν πιο ακριβό, τι ακριβώς συζητάμε? Ειναι σαν να γράφει κάποιος ''τι να πάρω ένα Playstation 4 ή ένα Playstation 5? Το Playstation 4 είναι και ακριβότερο''... Στις 6/3/2022 στις 10:08 ΜΜ, chios είπε @GATE123 Όταν ακούς αυτά τα λόγια για το pixel που είναι πολύ ανώτερο σε όλα εκεί σταματάς να ασχολείσαι. Το pixel 6 pro σε σχέση με το S22U Spoiler δεν έχει spen δεν υποστηρίζει 5G,Volte από κανένα Ελληνα πάροχο δεν έχει αντιπροσωπεία στην χώρα μας/εγγυηση εχει χειρότερη software υποστήριξη(3 μεγάλες αναβαθμισεις ενω το Galaxy 4) εχει χειρότερη αυτονομία εχει χειροτερη οθονη εχει χειροτερο τσιπακι εχει χειροτερη μεταπωληση εχει πιο αργή ταχυφόρτιση εχει χειρότερο zoom στις φωτογραφιες. Που είναι ανώτερο σε όλα?Τι είναι αυτά που γράφετε ρε παιδια σε τεχνολογικό forum? Στις 6/3/2022 στις 11:31 ΜΜ, GATE123 είπε Δεν υπάρχουν μόνο τα Samsung. Καλή συνέχεια και επιλογή. Όταν ο άλλος είναι κολλημένος και έχει παρωπίδες έτσι είναι. Οχι ,αλλά ο τίτλος είναι συγκεκριμένος όπως και το αρχικό σχόλιο, άρα εκτός τόπου και χρόνου το σχόλιο σου.
Tar0usa Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Κάτοχος s22 ultra το μονο κακό π εχει είναι ότι ανεβάζει πολύ τν θερμοκρασία βέβαια εγώ έχω hotspot Bluetooth ανοιχτά κ ασταμάτητη χρίσει περα από αυτο το κινητό δεν πιάνετε πουθενά όσο το ότι δν έχει επέκταση μνήμης το βρίσκω πολύ περιττό γτ το s22 βγαίνει κ σε 1gb αν μπορέσεις κ πάρεις τν snapdragon εκδοχή δεν θα έχεις τέτοια προβλήμα με τν θερμοκρασία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα