Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nadal1999 είπε

Τελικά θα πάρω τα λεφτά πίσω και θα πάω για Nissan Micra να έχω το κεφάλι μου ήσυχο

Ναχεις υπόψην σου όλες οι μάρκες χαλάνε στα (α)κατάλληλα χέρια. Τί έμαθες απόλο αυτό; Κακός έμπορος και καλύτερος έλεγχος στο επόμενο. Καλές αγορές!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, nadal1999 είπε

βρήκα λύση δέχτηκε να με δώσει τα λεφτά πίσω

Πολυ  αμφιβαλλω.....μαλλον   εριξε  αδεια  για  να  πιασει  γεματα.

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, atrigane είπε

Ναχεις υπόψην σου όλες οι μάρκες χαλάνε στα (α)κατάλληλα χέρια. Τί έμαθες απόλο αυτό; Κακός έμπορος και καλύτερος έλεγχος στο επόμενο. Καλές αγορές!

Οχι παντα, μερικα ειναι τοσο αλεξισφαιρα που και λαδια να ξεχασεις, θα δουλεψουν...

Ειδικα τα παλια που ειχαν λιγοτερο πολυπλοκα ηλεκτρικα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Οχι παντα, μερικα ειναι τοσο αλεξισφαιρα που και λαδια να ξεχασεις, θα δουλεψουν...

Ειδικα τα παλια που ειχαν λιγοτερο πολυπλοκα ηλεκτρικα.

Εντάξει είχα στάρλετ glanza και ep91 μόνο βενζίνη έβαζα και τα σέρβις 300 χιλιόμετρα αργότερα..

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, atrigane είπε

Εντάξει είχα στάρλετ glanza και ep91 μόνο βενζίνη έβαζα και τα σέρβις 300 χιλιόμετρα αργότερα..

Ξεπέρναγες τα σέρβις κατά 300 χλμ?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ξεπέρναγες τα σέρβις κατά 300 χλμ?

Αχά. Τα πρώτα 6 χρόνια στην εγγύηση αντιπροσωπεία και τέρμα τυπικός σε όλα. Τα επόμενα 10 πες σε εξουσιοδοτημένο και πιο χαλαρός καβαλάγαν τα χιλιόμετρα που και που. Τα τελευταία 6 χρόνια στο συνεργείο του μαστρο μήτσου και τα σέρβις καθυστερημένα πότε 150, 200, 300 χιλιόμετρα.

Στο glanza πολύ πιο τυπικός ήταν φίλου ταξιδιώτη και το είχα μόνο 2 χρόνια. Εξάλλου έβγαινε μόνο ΠΣΚ βράδυ για βόλτα και πάτημα.

Στο vag ούτε που μου περνάει απτο μυαλό να μην πάω και λίγο νωρίτερα από το προβλεπόμενο!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, atrigane είπε

Αχά. Τα πρώτα 6 χρόνια στην εγγύηση αντιπροσωπεία και τέρμα τυπικός σε όλα. Τα επόμενα 10 πες σε εξουσιοδοτημένο και πιο χαλαρός καβαλάγαν τα χιλιόμετρα που και που. Τα τελευταία 6 χρόνια στο συνεργείο του μαστρο μήτσου και τα σέρβις καθυστερημένα πότε 150, 200, 300 χιλιόμετρα.

Στο glanza πολύ πιο τυπικός ήταν φίλου ταξιδιώτη και το είχα μόνο 2 χρόνια. Εξάλλου έβγαινε μόνο ΠΣΚ βράδυ για βόλτα και πάτημα.

Στο vag ούτε που μου περνάει απτο μυαλό να μην πάω και λίγο νωρίτερα από το προβλεπόμενο!

Yπερβολικά τυπικός είσαι.

Κοίταξες τους ορους της εγγύησης και σου λεει να πας ακριβως στα χλμ;Πάντα έχουν ένα περιθώριο τουλάχιστον 1000χλμ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Yπερβολικά τυπικός είσαι.

Κοίταξες τους ορους της εγγύησης και σου λεει να πας ακριβως στα χλμ;Πάντα έχουν ένα περιθώριο τουλάχιστον 1000χλμ.

Όχι δεν είχαν τέτοιο όρο όσο ήταν στην εγγύηση απλά ήταν το 1ο αμάξι κούτα και το πρόσεχα πολύ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...