Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΧΩ ΕΝΑ RENAULT CLIO 2013 DIESEL 1.5 90 HP ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 116000 ΕΧΕΙ 308 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ FORD FOCUS 2012 ΒΕΝΖΙΝΗ 1.0 125 HP ECOBOOST ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 0 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ CLIO ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ(ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ) Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ FOCUS ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ

Δημοσ.

Ο ίδιος έμπορος που σου έδωσε ένα αυτοκίνητο με 200.000 χλμ παραπάνω σου είπε ότι το Focus έχει καινούργιο κινητήρα με 0 χλμ ; Το ξέρεις ότι αν έχει 0 χλμ για τους  προφανείς λόγους ένας δικός σου μηχανικός μπορεί να το διαπιστώσει σε λίγα δευτερόλεπτα - λεπτά;

Αν κάνεις λίγα χλμ την απάντηση την ξέρεις από μόνος σου.

• Like 4
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, nadal1999 είπε

ΕΧΩ ΕΝΑ RENAULT CLIO 2013 DIESEL 1.5 90 HP ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 116000 ΕΧΕΙ 308 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ FORD FOCUS 2012 ΒΕΝΖΙΝΗ 1.0 125 HP ECOBOOST ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 0 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ CLIO ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ(ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ) Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ FOCUS ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ

Καλυτερα κρατα το clio .Απλα αλλαξε του ιμαντα χρονισμου  (αν φοραει ιμαντα και οχι καδενα) και καποια αλλα πραγματα και αν μπορεσεις τα εξοδα αυτα να τα επιβαρυνθει ο εμπορας.Αληθεια πως το ανακαλυψες οτι εχει γυρισμενα χιλιομετρα;

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, nadal1999 είπε

Γιατί όχι ;Φαινεται αξιόπιστος ο μαντράς!!!!

Δημοσ.

Εφόσον το έχει παραδεχθεί ο ίδιος όπως λες,  γιατί δεν μας λες ποιός είναι μήπως γλιτώσει και κανένας άλλος από τις υπηρεσίες του;

Δημοσ.

Το Focus εχει 0 χλμ με αυτον τον κινητηρα , το σασι του θα εχει σιγουρα 300Κ+  χιλιομετρα και ο "νέος" κινητηρας καμια 200Κ σε αλλο σασι ...

Αν το clio δεν εχει αλλα προβληματα , κανε ενα full service με εξοδα δικα του (σε καποιο σωστο συνεργειο) και αλλη φορα να μην ψαρωνεις με τις "ευκαιρίες"

• Like 2
Δημοσ.
Στις 6/3/2022 στις 4:55 ΜΜ, nadal1999 είπε

Αν το clio δεν εχει μηχανικα προβληματα που σημαινει οτι θα εχει αλλαξει καποια πραγματα συν οτι το προσεχαν κρατας αυτο!  Αν παλι χρειαζεται να αλλαξεις κατι που εχει κοστος μπορεις να απαιτησεις να στο πληρωσει αυτος.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/3/2022 στις 5:29 ΜΜ, jimmy1966 είπε

Καλυτερα κρατα το clio .Απλα αλλαξε του ιμαντα χρονισμου  (αν φοραει ιμαντα και οχι καδενα) και καποια αλλα πραγματα και αν μπορεσεις τα εξοδα αυτα να τα επιβαρυνθει ο εμπορας.Αληθεια πως το ανακαλυψες οτι εχει γυρισμενα χιλιομετρα;

Σε επίσημη αντιπροσωπεία Renault αλλά τελικά βρήκα λύση δέχτηκε να με δώσει τα λεφτά πίσω

Τελικά θα πάρω τα λεφτά πίσω και θα πάω για Nissan Micra να έχω το κεφάλι μου ήσυχο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, nadal1999 είπε

Σε επίσημη αντιπροσωπεία Renault αλλά τελικά βρήκα λύση δέχτηκε να με δώσει τα λεφτά πίσω

Τελικά θα πάρω τα λεφτά πίσω και θα πάω για Nissan Micra να έχω το κεφάλι μου ήσυχο

Αν το Micra που θα παρεις θα ειναι καινουργιο θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο αλλιως παλι  τις ιδιες "ανησυχιες" θα εχεις ....

Επεξ/σία από nik0laus
Δημοσ.
4 ώρες πριν, nadal1999 είπε

ελπίζω όχι απο τον ίδιο έμπορο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...