Bitbit Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, chsam είπε Προφανώς και ισχύει, τουλάχιστον στην πιστωτική μου.......... Δηλαδή μπορείς να κάνεις αυτό που έγραψα; Αγορά ύψους 18000€ σε 36 δόσεις των 500€? Και επειδή δε θα έχεις όριο μόνο 500€ αλλά πιθανότατα από 1500€ και πάνω μπορείς να κάνεις αγορά ύψους 54000€ σε 36 δόσεις των 1500€ αυτό μας λες; Ποια είναι η τράπεζα σου; PareKosmeBank?
chsam Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, Bitbit είπε Δηλαδή μπορείς να κάνεις αυτό που έγραψα; Αγορά ύψους 18000€ σε 36 δόσεις των 500€? Και επειδή δε θα έχεις όριο μόνο 500€ αλλά πιθανότατα από 1500€ και πάνω μπορείς να κάνεις αγορά ύψους 54000€ σε 36 δόσεις των 1500€ αυτό μας λες; Ποια είναι η τράπεζα σου; PareKosmeBank? Αν έχεις μάτια θα είδες οτι δεν μίλησα για υπέρβαση πιστωτικού ορίου...... Είπα οτι ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ μιας αγοράς με άτοκες, αλλά ΜΟΝΟ η δόση!!!! Γκέγκε;
Bitbit Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, chsam είπε Αν έχεις μάτια θα είδες οτι δεν μίλησα για υπέρβαση πιστωτικού ορίου...... Είπα οτι ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ μιας αγοράς με άτοκες, αλλά ΜΟΝΟ η δόση!!!! Γκέγκε; Το ποσό αφαιρείται όλο αλλά από το όριο των δόσεων. Και κάθε μήνα βλέπουμε να αφαιρείται η δόση από το όριο των εφάπαξ αγορών. Υπάρχουν 2 όρια. Τα οποία πολλοί δε τα γνωρίζουν 2
oasisAthens Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Παιδιά μην το ταλαιπωρειτε τόσο πολύ το θέμα. Είναι απλό το πράγμα. Καμία αγορά σε πιστωτική δεν μπορεί να υπερβεί το πιστωτικό όριο της κάρτας είτε αυτό είναι εφάπαξ είτε με έντοκες δόσεις είτε με άτοκες δόσεις. Αυτό κάποιος μπορεί να το καταλάβει και από το ebanking του. Βέβαια η κάθε τράπεζα το αποτυπώνει διαφορετικά. Η Εθνική πχ δεσμεύει όλο το ποσό από πιστωτικό όριο και κάθε μήνα με την πληρωμή, αναπληρωνεται ένα ποσό (πχ 1000 ευρώ πιστωτικό όταν κάνεις μια αγορά 1000 ευρώ σε 10 άτοκες. Τον πρώτο μήνα θα έχεις 0 διαθέσιμο το δεύτερο 100 κτλ.). Η alpha το έχει διαφορετικά το σύστημα. Αυτό που ειπώθηκε να προσθέσεις 100 ευρώ πχ 500+100 ναι μεν θα μπορέσεις να κάνεις μια αγορά 600 ευρώ εφάπαξ μια και θα υπάρχει το ποσό, αλλά δεν μπορούν να βγουν 600 ευρώ σε άτοκες δόσεις γιατί πολύ απλά η τράπεζα βλέπει 500 ευρώ πιστωτικό συν 200 ευρώ περίσσευμα (το οποίο και ανά πάσα στιγμή μπορείς να το αντιλογισεις και να το καταθέσεις κάπου) . 4 λεπτά πριν, Bitbit είπε Το ποσό αφαιρείται όλο αλλά από το όριο των δόσεων. Και κάθε μήνα βλέπουμε να αφαιρείται η δόση από το όριο των εφάπαξ αγορών. Υπάρχουν 2 όρια. Τα οποία πολλοί δε τα γνωρίζουν Στην alpha δουλεύει έτσι ακριβώς πως το λες. Στην Εθνική όχι. 1
vaggos231 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 εμενα παντως σε eurobank σε κατι δοσεις που εβαλα, καθε μηνα μου εδειχνε μονο την οφειλη δηλαδη -39 ευρω, το αποπληρωνα και ερχοταν στα ισια του. οταν εβαλα εγγυηση για ενα αυτοκινητο που ενοικιασα, στο ebanking το εμφανιζε ως -700 ευρω.
feelihipo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εάν κάποιος πχ έχει δόση 17€ κάθε μήνα και την πληρώνει εγκαίρως, δεν θα έχει κάποια έξτρα χρέωση, σωστά; Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από feelihipo
Bitbit Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 21 λεπτά πριν, feelihipo είπε Εάν κάποιος πχ έχει δόση 17€ κάθε μήνα και την πληρώνει εγκαίρως, δεν θα έχει κάποια έξτρα χρέωση, σωστά; δεν έχεις κάποια χρέωση, μη φοβάσαι
feelihipo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, Bitbit είπε δεν έχεις κάποια χρέωση, μη φοβάσαι Ευχαριστώ! 😅
zourman1981 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Η μόνη έξτρα χρέωση ανάλογα την τράπεζα και την κάρτα σου είναι η συνδρομή που είναι 10 20 50 ευρώ το χρόνο η και καθόλου ανάλογα την τράπεζα σου
filidonas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, vaggos231 είπε εμενα παντως σε eurobank σε κατι δοσεις που εβαλα, καθε μηνα μου εδειχνε μονο την οφειλη δηλαδη -39 ευρω, το αποπληρωνα και ερχοταν στα ισια του. οταν εβαλα εγγυηση για ενα αυτοκινητο που ενοικιασα, στο ebanking το εμφανιζε ως -700 ευρω. ναι γιατί στη eurobank εμφανίζεται στο ebanking το όριο για εφαπαξ αγορές. Αν πάρεις τηλέφωνο στην τράπεζα (το έχω κάνει) θα σου πούνε πόσο είναι το όριο των δόσεων. Είναι λίγο σπαστικό και απορώ γιατί δε το έχουν προσθέσει στο ebanking. η εγγύηση του αυτοκινήτου δεν είναι σε άτοκες δόσες, είναι σα να κάνεις κανονική αγορά γι αυτό βλέπεις τη χρέωση ολόκληρη, και για να μην ανοίγω άλλο θέμα το πρόστιμο των 50-100€ για τους ανεμβολίαστους >60 μπορώ να το βάλω σε δόσεις στην κάρτα μου, σωστά; Στο ebanking Μου βγάζει κανονικά τη δυνατότητα για 12 άτοκες δόσεις αλλά δε το προχώρησα, Νόμιζα ότι οι άτοκες αφορούν μόνο τέλη κυκλοφορίας και ΕΝΦΙΑ αλλά απ ότι φαίνεται αφορούν όλα τα χρέη στην εφορία. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από filidonas
soundou Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 καλησπερα σχολιαζω εδω για να μην ανοιγω νεο θεμα.μεσα στο ebanking αν πατησω προσωρινη απενεργοποιηση καρτας πιστωτικης θα συνεχισουν να μου τραβανε τις δοσεις μου οποτε ειναι κανονικα κ θα μπορω να καταθετω εγω κανονικα οτι ποσο θελω απλα δεν θα μπορω να την χρησιμοποιω σε pos και online αγορες?
green0 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Έβγαλα μια κάρτα με 1500€ πιστωτικό όριο Ερώτηση Θέλω να αγοράσω ενα μηχανάκι το οποίο μπορώ να το πληρωσω μέχρι 12 ατοκες Η μηχανή έχει 2700 Να φανταστώ ότι δεν μπορώ να κάνω χρήση της και να δώσω πχ 500€ προκαταβολη; Επειδή υπερβαίνει το οριο σωστά;
Nabuko Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 38 λεπτά πριν, green0 είπε Επειδή υπερβαίνει το οριο σωστά; Σωστά
Satzik Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, green0 είπε Έβγαλα μια κάρτα με 1500€ πιστωτικό όριο Ερώτηση Θέλω να αγοράσω ενα μηχανάκι το οποίο μπορώ να το πληρωσω μέχρι 12 ατοκες Η μηχανή έχει 2700 Να φανταστώ ότι δεν μπορώ να κάνω χρήση της και να δώσω πχ 500€ προκαταβολη; Επειδή υπερβαίνει το οριο σωστά; Αν είναι alpha Bank μπορείς.σου αφαιρει τη δόση απο το οριο όχι όλο το ποσό που αγοράζεις. Εγώ έχω κάνει αγορές πολλές πάνω από το όριο με δόσεις απλά να μην υπερβαίνει η δόση το όριο Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από Satzik
Bitbit Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, Satzik είπε Αν είναι alpha Bank μπορείς.σου αφαιρει τη δόση απο το οριο όχι όλο το ποσό που αγοράζεις. Εγώ έχω κάνει αγορές πολλές πάνω από το όριο με δόσεις απλά να μην υπερβαίνει η δόση το όριο δώσε μας ένα ακριβές παράδειγμα με αριθμούς μιας τέτοιας αγοράς. τι πιστωτικό όριο έχεις; τί ποσό έβαλες σε δόσεις και πόσες δόσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα