Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα χρειαστώ κάποια ιδέα αν υπάρχει λύση στο παρακάτω θέμα...

Έχω δημιουργήσει μία Συγκέντρωση > Μην ενοχλείτε και έχω επιτρέψει σε 5 συγκεκριμένες επαφές να μπορούν να με καλούν για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Αυτό που παρατηρώ είναι πως όταν κάποιος καλεί, εκτός λίστας τον εμφανίζει στις αναπάντητες. Όμως αν κάνει άμεσα επανάκληση στην ουσία "ξεπερνάει" αυτή τη ρύθμιση και βγαίνει κανονικά κλήση.

Υπάρχει κάπου αλλού ρύθμιση επιπλέον που μπορεί να έχω ξεχάσει/κάνει και να το "ξεγελάει" ή να υποθέσω πως είναι bug? 

iOS15.0.2

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγαινε "Μην ενοχλειτε--> Άτομα--> Κλήσεις από" και μέσα εκεί θα δεις μια επιλογή που λέει "επιτρέπονται οι επαναλαμβανόμενες κλήσεις". Απενεργοποίησε το και λογικα θα είσαι εντάξει. Όπως λέει και από κάτω, αυτό είναι που αφήνει μια κλήση εντός τριών λεπτών να "περνάει".

Επεξ/σία από giannis_ps_21
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, giannis_ps_21 είπε

Πήγαινε "Μην ενοχλειτε--> Άτομα--> Κλήσεις από" και μέσα εκεί θα δεις μια επιλογή που λέει "επιτρέπονται οι επαναλαμβανόμενες κλήσεις". Απενεργοποίησε το και λογικα θα είσαι εντάξει. Όπως λέει και από κάτω, αυτό είναι που αφήνει μια κλήση εντός τριών λεπτών να "περνάει".

8 ώρες πριν, iYannis είπε

Ξετσέκαρε αυτό 

IMG_4415.PNG

Σας ευχαριστώ!

Δεν το είχα προσέξει καν αυτό και το είχα ενεργό.

Το απενεργοποίησα μόλις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...