IKARIWTHS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Καλημέρα σε ολους, πειραματίζομαι με ενα truenas και εχω μερικες ερωτησεις . Θελω ενα mount point στα windows οπου θα εχω τις ταινιες που θα βλεπω με plex,τα αρχεια που θα μεταφερω με ftp ,εκει θα κατεβαίνουν και τα torrent. Ετσι εφτιαξα ενα pool το εκανα map network drive ,και το βλεπουν τα windows . Δεν καταφερνω ομως να κανω το plex να βρει τα βιντεο μου αλλα ουτε και το transmission να κατεβασει στο ιδιο mount point(αυτο το καταφερα αλλα πλεον δεν βλεπω τα υπολοιπα αρχεια που ειχα βαλει εκει). Αν ειμαι σε λαθος κατηγορια παρακαλω να μεταφερθει
samtwo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Στις 6/3/2022 στις 10:28 ΠΜ, IKARIWTHS είπε Καλημέρα σε ολους, πειραματίζομαι με ενα truenas και εχω μερικες ερωτησεις . Θελω ενα mount point στα windows οπου θα εχω τις ταινιες που θα βλεπω με plex,τα αρχεια που θα μεταφερω με ftp ,εκει θα κατεβαίνουν και τα torrent. Ετσι εφτιαξα ενα pool το εκανα map network drive ,και το βλεπουν τα windows . Δεν καταφερνω ομως να κανω το plex να βρει τα βιντεο μου αλλα ουτε και το transmission να κατεβασει στο ιδιο mount point(αυτο το καταφερα αλλα πλεον δεν βλεπω τα υπολοιπα αρχεια που ειχα βαλει εκει). Αν ειμαι σε λαθος κατηγορια παρακαλω να μεταφερθει Το plex γενικά μπορεί να διαβάσει κατευθείαν από smb share στο δίκτυο και να φτιάξει βιβλιοθήκη κάπου κάνεις κάποιο λάθος. Προσπάθησε να παίξεις και να αντιγράψεις για δοκιμή αρχεία από το φάκελο αυτό για να επιβεβαιώσεις οτι είναι σωστά προσβάσιμο. Αλλά έτσι θα πρέπει να έχεις 2 μηχανήματα συνεχώς να δουλεύουν. Καλύτερα θα ήταν να τρέχει και το plex στο μηχάνημα με το truenas εκτός και εάν είναι αδύναμο. Παντως το transmission να το βάλεις στο truenas και θα μπορείς να το χειρίζεσαι και με Remote gui αν θες.
IKARIWTHS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Καλημερα και ευχαριστώ για την απαντηση ,το nas το θελω για server οποτε σε αυτο εχω εγκαταστησει και το plex και το transmission .Εχω ενεργοποιησει και το samba share .To προβλημα μου ειναι οτι το plex φτιαχνει ξεχωριστο mount point και οταν το βαλω στο ιδιο δεν βλεπω τα αρχεια που εχει ηδη μεσα ο δισκος .Το ιδιο και με το transmission οταν το βαλω να κατεβαζει στο ιδιο mount point με το plex σταματαω να εχω προσβαση στα βιντεο. Bλεπω οτι ο δισκος εχει ελευθερα 500giga απο το 1tera πχ ,αλλα οταν τον ανοιγω δεν βλεπω τιποτα. Προφανως φταινε οι ρυθμίσεις, αν εχει ιδεα κανεις τι κανω λαθος ας με βοηθήσει .
IKARIWTHS Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μεχρι στιγμης το θεμα με το plex μαλλον το ελυσα ,φαινεται να ηταν προβλημα με το dataset και τα acl,τωρα ψαχνω λυση για το transmission 1
IKARIWTHS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Έλυσα και τα δυο θέματα .Αγόρασα ένα usb Ethernet adapter 2.5gbe αλλά δεν το αναγνωρίζει λόγω έλλειψης οδηγών του FreeBSD .Το αναγνωρίζει σωστά όμως το Truenas scale ,όποτε θα συνεχίσω εκεί τα πειράματα μου Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από IKARIWTHS
jmirko15 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Στις 6/3/2022 στις 10:28 ΠΜ, IKARIWTHS είπε Καλημέρα σε ολους, πειραματίζομαι με ενα truenas και εχω μερικες ερωτησεις . Θελω ενα mount point στα windows οπου θα εχω τις ταινιες που θα βλεπω με plex,τα αρχεια που θα μεταφερω με ftp ,εκει θα κατεβαίνουν και τα torrent. Ετσι εφτιαξα ενα pool το εκανα map network drive ,και το βλεπουν τα windows . Δεν καταφερνω ομως να κανω το plex να βρει τα βιντεο μου αλλα ουτε και το transmission να κατεβασει στο ιδιο mount point(αυτο το καταφερα αλλα πλεον δεν βλεπω τα υπολοιπα αρχεια που ειχα βαλει εκει). Αν ειμαι σε λαθος κατηγορια παρακαλω να μεταφερθει Εγώ πάντως σε Ubuntu με Jellyfin + ruTorrent, κατεβάζει το αρχείο και μετά το έχω βάλει να το περνάει στον φάκελο του Jellyfin για να το οργανώσει αυτό. Ταυτόχρονα αφήνω πίσω symlink για να συνεχίσει να seedάρει.
IKARIWTHS Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Με το jellyfin και του ελληνικούς υπότιτλους τι έκανες φίλε μου ;
jmirko15 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, IKARIWTHS είπε Με το jellyfin και του ελληνικούς υπότιτλους τι έκανες φίλε μου ; .srt αρχεία κανονικά μέσα στους φακέλους και δουλεύουν απροβλημάτιστα.
Donacgreece Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Γιατί Jellyfin και όχι PLEX? Λίγο που το δοκίμασα, θεωρώ το δεύτερο πολύ ανώτερο
jmirko15 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 19/9/2022 στις 12:47 ΜΜ, Donacgreece είπε Γιατί Jellyfin και όχι PLEX? Λίγο που το δοκίμασα, θεωρώ το δεύτερο πολύ ανώτερο Open source + καλυτερεύει όσο περνάει ο καιρός. Πολύ ανώτερο δεν είναι για κανέναν λόγο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα