Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Έχω δύο υπολογιστές σε δίκτυο με καλώδιο και θέλω να μοιράζομαι αρχεία Τον Α και τον Β Και στους δύο ίδιες ρυθμίσεις Εντοπισμό δικτύου, πλήρη δικαιώματα στους φακέλους που θέλω και απενεργοποιηση χρήσης κωδικού Το pc Β βλέπει το Α αλλά το pc Α δεν το βλέπει. Κάποια πρόταση; Ευχαριστω.
kormos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Έχω δύο υπολογιστές σε δίκτυο με καλώδιο και θέλω να μοιράζομαι αρχεία Τον Α και τον Β Και στους δύο ίδιες ρυθμίσεις Εντοπισμό δικτύου, πλήρη δικαιώματα στους φακέλους που θέλω και απενεργοποιηση χρήσης κωδικού Το pc Β βλέπει το Α αλλά το pc Α δεν το βλέπει. Κάποια πρόταση; Ευχαριστω. Θα πρότεινα να ορίσεις κωδικό και αν δες θες να γίνεται πληκτρολόγηση να τα κάνεις autologon και τα δύο. Στην συνέχεια να κάνεις map το φάκελο που θες με τις σταθερές IPs τους. *υποθέτω το κομμάτι Firewall το έχεις ελέγξει... Μφχ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ Πως ορίζω κωδικό πρόσβασης αφού ενεργοποιήσω την επιλογή από τις ρυθμίσεις δικτύου; Τείχος προστασίας ανενεργο Map τον φάκελο; Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2022 από Γιάννης Platano
kormos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ευχαριστώ Πως ορίζω κωδικό πρόσβασης αφού ενεργοποιήσω την επιλογή από τις ρυθμίσεις δικτύου; Τείχος προστασίας ανενεργο Map τον φάκελο; Στο χρήστη θα βάλεις κωδικό και θα το ρυθμίσεις από registry να κάνει αυτόματη σύνδεση (αν δεν θες να το πληκτρολογείς) https://support.microsoft.com/en-us/windows/map-a-network-drive-in-windows-29ce55d1-34e3-a7e2-4801-131475f9557d 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, kormos είπε Στο χρήστη θα βάλεις κωδικό και θα το ρυθμίσεις από registry να κάνει αυτόματη σύνδεση (αν δεν θες να το πληκτρολογείς) https://support.microsoft.com/en-us/windows/map-a-network-drive-in-windows-29ce55d1-34e3-a7e2-4801-131475f9557d Δεν εχω καταλαβει πως δημιουργω χρηστη και βαζω κωδικο Παω Προσθηκε κατω απο το Everyone αλλα μετα ? Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2022 από Γιάννης Platano
kormos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 28 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν εχω καταλαβει πως δημιουργω χρηστη και βαζω κωδικο Παω Προσθηκε κατω απο το Everyone αλλα μετα ? Home ή Pro είναι?
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, kormos είπε Home ή Pro είναι? Pro
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Ουφ !!!! Τα καταφερα χωρις να φτιαξω χρηστη Απλα επρεπε σε καθε φακελο και οχι μονο σε ολο το pc Β να δωσω πληρη δικαιωματα
micos000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε σε ολο το pc Β να δωσω πληρη δικαιωματα Ποτέ δεν το κάνουμε αυτό. Η κοινή χρήση γίνεται μόνο σε συγκεκριμένους φακέλους ή σε άλλους δίσκους εκτός τον C. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, micos000 είπε Ποτέ δεν το κάνουμε αυτό. Η κοινή χρήση γίνεται μόνο σε συγκεκριμένους φακέλους ή σε άλλους δίσκους εκτός τον C. Την ειχα ξαναπαθει παλια και δεν το θυμομουν...Η ..ηλικια βλεπεις !!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, kormos είπε Άρα είσαι κομπλέ έτσι...? Ναι ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα