Giuseppe Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Πληροφορίες για αναβάθμιση: Acer Aspire 7736ZG-434G32MN [Intel T4300, 4GB RAM, Intel GM45, G-force G210M. Windows 7] Κάποια στιγμή αναβαθμίστηκε στα Windows 10 (Ενεργοποιήθηκαν κανονικά) Αλλάχθηκε ο σκληρός δίσκος με νέο SSD Οι ταχύτητες πρόσβασης αρχείων βελτιώθηκαν όπως αναμενόταν. Το TRIM είναι ενεργοποιημένο και λειτουργεί κανονικά. Η μνήμη αναβαθμίστηκε επιτυχώς στα 8GB. (2Χ MUSHKIN Essentials 991741 4GB SO-DIMM DDR2 PC2-6400 800MHZ) Εμφανίζονται τα 8GB RAM τόσο στο BIOS όσο και στη διαχείριση εργασιών και την αναφορά του συστήματος. Μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα (στο βαθμό που επηρεάζει η RAM) Ακολούθως αναβαθμίστηκε στα Windows 11 με ειδικά προετοιμασμένο USBstick (Ενεργοποιήθηκαν κανονικά) Χωρίς κανένα πρόβλημα με προγράμματα οδήγησης. Θα λειτουργήσει αξιοπρεπώς και με ασφάλεια για τα επόμενα 5-7 χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, Giuseppe είπε Intel T4300 Επεξεργαστή (γιατί) δεν αλλάξατε; Spoiler 8 ώρες πριν, Giuseppe είπε Θα λειτουργήσει αξιοπρεπώς και με ασφάλεια για τα επόμενα 5-7 χρόνια. Αν δεν χαλάσει η μητρική ή κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Εγω επειδη ειμαι αργοστροφος ακομα δεν εχω καταλαβει τον λογο του θεματος αυτου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 6/3/2022 στις 3:27 ΜΜ, mphxths είπε Εγω επειδη ειμαι αργοστροφος ακομα δεν εχω καταλαβει τον λογο του θεματος αυτου... Και εγώ με τη πρώτη ανάγνωση δεν το κατάλαβα. Το αναφέρει εδώ: Στις 6/3/2022 στις 3:18 ΠΜ, Giuseppe είπε Πληροφορίες για αναβάθμιση: Acer Aspire 7736ZG-434G32MN Αν ρωτήσει κάποιος "έχω το τάδε λάπτοπ, παίρνει αναβάθμιση;" θα τον στείλουμε εδώ. Δεν πιστεύω όμως να υπάρχει κάποιος που θα βάλει 150€ μνήμες. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2022 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sil_unique Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Δεν πιστεύω όμως να υπάρχει κάποιος που θα βάλει 70€ μνήμες πάνω που θα ρώταγα πόσο πάνε οι μνήμες μια φορά έχω πετύχει 4άρα ddr2 sodimm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Πληροφοριες για αναβαθμιση ? Τι δισκος μπηκε ας πουμε ? Τι μοντελο ? Ποσο εκανε ? Για τις ραμ δεν το σχολιαζω καν. 4αρες ddr2 κοστιζουν μισο νεφρο. Εψαχνα σε ebay/aliexpress/amazon κλπ και η καλυτερη περιπτωση ειναι απο Κινα μερια γυρω στα 35-40 ευρω η μια. Απο Ευρωπη , οπου για καποιον λογο νομιζουν οτι θα βγαλουν το επομενο τους αυτοκινητο απο μια ραμ , κατω απο 60-70 ευρω την ΜΙΑ δεν βρισκεις. Τιμες που αναρωτιεσαι αν αξιζει το κοστος της αναβαθμισης , μιας και τετοιες μνημες μπαινουν σε παλια πλεον μηχανηματα , χωρις την ευελιξια να χρησιμοποιηθουν σε καποιο νεοτερο. Ανουσιο θεμα ανοιξε κατ'εμε. Μιλαμε για παλιο φορητο και ελλειπεις πληροφοριες. Οι πληροφοριες που θα ειχαν νοημα να υπαρχουν λειπουν και αλλες που υπαρχουν ειναι γνωστες στον πλανητη εδω και χρονια. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2022 από mphxths 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, mphxths είπε Τι δισκος μπηκε ας πουμε ? Τι μοντελο ? Ποσο εκανε ? Αυτή η πληροφορία όντως λείπει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα