Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να φτιάξω ένα σπίτι στο χωριό με λίγα gadgets, ώστε να είναι λίγο "έξυπνο", αλλά δεν έχω ιδέα. Με τα λίγα που κατάλαβα και τα πολλά που διάβασα, κατέληξα να πάρω αυτά από το βίντεο στο κανάλι του "skroutz",

Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορώ να τα συνδέσω όλα αυτά με το google nest mini και να τα ελέγχω αλλά θα τα καταφέρω πιστεύω. 

Το αλλο που δεν έχω ιδέα και θέλω την βοήθεια σας, είναι οι λάμπες. Θέλω να βάλω έξυπνες λάμπες αλλά για παράδειγμα, δεν βλέπω κάπου σε αντίστοιχια είναι οι κοινές λάμπες με τις έξυπνες, μιας και δεν ξέρω αν για παράδειγμα, να βάλω 3 έξυπνες λάμπες στο σαλόνι (30τμ περίπου) στο πολυφωτο και αν καλύπτουν αυτές οι λάμπες και αν γίνετε φυσικά. Ποιες να πάρω; ποιες θα μπορούν να συνδεθούν με το google nest? Παντού βλέπω κριτικές ότι η συνδεσιμοτητα είναι δύσκολη. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

για τις λάμπες, πάρε άφοβα αυτές. εξαιρετική φωτεινότητα, την οποία ρυθμίζεις εσύ φωνητικά ή μέσω της εφαρμογής. τις έχω πάνω από 2 χρόνια. ρυθμίζεις φυσικά και αν θες να είναι πιο ψυχρό το φως σου ή πιο θερμό. μην το φοβηθείς. πάρε.

https://www.skroutz.gr/s/19803187/V-TAC-VT-5119-Smart-Λάμπα-LED-για-Ντουί-E27-και-Σχήμα-A60-RGBW-806lm-Dimmable-2751.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...