k33theod Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 To πόσιμο νερό σε μια κατάσταση κρίσης είναι από τα πιο σημαντικά προβλήματα. Το θέμα της απλησιάς και της βρωμιάς ξεπερνιέται. Μετά από 10 μέρες δεν σου βρωμάει τίποτα. Μιλάω εκ πείρας . Τα αρμόδια όργανα πρέπει διαρκώς να ελέγχουν την ποιότητα του νερού του δικτύου εφόσον λειτουργεί. Εφόσον δεν λειτουργεί καθορίζουν σημεία υδροληψίας που πάει ο κόσμος και πέρνει νερό για να πιεί μετρημένο. Αυτά μπορεί να είναι πηγάδια ή υδροφόρες που φέρνουν καθαρό νερό. Και επιπλέον υπάρχουν και τα δισκία χάπια που σκοτώνουν τα μικρόβια και μετά πίνεις με μεγαλύτερη ασφάλεια. 1
sonikk Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, k33theod είπε To πόσιμο νερό σε μια κατάσταση κρίσης είναι από τα πιο σημαντικά προβλήματα. Το θέμα της απλησιάς και της βρωμιάς ξεπερνιέται. Μετά από 10 μέρες δεν σου βρωμάει τίποτα. Μιλάω εκ πείρας . Τα αρμόδια όργανα πρέπει διαρκώς να ελέγχουν την ποιότητα του νερού του δικτύου εφόσον λειτουργεί. Εφόσον δεν λειτουργεί καθορίζουν σημεία υδροληψίας που πάει ο κόσμος και πέρνει νερό για να πιεί μετρημένο. Αυτά μπορεί να είναι πηγάδια ή υδροφόρες που φέρνουν καθαρό νερό. Και επιπλέον υπάρχουν και τα δισκία χάπια που σκοτώνουν τα μικρόβια και μετά πίνεις με μεγαλύτερη ασφάλεια. Πηγαδια και σημεια υδροληψιας στην αθηνα;;;; Ονειρο απατηλο...
SabotazNic Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Να'ναι καλα οι Γαλλοι που εφτιαξαν τα αρωματα για να καλυψουν την δικια τους βρωμα καποτε. Προσωπικα εχω κατι hugo boss και paco rabanne, οποτε θα την βγαλω "καθαρη" 1
k33theod Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 12 λεπτά πριν, mindreader είπε Εγω βλεποντας ολη αυτη τη δυσκολη κατασταση, στη γειτονια μας, διπλα μας, και οντας αβεβαιο αν δεν θα το εχουμε με καποιο τροπο και μες τη δικη μας 'αυλή', εχω μια συναφη απορια με τον topic starter. Σε πολεμικη περιοδο, ή τελωσπαντων 'ανωμαλη', με συγκρουσεις, αβεβαιοτητα, ασταθεια, για την αυριανη μερα παντα σε σχεση με πολεμο, τελικα τι ειναι χρησιμοτερο να εχει κανεις; 'Χρήματα' ή 'χρησιμα πραγματα'; Εχει πολλες προεκτασεις αυτο που λεω. Αν πεις πχ 'χρησιμα πραγματα', οκ, αλλα αν παρεις πχ το δρομο της προσφυγιας, ελαχιστα μπορεις να παρεις μαζι σου; Αρα; Ακυρο. Εκτος αν μεινεις εκει που εισαι, με οτι αυτο σημαινει. Αν πεις χρηματα, οκ, πχ αν πας αλλου, ισως ειναι πιο χρησιμα απο πραγματα που δεν μπορουσες να παρεις μαζι σου, αλλα απο την αλλη, συχνα πιστευω σε τετοιες περιπτωσεις που δεν υπαρχει 'κανονικη' αγορα αλλα ισως μονο 'μαυρη', δεν ξερεις ακομη κι αν εχεις χρηματα, αν αυτο που εχεις αναγκη θα μπορεις να το αγορασεις. Αρα; Μηπως ενα μικρο συστημα των δυο; Δεν ξερω, πειτε κι εσεις τη γνωμη σας. Το καλύτερο είναι να αρχίσεις να προσεύχεσαι . Το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι η τύχη. Πολοί εβραίοι στον δεύτερο παγκόσμιο πέρνανε χρήματα σε μορφή χρυσού. Πολλοί από αυτούς σφαχτήκανε μόνο γιαυτό το λόγο τους σκότωσαν δηλαδή και τους κλέψανε. Μπορεί υποθετικά αν δεν είχαν χρήματα να μην τους σκοτώναν. 1
Achillea23 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 @mindreader Το πρόβλημα να έχεις χρήματα της χωρας μαζί σου στη προσφυγιά είναι πως δε ξέρεις, αν αυτά τα χρήματα θα έχουν ακόμη αξία κατά τη διάρκεια και μετά του πολέμου. Κανείς δε θα τα δέχεται εκτός της χώρας. Σε αυτή τη περίπτωση καλύτερα να έχουμε κοσμήματα, χρυσό δηλ. αντικείμενα μεγάλης αξίας μαζί. Αυτά μπορείς πάντα και παντού να τα πουλήσεις. 1 1
sonikk Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Σε περιπτωση πολεμου δεν μεταναστευουν ολοι.Εμενα η απορια μου αφορουσε στην ελλειψη νερου σε περιπτωση που μεινουμε στην χωρα μας.
soundou Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 κοιταξτε να παρετε οτι μπορειτε απο πρωτες βοηθειες μαχης.tccc google it.πολυ απλα στην χρηση με 2-3 βιντεακια που θα δειτε θα σωσετε την δικια σας η του διπλανου σας την ζωη.
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, sonikk είπε Σε περιπτωση πολεμου δεν μεταναστευουν ολοι.Εμενα η απορια μου αφορουσε στην ελλειψη νερου σε περιπτωση που μεινουμε στην χωρα μας. Eχεις κάνει στρατιωτική θητεια;
k33theod Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, sonikk είπε Πηγαδια και σημεια υδροληψιας στην αθηνα;;;; Ονειρο απατηλο... Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα Τα μεγάλα αστικά κέντρα σε τέτοιες περιπτώσεις έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα και θρηνούν τους περισσότερους νεκρούς είτε από πείνα είτε από δίψα είτε από βομβαρδισμούς κλπ. Και η Αθήνα τα μόνα καταφύγια που έχει είναι τα metro όπως το Kiev με τη διαφορά ότι έχει λιγότερα σε αναλογία με τον πληθυσμό. Υπάρχουν και άλλα βέβαια αλλά είναι για VIP υπουργεία υπηρεσίες στρατηγεία και τέτοια. Η μόνη σωτηρία είναι να είναι πιο συνετός ο αρχηγός από τον αντίστοιχο της Ουκρανίας και όταν οι Τούρκοι φτάσουν στην Αθήνα και να πεί παραδινόμαστε χάσαμε και να βγει ο κόσμος να πειεί νερό 1
sonikk Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Eχεις κάνει στρατιωτική θητεια; Εγω ναι! Εσυ;;;
k33theod Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, soundou είπε κοιταξτε να παρετε οτι μπορειτε απο πρωτες βοηθειες μαχης.tccc google it.πολυ απλα στην χρηση με 2-3 βιντεακια που θα δειτε θα σωσετε την δικια σας η του διπλανου σας την ζωη. Μου θυμίζεις το γιό μου που κοιτούσε μικρός βίντεο πώς να γίνεις expert στην κολύμβηση σε 10' λεπτά. Τα βίντεο που λένε Αγγλικά σε μία βδομάδα και τέτοια.
Bitbit Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, mindreader είπε Εγω βλεποντας ολη αυτη τη δυσκολη κατασταση, στη γειτονια μας, διπλα μας, και οντας αβεβαιο αν δεν θα το εχουμε με καποιο τροπο και μες τη δικη μας 'αυλή', εχω μια συναφη απορια με τον topic starter. Σε πολεμικη περιοδο, ή τελωσπαντων 'ανωμαλη', με συγκρουσεις, αβεβαιοτητα, ασταθεια, για την αυριανη μερα παντα σε σχεση με πολεμο, τελικα τι ειναι χρησιμοτερο να εχει κανεις; 'Χρήματα' ή 'χρησιμα πραγματα'; Εχει πολλες προεκτασεις αυτο που λεω. Αν πεις πχ 'χρησιμα πραγματα', οκ, αλλα αν παρεις πχ το δρομο της προσφυγιας, ελαχιστα μπορεις να παρεις μαζι σου; Αρα; Ακυρο. Εκτος αν μεινεις εκει που εισαι, με οτι αυτο σημαινει. Αν πεις χρηματα, οκ, πχ αν πας αλλου, ισως ειναι πιο χρησιμα απο πραγματα που δεν μπορουσες να παρεις μαζι σου, αλλα απο την αλλη, συχνα πιστευω σε τετοιες περιπτωσεις που δεν υπαρχει 'κανονικη' αγορα αλλα ισως μονο 'μαυρη', δεν ξερεις ακομη κι αν εχεις χρηματα, αν αυτο που εχεις αναγκη θα μπορεις να το αγορασεις. Αρα; Μηπως ενα μικρο συστημα των δυο; Δεν ξερω, πειτε κι εσεις τη γνωμη σας. ασχέτως του τι έχεις, χρησιμότερο είναι να δείχνεις ότι δεν έχεις τίποτα. Διότι δε θα το έχεις για πολύ. Κατα τ άλλα, όσοι μένουν σε Αθήνα και παρόμοιες πόλεις... περαστικά τους. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από Bitbit 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 18 λεπτά πριν, sonikk είπε Εγω ναι! Εσυ;;; Εγω ναι,20 μηνες .Επί Ιμίων. Πάντως εσύ δεν βλέπω να κατανοείς τι σημαίνει πόλεμος .Διπλα σου θα πέφτουν βόμβες και σφαίρες και εσύ λες για μπάνιο και τουαλέτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις