Προς το περιεχόμενο

Bitlocker key - Upgrade σε SSD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εβγαλα τον HDD απο το λαπτοπ μου σημερα για να βαλω ssd και ειδα οταν εβαλα τον HDD σε εξωτερικη θήκη ότι είναι κλειδωμένος με το bitlocker. Ωστοσο δε μπορω να βρω το microsoft account μου που να εχει να κανει με αυτόν τον σκληρό ωστε να τον ξεκλειδώσω. Τι μπορώ να κάνω για να μπω να πάρω τα αρχεία μου απο τον σκληρό;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, GiwrgosP- είπε

Καλησπέρα, εβγαλα τον HDD απο το λαπτοπ μου σημερα για να βαλω ssd και ειδα οταν εβαλα τον HDD σε εξωτερικη θήκη ότι είναι κλειδωμένος με το bitlocker. Ωστοσο δε μπορω να βρω το microsoft account μου που να εχει να κανει με αυτόν τον σκληρό ωστε να τον ξεκλειδώσω. Τι μπορώ να κάνω για να μπω να πάρω τα αρχεία μου απο τον σκληρό;

Αν δεν είναι δικός σου ο δισκος μίλα με τον κάτοχο του. Εναλλακτικά δες αυτό που έχει αναφέρει από πάνω ο @micos000. Σύνδεσέ τον πάλι, κάνε κατάρηση του BitLocker και μετά ξανακάνε τη διαδικασία που θες.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά βρήκα το account που είχε γίνει bind με τον σκληρό :) κοιτούσα γενικά να αποφύγω το να ξαναεγκαταστησω τον σκληρό στο λαπτοπ για να γλιτώσω το άνοιξε κλείσε 😅

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GiwrgosP- είπε

Τελικά βρήκα το account που είχε γίνει bind με τον σκληρό :) κοιτούσα γενικά να αποφύγω το να ξαναεγκαταστησω τον σκληρό στο λαπτοπ για να γλιτώσω το άνοιξε κλείσε 😅

Μια χαρά 🤓

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...