Greatspeeder Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα, Έχω το εξής laptop: HP 14-dq1033cl, το οποίο αγόρασα από το Amazon.com (το αμερικανικό) και θέλω έναν δεύτερο φορτιστή εν μέρει γιατί ο παλιός άρχισε να τα παίζει, αλλά και επειδή θέλω να αφήσω έναν στη δουλειά, να μην τον κουβαλάω κάθε μέρα μαζί μου. Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να προσέξω, πέρα από την ισχύ (Watt) και τη σύνεση? Πόσο μάλλον επειδή πρόκειται για laptop από Αμερική, εν τον φορτιστή θα τον πάρω από Skroutz. Προφανώς λέω να πάρω κάποιον γνήσιο της HP (π.χ. αυτόν), αλλά έχει σημασία αν θα είναι από άλλη εταιρεία? Ρωτάω γιατί πολλά ακούγονται για τους φορτιστές των laptop και το τι κάνει ή δεν κάνει να αγοράσει κανείς Thanks! 🙏 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 41 λεπτά πριν, Greatspeeder είπε Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να προσέξω, πέρα από την ισχύ (Watt) και τη σύνεση? συνεση = βύσμα φαντάζομαι Για την τάση εξόδου τι θα έλεγες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greatspeeder Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Σύνεση = σύνδεση. Ναι, βισμα. Ταση εξόδου? Στάνταρ δεν είναι αυτή? Ίδια σε όλους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα