Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Νόμιζα ότι διάβασα MacBook χχχαχαχαχα,.Πέρα απο τη πλάκα είναι καλες αντιγραφες και το ολεντ πάνελ είναι στα συν αλλά μέχρι εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cocomel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Πολύ καλά λάπτοπ και πολύ όμορφα το d15 που έχω βέβαια έχει θέμα η 🔋 δεν είναι και ότι καλύτερο κρατάει 3 ώρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, Toper Harley said: Διαβάζοντας το τίτλο, Μέχρι να φτάσω στη λέξη Huawei είδα MacBook x Pro και MacBook E ....!!!! Κακώς! Ούτε την αρχή του τίτλου έπρεπε. Αφού το μάτι πάει πρώτα στις φωτογραφίες, διακρίνουμε τα βρωμοαυτοκόλλητα της Intel και προσπερνάμε. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2022 από Makis38 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
B4tiSp0t Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, andreas1gr είπε Κανένας. Μόνο μερικά άτομα που έχουν κόλλημα με μια συγκεκριμένη αμερικανική εταιρεία (ονόματά δεν λέμε) και δεν δέχονται τίποτα πέρα από τα δικά της προϊόντα... Αν διαβάσεις το νήμα θα δείς πόσοι γράφουν ότι το διαβάσανε 2-3 φορές το τίτλο μέχρι να καταλάβουν τι διαβάσανε αρα το κανένας δεν ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allure_boy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, basilis5 είπε Αν εβγαινει με τιμες καλες θα σαρωνε η huawei. . 8 ώρες πριν, basilis5 είπε Αν εβγαινει με τιμες καλες θα σαρωνε η huawei. δεν θα σαρωνε ... σαρωνει αλλη εταιρια ξερουμε ποια δεν χρειαζετε διαφημισει . εξωφρενικες τιμες η Huawei προσωπικα για μενα οχι φυσικα θα επερνα macbook γιατι τωρα αυτοι οι υπολογιστες αγγιζουν τα 1.130 ευρω νομιζω απο οτι ειδα. αυτες δεν ειναι τιμες για windows αυτες 600 με 650 το πολυ επρεπε να κανει ουτε φραγκο παραπανω . σε αυτη την τιμη ναι θα πουλουσε πολυ καλα στην τιμη που εχει 1.130 ευρω δεν νομιζω να παει καλα 3 ώρες πριν, Makis38 είπε Κακώς! Ούτε την αρχή του τίτλου έπρεπε. Αφού το μάτι πάει πρώτα στις φωτογραφίες, διακρίνουμε τα βρωμοαυτοκόλλητα της Intel και προσπερνάμε. εφοσων παρατησε η apple την intel εφοσων δεν βγαζει πλεον η toshiba laptop η intel πολυ απλα σε λιγα χρονια δεν θα υπαρχει 3 ώρες πριν, Cocomel είπε Πολύ καλά λάπτοπ και πολύ όμορφα το d15 που έχω βέβαια έχει θέμα η 🔋 δεν είναι και ότι καλύτερο κρατάει 3 ώρες απαραδεκτο στην τιμη 1.130 ευρω ...αν ειναι ποτε δυνατον . με 1.180 ευρω αγοραζει καποιος το κορυφαιο λαπτοπ της αγορας macbook air με επεξεργαστη apple m1 μην τρελαθουμε που ειναι πολυ καλα λαπτοπ θα μου πεσουν τα μαλλια .... ωραια ειναι Ι7 εχουν λεπτο ειναι εμφανιση παρα πολυ καλη αλλα 1.130 που κανει παιρνει Χ ! Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2022 από allure_boy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotAliki177 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Μόνο και μόνο που αντιγράφουν τόσο στεγνά άλλες εταιρίες, δεν θα έδινα ούτε 1 ευρώ. Οι εταιρίες (από την συγκεκριμένη χώρα) αντιγράφουν στεγνά ρε. Δεν τους νοιάζει τπτ. 12 hours ago, andreas1gr said: Καλά έχουν ξεφύγει τα matebook...!!!!! Κανένας. Μόνο μερικά άτομα που έχουν κόλλημα με μια συγκεκριμένη αμερικανική εταιρεία (ονόματά δεν λέμε) και δεν δέχονται τίποτα πέρα από τα δικά της προϊόντα... Καλά αυτοί είναι άλλη περίπτωση. Μην ασχολείσαι καν. Αλλά και η Huawei μια για τον ***ντα εταιρία είναι. Πήρε hype τότε με τα smartphones που τα έδινε σε προσιτή τιμή. Thats all. Μια εταιρία που αντιγράφει τα πάντα χωρίς να ντρέπεται. Irrelevant πλέον για μένα η huawei. ΥΓ: Προφανώς 2κ22 παρθενογένεση δεν υπάρχει. Και το να έχεις "similar design" δεν αποτελεί αντιγραφή. Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση... Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2022 από NotAliki177 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, allure_boy είπε αυτες δεν ειναι τιμες για windows αυτες 600 με 650 το πολυ επρεπε να κανει ουτε φραγκο παραπανω Αγόρασε τότε κανά HP και Lenovo της κακιάς ώρας (φτηνές σειρές)… Τόσο κάνουν… 7 ώρες πριν, B4tiSp0t είπε Αν διαβάσεις το νήμα θα δείς πόσοι γράφουν ότι το διαβάσανε 2-3 φορές το τίτλο μέχρι να καταλάβουν τι διαβάσανε αρα το κανένας δεν ισχύει. Αν τώρα βγάζεις συμπέρασμα βλέποντας συγκεκριμένα άτομα που υποστηρίζουν τυφλά μια συγκεκριμένη εταιρία σαν οπαδοί…….. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, andreas1gr είπε Από τις δύο φωτογραφίες δεν φαίνεται κάτι τέτοιο... Εξάλλου στα πιο ακριβά μοντέλα του 2021 έφυγε από το πληκτρολόγιο... Στην 2η φώτο ανάμεσα στο f6 και f7 τι βλέπεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, telis είπε Στην 2η φώτο ανάμεσα στο f6 και f7 τι βλέπεις? Βλέπω ότι δεν έχει το εικονίδιο της κάμερας… Εσύ γιατί βλέπεις κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Ξενδιαντροπο copy paste οι κινέζοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Βλέπω ότι δεν έχει το εικονίδιο της κάμερας… Εσύ γιατί βλέπεις κάτι άλλο; όπως έγραψα έχω το d14. Το βλέπω αυτό και στο δικό μου. Στο καινούργιο δεν έχω καταλάβει τι είναι το κουμπί ανάμεσα στο f6,f7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allure_boy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, andreas1gr είπε Αγόρασε τότε κανά HP και Lenovo της κακιάς ώρας (φτηνές σειρές)… Τόσο κάνουν… Αν τώρα βγάζεις συμπέρασμα βλέποντας συγκεκριμένα άτομα που υποστηρίζουν τυφλά μια συγκεκριμένη εταιρία σαν οπαδοί…….. δεν θα επερνα hp και lenovo ποτε σπιτι μου εχω dell που ειναι πολυ καλη μαρκα αλλα η apple δεν συγκρινετε με καμια Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2022 από allure_boy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dond Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Επειδή κι εγώ πάντως τα ζαχάρωνα για ένα διάστημα, μόλις τα είδα από κοντά απογοητεύτηκα (για τα αμέσως προηγούμενα αντίστοιχα μοντέλα μιλάω). Δεν έχουν την εντελώς premium αίσθηση που θα περίμενε κανείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Backpacker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Σαν κάτοχος του Matebook 14 πάντως εδώ και 1,5 χρόνο περίπου μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Καταπληκτικό μηχάνημα...απίστευτα γρήγορος ο 4600H της AMD και καταπληκτικό πληκτρολόγιο. Τρομερά δροσερός και φουλ portable. Η αναλογία 3:2 είναι ότι καλύτερο σε όλα(προγραμματισμος-browsing-office) πλην ταινιών. Βέβαια το Matebook 14 έκανε 999 με δώρο ένα κινητό το οποίο πουλούσες ανετα στα 250 ευρώ και έτσι έβγαινε 750!! Ότι πιο value for money σε αυτά τα λεφτά. Αυτές οι τιμές που ζητάει για τα X είναι ακριβές. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2022 από Backpacker 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgakis96 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 18 ώρες πριν, telis είπε Αν βλέπω καλά, η κάμερα εξακολουθεί να είναι στο πληκτρολόγιο. Καληνύχτα, ότι χειρότερο για web meetings, έχω το d14 και ντρέπομαι να κάνω meeting Όχι αδερφέ έχει μετακινηθεί πάνω από την οθόνη στα καινούργια μοντέλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα