tokko Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα. Ο τίτλος ήδη λέει τα μισά.😊 Είμαι μοντελιστής κ ασχολούμαι με το χόμπυ πάντα νύχτα με δύο λάμπες ψυχρού λευκού. Έχω το απλό realme 8 κ οι φωτογραφίες μου βγαίνουν με πολύ έντονο κοντραστ κ κάπως αλλοιωμένα χρώματα. Δουλευω πάντα με λειτουργία auto. Στο προηγούμενο κινητό Α7 2018 Samsung τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα κ γενικότερα όσο πιο παλιότερο το κινητό τόσο πιο αληθοφανές το αποτέλεσμα. Τί μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ.
eko13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Τα Σαμσουνγκ φημιζονται για τις καμερες τους σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
SeNNinhA Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, tokko είπε Καλησπέρα. Ο τίτλος ήδη λέει τα μισά.😊 Είμαι μοντελιστής κ ασχολούμαι με το χόμπυ πάντα νύχτα με δύο λάμπες ψυχρού λευκού. Έχω το απλό realme 8 κ οι φωτογραφίες μου βγαίνουν με πολύ έντονο κοντραστ κ κάπως αλλοιωμένα χρώματα. Δουλευω πάντα με λειτουργία auto. Στο προηγούμενο κινητό Α7 2018 Samsung τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα κ γενικότερα όσο πιο παλιότερο το κινητό τόσο πιο αληθοφανές το αποτέλεσμα. Τί μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ. Το σωστό white balance δεν ήταν ποτέ το δυνατό σημείο των αλγορίθμων των φωτογραφικών. Ακόμη και η Sony είχε προβληματα με αυτο σε διάφορες φωτογραφικές της. Ξέχασε την λειτουργία Auto αφού αποδεδειγμένα δεν δουλεύει σωστά και μπες σε χειροκίνητες ρυθμίσεις φωτογραφιας και ρύθμισε το White Balance σου ανάλογα. Μόλις τώρα, SeNNinhA είπε Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2022 από SeNNinhA
tokko Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Στις 6/3/2022 στις 8:11 ΠΜ, SeNNinhA είπε Το σωστό white balance δεν ήταν ποτέ το δυνατό σημείο των αλγορίθμων των φωτογραφικών. Ακόμη και η Sony είχε προβληματα με αυτο σε διάφορες φωτογραφικές της. Ξέχασε την λειτουργία Auto αφού αποδεδειγμένα δεν δουλεύει σωστά και μπες σε χειροκίνητες ρυθμίσεις φωτογραφιας και ρύθμισε το White Balance σου ανάλογα. Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα