Kostasspil Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα και καλο τριήμερο. Από χθες στο YT Vanced παίρνω συνέχεια το σφάλμα "Connect to the Internet, you're offline..." Να σημειώσω ότι αυτό συμβαίνει είτε με WiFi, είτε με δεδομένα και ενώ όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές λειτουργούν κανονικά. Έχω δοκιμάσει reboot και επανεγκατάσταση της εφαρμογής χωρίς αποτέλεσμα. Το χει πάθει κανας άλλος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Έκανες εκκαθάριση στην cache memory πριν την απεγκατασταση;
coolnetgr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Αν έχεις κάνει login με το vanced micro g κάνε εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή micro g. Καμιά φορά κολλάει και βγάζει αυτό. Μετά ξανά κάνεις login αν θες και παίζεις κανονικά. 1
Kostasspil Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 1 hour ago, coolnetgr said: Αν έχεις κάνει login με το vanced micro g κάνε εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή micro g. Καμιά φορά κολλάει και βγάζει αυτό. Μετά ξανά κάνεις login αν θες και παίζεις κανονικά. Εκανα το παραπάνω και διορθώθηκε. Ευχαριστώ! 1
AmiJIm Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Να αναφέρουμε για την ιστορία ότι το YouTube vanced είναι μια εφαρμογή με όλο το περιεχόμενο του YouTube και έχει εκδόσεις που ακόμη τρέχουν σε Android 4 και είναι σωτήριο για παλιά tablet που όλοι έχουμε για τα παιδιά μας. Πρώτος εγώ και ο Αλέξανδρος ο γιος μου που χρησιμοποιεί ένα Kazaam though shield t700.
Eddy_Gordo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 23 ώρες πριν, AmiJIm είπε Να αναφέρουμε για την ιστορία ότι το YouTube vanced είναι μια εφαρμογή με όλο το περιεχόμενο του YouTube και έχει εκδόσεις που ακόμη τρέχουν σε Android 4 και είναι σωτήριο για παλιά tablet που όλοι έχουμε για τα παιδιά μας. Πρώτος εγώ και ο Αλέξανδρος ο γιος μου που χρησιμοποιεί ένα Kazaam though shield t700. Έχεις δοκιμασμένη έκδοση για ταμπλετ samsung no root me kit kat 4.4.2 ;
AmiJIm Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από AmiJIm
GATE123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε Έχεις δοκιμασμένη έκδοση για ταμπλετ samsung no root me kit kat 4.4.2 ; Κάνει και για παλιές εκδόσεις. Εδώ ο @AmiJIm έχει 4.2.2 .... 😁 Ακόμα ποιο παλιά έκδοση.
txcellas Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Επανέρχομαι στο θέμα μιας και πάλι το vanced δεν λειτουργεί. Ξέρετε πως λύνεται το θεμα; Έχω δοκιμάσει όλους τους προτεινόμενους συνδυασμούς (διαγραφή ιστορικού, να βγω από το λογαριασμό, επανεγκατασταση) Α
alxnt Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Το vanced σταμάτησε να λειτουργεί. Βάλε revanced. Υπάρχει αντίστοιχο θέμα στο insomnia και xda. 1
txcellas Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, alxnt είπε Το vanced σταμάτησε να λειτουργεί. Βάλε revanced. Υπάρχει αντίστοιχο θέμα στο insomnia και xda. Ευχαριστώ πολύ θα το τσεκάρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα