psarakis07 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Έχω iPhone 11 Pro έκανα update το instagram στην τελευταία έκδοση αλλά πάλι όταν βλέπω τις ιστορίες άλλων δεν μου βγάζει το εικονίδιο της καρδιάς σε αντιθεση με την αδερφή μου που μετά το update λειτουργεί άψογα. υ.γ έχω σβήσει κ ξανά κατεβάσει την εφαρμογή αλλά το πρόβλημα παραμένει.
Kostasspil Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Διάβασα ότι το reaction στα stories θα αφαιρεθεί. Ίσως αυτό συνέβη σε σένα, ενώ στην αδερφή σου όχι ακόμα. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από Kostasspil
HateMe Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Θα σου δώσω ένα παράδειγμα να κλάψεις με το insta και το πόσο ΓΤΠ καβάλα είναι. Εγώ έχω 3 instagram προφίλ. Στα 2, μου έχει αλλάξει τελείως και μπορώ να αλλάξω themes στα μηνύματα, να απαντήσω σε ξεχωριστό μήνυμα και διάφορα άλλα που δεν έχουν οι περισσότεροι. Αυτό που θέλω να πω είναι να μην ψάχνεις λογική στο insta και τα update που κάνουν. Σκέψου ότι αυτά που σου έγραψα πάνω, μπήκαν τον Αύγουστο του 2020 και οι περισσότεροι δεν το έχουν πάρει ακόμα ΥΓ. Δεν είναι ΣΙΓΟΥΡΑ θέμα συσκευής μιας και και σε android που δοκίμασα αλλά και στο iphone 11 pro max μου, έχω ακόμα αυτές τις λειτουργίες. Τα περισσότερα updates είναι λες και τα στέλνουν σε κάθε προφίλ ξεχωριστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα