J_F80 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα παιδιά! Ποιο πρόγραμμα καρτοκινητης Vodafone συμφέρει πιο πολύ για ομιλία και μόνο; Έχω μια κάρτα Vodafone International η οποία όμως δεν έχει καθόλου προσφορές. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 off topic αλλα ειδα οτι η f2g εβγαλε απεριοριστα με 15 ευρω σε ομιλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J_F80 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, poulinos είπε off topic αλλα ειδα οτι η f2g εβγαλε απεριοριστα με 15 ευρω σε ομιλια Το ξέρω αλλά δε θέλω να αλλάξω εταιρεία. Απ'οτι ρώτησα και έψαξα μάλλον προς CU θα πάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 On 06/03/2022 at 17:06, J_F80 said: Το ξέρω αλλά δε θέλω να αλλάξω εταιρεία. Απ'οτι ρώτησα και έψαξα μάλλον προς CU θα πάω. συνηθως οταν μια εταιρεια βγαλει κατι θα ακολουθησουν και οι αλλες αργα ή γρηγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα