Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ειχα βάλει στο μάτι μια θήκη για το κινητό μου από aliexpress για καποιους λόγους δεν την πήρα και τωρα παρατηρώ ότι και στην θήκη και σε όλα σχεδόν τα προιόντα λέει ότι θα φτάσουν σε 4 μήνες ! Γιατί τόσο αργά; 

Επίσης δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω να πατήσω buy from this seller ; Αυτο τι αλλάζει;

Και να μην ανησυχώ για φόρους έτσι δεν ειναι;

Δημοσ.

Πάρε από ένα φυσικό κατάστημα ή από ίντερνετ από Ελλάδα. Σιγά τη διαφορά στο κόστος. Να περιμένεις τόσο καιρό για μια θήκη δεν αξίζει για μένα.

• Like 1
Δημοσ.

Εκτος αυτού ρωτάω γιατί θέλω να κάνω αγορά και σε κάτι άλλα για να ξέρω.

Πρέπει να επιλέξω buy from this seller? Και οσο αφορα τους φόρους τι γινεται;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, artist1 είπε

Πρέπει να επιλέξω buy from this seller? Και οσο αφορα τους φόρους τι γινεται;

Είναι προπληρωμένοι. Αν βάλεις Aliexpress saver shipping είναι 99.99% σίγουρο ότι δε θα σταματήσει τελωνείο γιατί τη δήλωση αξίας τη κάνει απευθείας το Ali.

Αν βάλεις άλλη μέθοδο μεταγοράς πχ Cainiao και τη δήλωση αναλάβει ο πωλητής, μπορεί να κάνει βλακεία στη δήλωση και να σταματήσει τελωνείο.

Για ποιο γρήγορα διαλέξεις Αliexpress Standard Shipping (εννοείται με επιπλέον κόστος) και θα φτάσει σε 25-30 μέρες μέσω Ουγγαρίας.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ekrepali είπε

Είναι προπληρωμένοι. Αν βάλεις Aliexpress saver shipping είναι 99.99% σίγουρο ότι δε θα σταματήσει τελωνείο γιατί τη δήλωση αξίας τη κάνει απευθείας το Ali.

Αν βάλεις άλλη μέθοδο μεταγοράς πχ Cainiao και τη δήλωση αναλάβει ο πωλητής, μπορεί να κάνει βλακεία στη δήλωση και να σταματήσει τελωνείο.

Για ποιο γρήγορα διαλέξεις Αliexpress Standard Shipping (εννοείται με επιπλέον κόστος) και θα φτάσει σε 25-30 μέρες μέσω Ουγγαρίας.

σε ευχαριστω πολυ!

δυσκολευομαι πολυ ομως ακομα....αν πχ θελω να παρω κατι που το εχει σε 3 χρωματα και επιλεξω και τα 3 από το ίδιο προιόν προφανως θα πληρώσω μεταφορικά ΣΥΝΟΛΙΚΑ ετσι δεν ειναι; δεν θα με χρεώσουν πχ 2 ευρω για καθε χρωμα ετσι δεν ειναι;

Επίσης, αν το προιον ειναι άλλο θα πληρωσω μεταφορικα για καθε προιον ξεχωριστα; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, artist1 είπε

σε ευχαριστω πολυ!

δυσκολευομαι πολυ ομως ακομα....αν πχ θελω να παρω κατι που το εχει σε 3 χρωματα και επιλεξω και τα 3 από το ίδιο προιόν προφανως θα πληρώσω μεταφορικά ΣΥΝΟΛΙΚΑ ετσι δεν ειναι; δεν θα με χρεώσουν πχ 2 ευρω για καθε χρωμα ετσι δεν ειναι;

Επίσης, αν το προιον ειναι άλλο θα πληρωσω μεταφορικα για καθε προιον ξεχωριστα; 

Εξαρτάται τον πωλητή. Αν έχει μεταφορικά / τεμάχιο, τότε απλά θα έχεις μεταφορικά για 1 Χ 3.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, artist1 είπε

σε ευχαριστω πολυ!

Μπορεί να πληρώσεις μεταφορικά x1 ή x3 ή κάτι ενδιάμεσα... εξαρτάται το ογκομετρικό βάρος του φακέλου / δέματος. Eπίσης παίζει ρόλο αν ο πωλητής έχει ενσωματώσει τα μεταφορικά στην τιμή (free shipping) ή αν έχει βάλει φτηνή αρχική τιμή για clickbait και τα μεταφορικά καλύπτουν το υπόλοιπο κόστος.

Παράδειγμα αν βρεις ένα προϊόν που κάνει 1ευρώ με free shipping, αν πάρεις 2 τεμάχια θα πληρώσεις 2 ευρώ.

Ένας άλλος πωλητής που έχει το προϊόν με 0.50 + 0.50 μεταφορικά, αν πάρεις 2 τεμάχια πάλι θα πληρώσεις 2 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/3/2022 στις 10:44 ΠΜ, ekrepali είπε

Μπορεί να πληρώσεις μεταφορικά x1 ή x3 ή κάτι ενδιάμεσα... εξαρτάται το ογκομετρικό βάρος του φακέλου / δέματος. Eπίσης παίζει ρόλο αν ο πωλητής έχει ενσωματώσει τα μεταφορικά στην τιμή (free shipping) ή αν έχει βάλει φτηνή αρχική τιμή για clickbait και τα μεταφορικά καλύπτουν το υπόλοιπο κόστος.

Παράδειγμα αν βρεις ένα προϊόν που κάνει 1ευρώ με free shipping, αν πάρεις 2 τεμάχια θα πληρώσεις 2 ευρώ.

Ένας άλλος πωλητής που έχει το προϊόν με 0.50 + 0.50 μεταφορικά, αν πάρεις 2 τεμάχια πάλι θα πληρώσεις 2 ευρώ.

ναι εχεις δικιο το παρατηρησα και εγω αυτο με το clickbait

δεν ξερω αν εισαι κοπέλα...αν εισαι ξερεις αν για αγορες στο Shein πληρώνουμε ΄φορο όταν έρθουν Ελλάδα;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, artist1 είπε

δεν ξερω αν εισαι κοπέλα...

Όχι

4 ώρες πριν, artist1 είπε

αν εισαι ξερεις αν για αγορες στο Shein πληρώνουμε ΄φορο όταν έρθουν Ελλάδα;

Από Κίνα στέλνουν τα προϊόντα... αν δε δεις στο καλάθι επιπλέον χρέωση prepaid vat όπως στο Ali, θα σταματήσει σίγουρα τελεωνείο.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ekrepali είπε

Όχι

Από Κίνα στέλνουν τα προϊόντα... αν δε δεις στο καλάθι επιπλέον χρέωση prepaid vat όπως στο Ali, θα σταματήσει σίγουρα τελεωνείο.

οχι δεν το λεει ! αλλα γραφει αυτο εδω στην σελιδα τους

All prices include the applicable VAT and any other taxes (where applicable). All prices are exclusive of delivery charges. Delivery charges can always be accessed via the link "Shipping Info" via the Site or the Apps. They are also specified individually for your order within the checkout process. The total cost of the order is the price of the products ordered and the delivery charge.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απίστευτα πραγματα! Παρηγγειλα μια θηκη κινητου απο ali και παιδια την βρήκα κατω στην είσοδο της πολυκατοικιας μου (που μενουν αλλα 30 οικογενειες) ΕΤΣΙ χωρις κανενα φάκελο ή καποιο σημείωμα με το όνομα μου, απλά στο σελοφάν διάφανο με την θήκη  χωρις κανενα χαρτί ή κατι αλλο! Τωρα να ηρθε σε κλειστό φάκελο με το ονομα μου αραγε και καποιος να το πηρε να το κλέψει να δε πως δεν εκανε η θήκη για το κινητό του και να το κατέβασε κάτω; Ποιος ξερει. 

Έτσι γίνεται πάντα με αγορές απο το ali ; Αν ειναι έτσι να το ξέρω γιατί αν ήταν κάτι άλλο θα το έπαιρνε κάποιος σίγουρα !  

Επίσης αν τυχον και δεν την έβρισκα και την εκλεβαν το ali επιστρέφει το ποσο και τα μεταφορικά ; 

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, zio10 είπε

Δε γίνεται να ήρθε χωρίς φάκελο, κάποιος τον άνοιξε και άφησε τη θήκη.

αυτο πιστευω και εγω ! ημουν τυχερη που την βρήκα δεν τους εκανε ως φαίνεται .....τι να πω ! ρεμαλια στην πολυκατοικία μου

Οπως και να εχει...ετσι απλα τα παρατάνε στην είσοδο; Εγω νομιζα θα μου ερχοταν ειδοποιηση απο τα Ελτα να παω να την παρω. Αν ειναι ετσι οτι και αν παραγγειλω θα εξαφανιστεί !

τωρα καταλαβα γιατι κάποιοι λενε στις αξιολογήσεις πως δεν παρέλαβαν ποτε ! 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, artist1 είπε

αυτο πιστευω και εγω ! ημουν τυχερη που την βρήκα δεν τους εκανε ως φαίνεται .....τι να πω ! ρεμαλια στην πολυκατοικία μου

Οπως και να εχει...ετσι απλα τα παρατάνε στην είσοδο; Εγω νομιζα θα μου ερχοταν ειδοποιηση απο τα Ελτα να παω να την παρω. Αν ειναι ετσι οτι και αν παραγγειλω θα εξαφανιστεί !

Νομίζω πως αν είναι απλό ταχυδρομείο και μέγεθος φακέλου το αφήνουν απλά ναι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, zio10 είπε

Νομίζω πως αν είναι απλό ταχυδρομείο και μέγεθος φακέλου το αφήνουν απλά ναι...

Ελεος και εγω πληρωσα 4,5 ευρω τωρα για να μην το πανε εστω στα Ελτα ! Θα το ξερω απο εδω και πέρα.......αραγε τα λεφτα αν τυχον και χαθει τα δινουν πισω;

Επεξ/σία από artist1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...