GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Καλημερα. Μέχρι τώρα όταν άνοιγα την τηλεόραση συνήθως ανοίγεται και η ήχο μπάρα. Κάποιες φορές δεν ανοιγε και έπρεπε να την βγάλω από το ρευμα και να την ξανά συνδέσω. Τώρα δεν ανοίγει με τίποτα όταν ανοίγει η τηλεόραση παρα μόνο όταν εγώ την ανοίξω από το τηλεχειριστήριο της. Ακόμα και τότε όμως δεν δίνει ήχο από την τηλεοραση παρα μόνο από Bluetooth. Τι παιζει να φταίει?
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Jvc 55 άρα 4Κ . Είναι συνδενενη η μπάρα στην arc hdmi. Ξαφνικά σταμάτησε. 1 χρόνο και 3 μήνες έπαιζε μια χαρά. Τώρα παιζει μόνο στο bluetooth
-WISE- Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν έχω Creative ηχόμπαρα αλλά εμένα όταν καμιά φορά δεν ανοίγει μαζί με την τιβί είναι επειδή μπορεί να παίζω στο ps5 με ακουστικά και κλείνει μόνη της μετά από λίγη ώρα που δεν βγάζει ήχο. Οπότε πρέπει να την ξανανεργοποιήσω από το κοντρόλ της. Όταν την ανοίγεις χειροκίνητα και δεν δίνει ήχο, έχεις δοκιμάσει να δοκιμάσεις να αυξήσεις την ένταση; Καμιά φορά μπορεί να κολλήσει και να ξεκολλήσει με το volume up. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από -WISE-
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, -WISE- είπε Δεν έχω Creative ηχόμπαρα αλλά εμένα όταν καμιά φορά δεν ανοίγει μαζί με την τιβί είναι επειδή μπορεί να παίζω στο ps5 με ακουστικά και κλείνει μόνη της μετά από λίγη ώρα που δεν βγάζει ήχο. Οπότε πρέπει να την ξανανεργοποιήσω από το κοντρόλ της. Όταν την ανοίγεις χειροκίνητα και δεν δίνει ήχο, έχεις δοκιμάσει να δοκιμάσεις να αυξήσεις την ένταση; Καμιά φορά μπορεί να κολλήσει και να ξεκολλήσει με το volume up. Εχω δοκιμάσει τα πάντα. Αν την γυρίσω σε Bluetooth παίζει κανονικά οπότε δεν είναι ένα έντασης είναι στο 10 και κανονικά στο Bluetooth ανεβοκατεβαινει η ένταση. Μόνο όταν ανοίγω τηλεόραση η το xbox είναι νεκρή
nakata1954 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Έχεις ενεργοποιημένο το HDMI CEC στην tv σου? Επίσης ρίξε μια ματιά αν η tv σου έχει επιλογή Anynet.
-WISE- Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Εχω δοκιμάσει τα πάντα. Αν την γυρίσω σε Bluetooth παίζει κανονικά οπότε δεν είναι ένα έντασης είναι στο 10 και κανονικά στο Bluetooth ανεβοκατεβαινει η ένταση. Μόνο όταν ανοίγω τηλεόραση η το xbox είναι νεκρή Όχι δεν εννοώ ότι είναι χαμηλά η ένταση και δεν ακούγεται. Απλά σε μένα καμιά φορά κολλάει και ενώ ανοίγει με την τιβί δεν βγάζει ήχο και ξεκολλάει πατώντας μία φορά το volume up. Αν μέχρι τώρα δούλευε κομπλέ και τώρα όχι (και από τη στιγμή που δεν άλλαξες κάτι σε ρυθμίσεις, δεν έγινε κάποια αναβάθμιση στην τιβί ή δεν πρόσθεσες κάποια διαφορετική πηγή στην τηλεόραση που να δημιούργησε κάποιο πρόβλημα), τότε παίρνεις την ηχόμπαρα και την πας σε κάποιον φίλο με τηλεόραση που υποστηρίζει ARC ώστε να δούμε αν φταίει η μπάρα ή η τιβί σου. 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, -WISE- είπε Εκανα επαναφορά εργοστασιακών της τηλεόρασης. Πλέον όταν ανοίγει η τηλεόραση ανοίγει και η ήχο μπάρα και όταν κλείνει η τηλεόραση κλείνει. Συνεχίζει όμως να μην εχει ήχο από την τηλεόραση ουτε από το ΧΒΟΧ. από Bluetooth έχει κανονικά. Το cec είτε ανοιχτό είτε κλειστό το ίδιο άλλαξα και καλώδιο HDMI Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από GaGaS_Thess
kallair Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 29 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Εκανα επαναφορά εργοστασιακών της τηλεόρασης. Πλέον όταν ανοίγει η τηλεόραση ανοίγει και η ήχο μπάρα και όταν κλείνει η τηλεόραση κλείνει. Συνεχίζει όμως να μην εχει ήχο από την τηλεόραση ουτε από το ΧΒΟΧ. από Bluetooth έχει κανονικά. Το cec είτε ανοιχτό είτε κλειστό το ίδιο άλλαξα και καλώδιο HDMI Το passthrough το εχει ενεργοποιημενο; 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Τι είναι το pass through? Που το βλέπω?
Ashaman Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Πριν κανα μηνα μου εκανε τα ιδια η yamaha soundbar που εχω συνδεδεμενη με hdmi στην arc της tv. Εκανα reset τη soundbar και επαιξε κανονικα. Δε θυμαμαι αν εχει αντιστοιχα reset και η Creative αλλα αν εχει δοκιμασε το
kallair Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Τι είναι το pass through? Που το βλέπω? https://currys-ssl.cdn.dixons.com/manuals/JVC 55' LED Smart 4K HDR TV LT-55K880(A) Manual GB GR.pdf για αρχη δες και κανε αυτο που δειχνει στην σελιδα 49. Δεν εχω jvc τηλεοραση και δεν ξερω το μενου της. λογικα στις ρυθμισεις ηχου θα βρεις το passthrough. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από kallair 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 18 λεπτά πριν, kallair είπε https://currys-ssl.cdn.dixons.com/manuals/JVC 55' LED Smart 4K HDR TV LT-55K880(A) Manual GB GR.pdf για αρχη δες και κανε αυτο που δειχνει στην σελιδα 49. Δεν εχω jvc τηλεοραση και δεν ξερω το μενου της. λογικα στις ρυθμισεις ηχου θα βρεις το passthrough. Τα έκανα . Τα ίδια δεν άλλαξε κάτι σε ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα