Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, tasvar είπε

Καινούρια, ναί. Μεγαλύτερη, ΟΧΙ. Απαγορεύεται. 

Γιατι απαγορευεται?

θαα κανει τροποποιηση ο ηλεκτρολογος και μια χαρα μπαινει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, dukas77 είπε

Τα καλώδια αντέχουν να σηκώσουν το φορτίο μέχρι να πέσει (αν υπάρχει βραχυκύκλωμα);

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
Στις 5/3/2022 στις 1:03 ΜΜ, dukas77 είπε

λογικα ειναι θεμα της ασφαλειας...βαλε μια καινουρια μεγαλυτερη και βλεπεις...

Ποτέ δεν βαζεις μεγαλυτερη , ποιος σε το ειπε αυτο;

23 ώρες πριν, vasilisga είπε

Για αρχή να πω ότι μετακόμισα προ τριμήνου σε νέο σπίτι και το πρόβλημα το είχα και στο προηγούμενο σπίτι απλά στο προηγούμενο σπίτι δεν είχα ασχοληθεί

Στο προηγούμενο σπίτι σίγουρα ήταν άλλη ασφάλεια, λογικό αφού είναι άλλη εγκατάσταση και είχα άλλο πολύπριζο

Πριν το είχα σε αυτό το πολύμπριζο https://www.e-shop.gr/hama-47779-polyprizo-6-theseon-me-diakopti-kai-prostasia-apo-tin-ypertasi-14m-black-p-PER.755176?gclid=CjwKCAiAsYyRBhACEiwAkJFKolXdSxzlhoSPUksdUCDgojqXonFqOGY25LbZBaXO0AgecdTyQonqjhoCk40QAvD_BwE

και τώρα το έχω σε ένα απλό της sas και τα 2 δεν είναι τελείως κινέζικα ρε παιδί μου και δε νομίζω να είναι και τα 2 προβληματικά, τόση σύμπτωση πια?

για τον φίλο andreas1gr, μάλλον δεν το έθεσα σωστά, δε πιστεύω ότι φταίει το ίδιο το πολύμπριζο αλλά κάτι που είναι συνδεδεμένο πάνω σε αυτό

Σίγουρα μου ρίχνει την ασφάλεια της συγκεκριμένης γραμμής και έχω την εντύπωση και το ρελέ και όχι τον γενικό

Ηλεκτρολόγο έχω φωνάξει πριν καταλήξω στο ότι φταίει  κάτι από τα περιφερειακά του υπολογιστή που έχω στο πολύμπριζο και μου είχε πει ότι μάλλον ήταν μια εξωτερική πρίζα, την έκλεισε αλλά το πρόβλημα παραμένει. Πέρα από αυτό άμα του πω ότι φταίει κάτι από τα παραπάνω δε νομίζω ότι θα ασχοληθεί ιδιαίτερα, ήδη τον κυνηγάω για να έρθει για κάποιο άλλο θέμα που έχω

Ασε επανω στο πολυμπριζο που εχεις την οθονη και το πισι μονο , τιποτα αλλο , αυτο που εβαλες λινκ δεν κανει για να το φορτωνεις συσκευες εχει προβλημα (το ξερω γιατι εχει περασει απο τα χερια μου ολοιδιο , ειναι για ελαφρια πραγματα) , κανε αυτο που ειπα , πισι-οθονη μονο και πες μας τι εγινε μετα

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dukas77 είπε

Γιατι απαγορευεται?

Αν κάνει τροποποίηση για να βάλει μεγαλύτερη, θέλει αφαίρεση άδειας. 

Η ασφάλεια ασφαλίζει το καλώδιο. Αν βάλεις μεγαλύτερη, δεν ασφαλίζεται το καλώδιο.Δηλαδή, ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tasvar είπε

Αν κάνει τροποποίηση για να βάλει μεγαλύτερη, θέλει αφαίρεση άδειας. 

Η ασφάλεια ασφαλίζει το καλώδιο. Αν βάλεις μεγαλύτερη, δεν ασφαλίζεται το καλώδιο.Δηλαδή, ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ.

το μονο που θα καταφερει ειναι να παθει καποια συσκευη ζημια αμα βαλει μεγαλυτερη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, triplex1 είπε

το μονο που θα καταφερει ειναι να παθει καποια συσκευη ζημια αμα βαλει μεγαλυτερη

ή να πάρει κ φωτιά το σπίτι. Αν η καλωδίωση είναι για Χ φορτίο κ το ρεύμα που περνάει είναι μεγαλύτερο για ώρα, κάτι θα ζεσταθεί παραπάνω κ πλέον η ασφάλεια ούσα μεγαλύτερη ΔΕ θα καεί/πέσει....οπότε μέσα στη διαδρομή του καλωδίου...(φωνή Βασιλειάδου:) ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟΟΟ. ειδικά αφού ξέρει πως υπάρχει θέμα, βραχυκύκλωμα κλπ .

Επεξ/σία από Kthulhou
  • Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Kthulhou είπε

ή να πάρει κ φωτιά το σπίτι. Αν η καλωδίωση είναι για Χ φορτίο κ το ρεύμα που περνάει είναι μεγαλύτερο για ώρα, κάτι θα ζεσταθεί παραπάνω κ πλέον η ασφάλεια ούσα μεγαλύτερη ΔΕ θα καεί/πέσει....οπότε μέσα στη διαδρομή του καλωδίου...(φωνή Βασιλειάδου:) ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟΟΟ. ειδικά αφού ξέρει πως υπάρχει θέμα, βραχυκύκλωμα κλπ .

ετσι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...