Boubis1411 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Αντε πάει κ αυτό το τίμησα. Τέρμα από Τρίτη μέσα τα κεφάλια όμως. 2
angelponiros Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Τον τελευταίο καιρό που έχουμε λειψυδρία στα κουπόνια, σε όλες τις πλατφόρμες, ήταν βάλσαμο! Στο πρώτο account μακαρονάδες καρμπονάρα σε μαγαζί που ήταν περασμένο σε κατηγορία Γλυκά. Στο δεύτερο account καφέδες XXL 3€ το κουπόνι, 1€ πόντοι και 1€ από την κάρτα...
Darky Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Πολλα μαγαζια φτιαχνουν και burgers και σαντουιτς και ας λενε γλυκα, οποτε θα φαμε και σημερα 🥵
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Εγω παντως προσπαθησα χθες να βρω κατι και απο αυτο και απο το αλλο με το live, δεν καταφερα να βρω κατι αξιο παραγγελιας. Ενα μαγαζι στο live που σε μιση ωρα το πετυχα 1 λεπτο να μπορω να παραγγειλω αλλα δεν ειχε καν αξιολογηση, δεν το ηξερα επισης, λεω "καλυτερα μην φας τιποτα απο εξω". Και αυτο του θεματος με τα γλυκα με εβαλε σε τριπακι για γλυκο, αλλα δεν ειχε τιποτα αξιολογο αφου ηταν καφε τα περισσοτερα! Κατι ατομικα γλυκα διπλη τιμη απο ζαχαροπλαστεια βρηκα σε 1-2 μαγαζια!! Πχ σοκολατοπιτα 4 ευρω (!!!) κλπ. Ετσι πηρα το αμαξι πηγα στο ζαχαροπλαστειο στα 300 μετρα, εδωσα ενα 20αρικο και πηρα φοβερα και ολοφρεσκα πραγματακια! Θερμιδες πολλες, εγινε η ζημια ειχαν δεν ειχαν! 😛 Και δεν ειμαι σε κανενα βουνο. Στην πρωτευουσα ειμαι. 3
Nabuko Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Πρόσεξα ότι τα μαγαζιά που μου έβγαζε ήταν καινούρια στο Box και χωρίς κριτικές ακόμα. Τα έψαξα και τα βρήκα στο efood με πολλές κριτικές. Υποψιάζομαι ότι οι προσφορές ήταν στην ουσία προώθηση/διαφήμιση στα καινούρια καταστήματα που έκλεψε ή πάει να κλέψει το Box απ' το efood. 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα