thodorisnik Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Καλησπερα παιδιά, ειμαι σε αναζητηση μεταπτυχιακού για την νέα ακαδημαϊκή χρόνια (Σεπτέμβριος 2022), εχω προπτυχιακό, για την ακρίβεια integrated master επίπεδο 7 από το πανεπιστημιο δυτικής αττικής (5ετη) του τμήματος Μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών. ψαχνω να βρω κάτι σχετικό με την Τεχνητή νοημοσύνη, machine learning , data science. Βρήκα ένα στο Μετσόβιο επάνω σε αυτό ακριβώς το οποίο είναι χωρίς δίδακτρα και μπαίνεις κατόπιν επιλογής βάση βιογραφικού, βαθμών, εργασιών κλπ. τον τελευταίο καιρό ψάχνω να βρω κάτι και από ξένα πανεπιστήμια για online μεταπτυχιακά προγράμματα χωρίς να έχω βρει κάτι. θα ηθελα αν κάποιος από εσάς έχει κάποια αντίστοιχη εμπειρία επάνω σε τέτοια μεταπτυχιακά να μου πείτε τις εντυπώσεις σας αλλά και τι πρόγραμμα(και σε ποιο πανεπηστημιο) παρακολουθήσατε. αν υπάρχουν ξένα πανεπιστήμια τα οποία δίνουν υποτροφίες θα ηθελα κάποιο λινκ επίσης καθώς δεν βρήκα κάτι(για τα ξένα πανεπιστήμια μιλάω μόνο για online) Σας ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα