gii Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Υπάρχει τρόπος να δεις τους "πίνακες" που έχω ακούσει πολλούς στο δημόσιο να λένε για να ξέρεις τι κατάσταση επικρατεί σε κάθε κλάδο από την μεριά των διορισμών;
airtrelomike13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 53 λεπτά πριν, gii είπε Υπάρχει τρόπος να δεις τους "πίνακες" που έχω ακούσει πολλούς στο δημόσιο να λένε για να ξέρεις τι κατάσταση επικρατεί σε κάθε κλάδο από την μεριά των διορισμών; Tι εχεις τελειωσει
gii Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Tι εχεις τελειωσει Εγώ τίποτα φοιτητής είμαι ακόμη από περιέργεια ρωτάω γιατί το ακούω συχνά στον κύκλο πχ να λένε " άδειασαν οι πίνακες εκεί" και δεν ξέρω που το βλέπουν
Sibyl Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 37 λεπτά πριν, gii είπε Εγώ τίποτα φοιτητής είμαι ακόμη από περιέργεια ρωτάω γιατί το ακούω συχνά στον κύκλο πχ να λένε " άδειασαν οι πίνακες εκεί" και δεν ξέρω που το βλέπουν Δες εδώ: https://www.anaplirotes.gr/oristikoi-pi-pinakes-katatakshs-2ge-2019-fek/ Αν σ΄ενδιαφέρει κάποια άλλη κατηγορία, μπορείς να πληκτρολογήσεις ανάλογα. 1 1
NobodyRankXV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Στις 5/3/2022 στις 10:50 ΠΜ, Sibyl είπε Δες εδώ: https://www.anaplirotes.gr/oristikoi-pi-pinakes-katatakshs-2ge-2019-fek/ Αν σ΄ενδιαφέρει κάποια άλλη κατηγορία, μπορείς να πληκτρολογήσεις ανάλογα. Που κοιτάω για τεχνολόγων γεωπόνων Φυτικής παραγωγής ; Από ΤΕΙ δηλαδή
Sibyl Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε Που κοιτάω για τεχνολόγων γεωπόνων Φυτικής παραγωγής ; Από ΤΕΙ δηλαδή Στο παραπάνω ΦΕΚ: ΚΛΑΔΟΣ: ΠΕ88 Γεωπονίας, Διατροφής και Περιβάλλοντος ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΠΕ88.02 Φυτικής Παραγωγής ΤΕΙ - ΚΑΤΕΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα