Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ Παντως διαβάζω συχνά πυκνά για θέματα στις οθόνες της Samsung , και σχεδόν έχει πειστεί για νέα τηλεόραση (65” περίπου 2.000€ μπατζετ) να πάω σε Sony. 

δεν ειναι αξιόπιστες?

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Εγώ Παντως διαβάζω συχνά πυκνά για θέματα στις οθόνες της Samsung , και σχεδόν έχει πειστεί για νέα τηλεόραση (65” περίπου 2.000€ μπατζετ) να πάω σε Sony. 

δεν ειναι αξιόπιστες?

Οχι τα μοντέλα που έχουν τον XR επεξεργαστή. Βρες προηγούμενο μοντέλο με τον X1 PRO και είσαι έτοιμη. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Οχι τα μοντέλα που έχουν τον XR επεξεργαστή. Βρες προηγούμενο μοντέλο με τον X1 PRO και είσαι έτοιμη. 

Τι προβλημα εχεις παρατηρησει δηλαδη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, margaritagr είπε

δεν ειναι αξιόπιστες?

Αν έχεις όρεξη και διάθεση για διάβασμα, θα πάρεις όλες τις απαντήσεις εδώ............

https://www.avforums.com/

Ότι πιο έγκυρο υπάρχει εκεί έξω!

Επεξ/σία από Makis101
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Τι προβλημα εχεις παρατηρησει δηλαδη?

Judder και stutter με το κιλό. Καμία ομοιομορφία από καρέ σε καρέ τόσο σε κάθετο αλλά ειδικότερα σε οριζόντια κίνηση. Ήμουν τόσο σίγουρος ότι έφταιγε το συγκεκριμένο μοντέλο που αγόρασα που και το δεύτερο που έκανε το ίδιο έπρεπε να το ψάξω περισσότερο. 

Δες και στο YouTube, δεν ήξερα καν ότι ήταν θέμα. Σε όλα τα review την παρουσιάζουν ως κάτι το απίστευτο ως τηλεόραση και εν τέλη έχει ορισμένους που την βγάζουν το πρόβλημα ως deal breaker και συμφωνώ. 

• Sad 2
Δημοσ.

με το καλο να ερθει και αυτο το feat

αν και δεν ειμαι κατοχος ακομη της νεας γενιας xbox αφου παραμενω ακομη στην παλια σειρα....προγραμματιζω ομως για το μελλον.

Για  οσους κραζουν την x90j προσωπικα με 30% επιστροφη στα 664 ευρω που βγηκε θεωρω οτι μου την χαρισαν!!!

Περα απο την χρηση για παιχνιδια αγοραστηκε και για θεαση ταινιων  και μπορω να πω μετα απο 2 μηνες λειτουργιας οτι η εικονα ειδικα σε netflix και cosmote tv  ειναι καθηλωτικη.

• Thanks 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Αυτή που πήρα και γύρισα πίσω γιατί νόμιζα ότι είναι προβληματική; Τελικά δεν είναι προβληματική, προβληματική είναι από τη μάνα της γιατί ο επεξεργαστής κίνησης είναι για κλωτσιές και σαφώς κατά πολύ κατώτερος του προηγούμενου Χ1 και X1 PRO που είχα με την τηλεόραση της υπογραφής. 

Την πήρα για να έχω τηλεόραση εδώ Αγγλία και επειδή έχω την τηλεόραση της υπογραφής ήμουν πεπεισμένος ότι αυτή είναι η τηλεόραση που ψάχνω και πήγα τυφλά. Πόσο λάθος έκανα, κότσαρα το λαπτοπ επάνω και το Switch και έπαθα ζημιά στο πόσο άθλιος είναι ο προσεσορας κίνησης. 

Τι δοκιμές, τι ρυθμίσεις, τι προσπάθησα να βρω τι φταίει για το πρόβλημα. Την πήγα πίσω για αλλαγή με άλλη ίδια. Την πάω σπίτι, τα ίδια και χειρότερα! Λέω δεν γίνεται, τελικά με λίγο ψάξιμο βρήκα ότι δεν είχαν κανένα πρόβλημα έκαστη. Έτσι ήταν σχεδιασμένη και μόλις το έμαθα έμεινα μαλακας. 

Γενικά απαίσια τηλεόραση για τα λεφτά της. Χίλιες φορές να πάρω την προηγούμενη και μακάρι να έβρισκα. Τώρα είμαι απλά σε αναζήτηση και καμιά δεν πληρεί όλες τις προϋποθέσεις. 

Φίλε αυτά που γράφεις δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση πραγματικά….

• Thanks 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, LivEviL είπε

Και εγω κάτοχος της XR δεν εχω κανενα θεμα ουτε στο gaming ουτε στο θεμα εικονας η Tv απλα ειναι απο αλλο πλανήτη εκανα και το update για το VRR :P   

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, darkman είπε

Και εγω κάτοχος της XR δεν εχω κανενα θεμα ουτε στο gaming ουτε στο θεμα εικονας η Tv απλα ειναι απο αλλο πλανήτη εκανα και το update για το VRR :P   

Όντως φίλε μου και εγώ την XR Έχω και έχω πάθει πλάκα με την εικόνα της το βάθος της γενικά δεν υπάρχει η Τηλεόραση είτε ταινία δεις είτε παιχνίδι παίξεις είναι προσωπικά για εμένα ότι καλύτερο υπάρχει… ποιο Μοντέλο έχεις ακριβώς;

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, LivEviL είπε

Λυπάμαι αλλά εγώ που άλλαξα δυο και τις γύρισα και τις δυο πίσω είμαι στο παραπάνω στρατόπαιδο. Η XF9500 που έχω Ελλάδα είναι δέκα φορές καλύτερη. Οι νέες τηλεοράσεις είναι απλά υποδεέστερες και για να είμαστε ακριβείς εντελώς απαράδεκτες. 

Για όσους ενδιαφέρονται να το δουν λίγο εις βάθος το θέμα θα βρουν πολύ πράμα στο youtube με άμεσες συγκρίσεις δίπλα δίπλα και όσοι έχουν σοβαρή εμπειρία με κίνηση σε πάνελ ( gamers και φίλοι γρήγορων σκηνών) η κίνηση της είναι κάτω από κινεζιές του κιλού. 

Μπράβο που σας αρέσει εσάς αλλά για εμάς που σεβόμαστε τι αγοράζουμε και μας ενδιαφέρει η ποιότητα του πάνελ και του επεξεργαστή με μετρήσιμα στοιχεία τα μοντέλα με XR είναι αντικειμενικά κακές επιλογές.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Λυπάμαι αλλά εγώ που άλλαξα δυο και τις γύρισα και τις δυο πίσω είμαι στο παραπάνω στρατόπαιδο. Η XF9500 που έχω Ελλάδα είναι δέκα φορές καλύτερη. Οι νέες τηλεοράσεις είναι απλά υποδεέστερες και για να είμαστε ακριβείς εντελώς απαράδεκτες. 

Για όσους ενδιαφέρονται να το δουν λίγο εις βάθος το θέμα θα βρουν πολύ πράμα στο youtube με άμεσες συγκρίσεις δίπλα δίπλα και όσοι έχουν σοβαρή εμπειρία με κίνηση σε πάνελ ( gamers και φίλοι γρήγορων σκηνών) η κίνηση της είναι κάτω από κινεζιές του κιλού. 

Μπράβο που σας αρέσει εσάς αλλά για εμάς που σεβόμαστε τι αγοράζουμε και μας ενδιαφέρει η ποιότητα του πάνελ και του επεξεργαστή με μετρήσιμα στοιχεία τα μοντέλα με XR είναι αντικειμενικά κακές επιλογές.  

Εάν και δεν θέλω να σπαμάρω εδώ μέσα θα σου πρότεινα να μην ακούς τον κάθε YouTuber Ο καθένας Μπορεί να πει ότι θέλει, Αρκετοί πληρώνονται από αυτό από διάφορες εταιρείες , εγώ προσωπικά πριν κάνω οποιαδήποτε αγορά βρίσκω τον ελεύθερο χρόνο πηγαίνω σε μία έκθεση που έχει Της τηλεόρασης που με ενδιαφέρουνε συγκρίνω και αγοράζω… Επίσης αυτή η τακτική ακολουθείτε από εμένα και όταν ρυθμίζω την τηλεόραση μου το δικό μου μάτι έχει διαφορετικά γούστα από τα γούστα του κάθε youtuber Δεν μπορεί όλα να αρέσουν σε όλους..

Επίσης όσες φορές είχα τηλεόραση Sony δεν χρειάστηκα ούτε μία φορά το Service της.. Όσες φορές πήγα σε Samsung Ειδικά και μετά LG Είχα πάρα πολλά θέματα με πίξελς panel κι άλλα προβλήματα

η XF9005 Είναι μία καταπληκτική τηλεόραση..

Επεξ/σία από LivEviL
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, LivEviL είπε

Εάν και δεν θέλω να σπαμάρω εδώ μέσα θα σου πρότεινα να μην ακούς τον κάθε YouTuber Ο καθένας Μπορεί να πει ότι θέλει, Αρκετοί πληρώνονται από αυτό από διάφορες εταιρείες , εγώ προσωπικά πριν κάνω οποιαδήποτε αγορά βρίσκω τον ελεύθερο χρόνο πηγαίνω σε μία έκθεση που έχει Της τηλεόρασης που με ενδιαφέρουνε συγκρίνω και αγοράζω… Επίσης αυτή η τακτική ακολουθείτε από εμένα και όταν ρυθμίζω την τηλεόραση μου το δικό μου μάτι έχει διαφορετικά γούστα από τα γούστα του κάθε youtuber Δεν μπορεί όλα να αρέσουν σε όλους..

Επίσης όσες φορές είχα τηλεόραση Sony δεν χρειάστηκα ούτε μία φορά το Service της.. Όσες φορές πήγα σε Samsung Ειδικά και μετά LG Είχα πάρα πολλά θέματα με πίξελς panel κι άλλα προβλήματα

η XF9005 Είναι μία καταπληκτική τηλεόραση..

Τι να ακούσω σε λέω δύο πήρα και νόμιζα ότι είναι προβληματικές και οι δύο. Μετά που το έψαξα γιατί μου έλεγαν ότι δεν έχουν τίποτα οι τηλεοράσεις μπήκα σε ατραπούς να πιστέψω για μια στιγμή ότι τελικά τα χρόνια μου με πιάσανε και τα μάτια μου χαλάσανε. Ε λοιπόν όχι, η τηλεόραση (ή μάλλον ο προσέσορας) είναι σάπιος ξεκάθαρα. 

Δες το παρακάτω σετ βίντεο και θα είμαι σίγουρος ότι θα δεις το πρόβλημα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, LivEviL είπε

Όντως φίλε μου και εγώ την XR Έχω και έχω πάθει πλάκα με την εικόνα της το βάθος της γενικά δεν υπάρχει η Τηλεόραση είτε ταινία δεις είτε παιχνίδι παίξεις είναι προσωπικά για εμένα ότι καλύτερο υπάρχει… ποιο Μοντέλο έχεις ακριβώς;

XR  A80J  :) οπως λες και εσυ δεν ασχολουμε καν με το τι λεει ο καθε youtuber πηγα την ειδα μου αρεσε και την πηρα και πριν sony ειχα και την κράτησα και αυτη πριν με κατι samsung και Lg ειχα θεματα και ειπα λογο οτι εχω και το PS να παω σε sony και πραγματικα ειναι το κατι αλλο :) ειναι και Android πεταξα πανω και ενα Kodi και τελος :P 

Επεξ/σία από darkman
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε, γενικά έφαγα 2 μήνες στο ψάξιμο και κατέληξα οτι αξίζει να δώσεις παραπάνω χρήματα και να πας σε SONY παρά σε Samsung ή LG (δεν αναφέρομαι σε καμία άλλη εταιρεία).

Πήρα την XR-65A80J γιατί η Α90 ήθελε πάνω από χιλιάρικο έξτρα. Δεν χρειάζεται να περιγράψω τα συν και τα πλην ή να τις συγκρίνω.

Όποιος θα ενδιαφερόταν θα έκανε όσο καλύτερο έλεγχο για να καταλήξει. Ναι, τις είδα όλες από κοντά , έπαιξα με το μενού τους/χρώματα/ρυθμίσεις κλπ. κλπ.

1 εκατομμύριο παράγοντες παίζουν ρόλο (από το σε πιά μεριά θα στήσεις την τηλεόραση , μέχρι το αν μένεις σε βουνό ή θάλασσα) και το κυριότερο: Τα προσωπικά γούστα του καθενός. Απορώ γιατί κράζουν  κάποιοι τις συγκεκριμένες SONY, δεν σας υποχρέωσε κανείς να αγοράσετε μία από αυτές( το αντίστοιχο που γίνεται με Intel Vs AMD , Apple Vs All  κλπ.) .

Αναφέρει ο άλλος την τιμή , γιατί? Θέλει και τα δίνει, τόσο απλά.

Όσο για την δική μου, BlackFriday τιμή 1889 ευρώ==> παζάρι για δώρο την 5ετή εγγύηση της SONY(από Sonycenters) , δωροκάρτα 100 ευρώ σε PS store , τιμολόγιο (ναι έχουμε γνωστό που πληρώνει τον Φ.Π.Α. κλπ. κλπ.) ==> Τελική τιμή αγοράς κάτω από 1400 ευρώ ( Η LG C1 είχε τιμή 1550 ευρώ περίπου).

Νομίζω ότι και έκανα αυτό που ήθελα και το πήρα πιο φθηνά.

Δεν μετάνιωσα λεπτό για την αγορά μου, ίσως το Magic Remote από την LG να είναι το μόνο που θεωρώ "εξυπνότερο" σ αυτήν την σύγκριση.

Δεν μου έχει κολλήσει πουθενά, Ghost,blur και ένα κάρο θεωρίες.

Σαν ένα εξτραδάκι θα προσθέσω το Bravia Core(χωρίς να ξέρω αν οι 2 άλλες μεγάλες εταιρείες έχουν παρόμοια υπηρεσία ενσωματωμένη στις τηλεοράσεις τους).

Όσο για το PS5, εντάξει.. απλά μαγεία!

Τέλος, εντάξει το 4Κ , αλλά Netflix 4K και 120 FPS(π.χ.  Gemini Man) , m@#@k@ μου.... μέχρι και οι πόροι στο δέρμα φαίνονται!

Ενώ την είδα δει την ταινία... νόμιζα ότι έβλεπα μια νέα ταινία από την αρχή! Πως νιώθεις όταν πιάνεις βυζ... για πρώτη φορά? Κάπως έτσι ένιωσα! :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...