JohnVani18 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Η εταιρεία είχε υποσχεθεί πως η λειτουργία θα ήταν διαθέσιμη με την κυκλοφορία των τηλεοράσεων Σύμφωνα με αναφορες, η Sony ξεκίνησε τη σταδιακή διάθεση ενημέρωσης που ενεργοποιεί μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (variable refresh rate) στα 2021 μοντέλα με Bravia XR επεξεργαστή, σχεδόν έναν χρόνο μετά την αρχική ανακοίνωση για προσθήκη της λειτουργίας. Το VRR μειώνει το stuttering ή τις πτώσεις καρέ κατά τη διάρκεια παιχνιδιού, χωρίς να αυξάνει το input lag ή δημιουργία screen artifacts. Η ειρωνεία του συγκεκριμένου θέματος είναι πως το PlayStation 5 δεν υποστηρίζει VRR, με τη Sony να υπόσχεται πως επίσης θα προστεθεί με μελλοντική ενημέρωση, αλλά ακόμη δεν είδαμε την προσθήκη του. Από την άλλη, τα Xbox Series X και S υποστηρίζουν VRR, όπως και κάθε gaming PC με μια σχετικά πρόσφατη κάρτα γραφικών. Όταν η Sony ανακοίνωσε τις XR τηλεοράσεις στις αρχές του 2021, μας είχε ενημερώσει πως VRR υποστήριξη θα προστεθεί με μελλονικό firmware update - το οποίο πήρε παραπάνω καιρό απ' ότι θα περίμεναν πολύ, μιας και τώρα έγινε διαθέσιμο. Βέβαια η προσθήκη παραμένει καλοδεχούμενη, ειδικά με κυκλοφορίες απαιτητικών (ή ελαφρώς προβληματικών) παιχνιδιών όπως το Elden Ring, όπου το VRR βελτιώνει το τελικό αποτέλεσμα. Επίσης θα βελτιώσει την εμπειρια τίτλων που τρέχουν στα 120Hz, ελαττώνοντας τις απότομες πτώσεις που γίνονται αισθητές από τον χρήστη. Όσοι αναμένουν το VRR update για τη Sony τηλεόρασή τους, μπορούν να ακολουθήσουν τις επίσημες οδηγίες της Sony. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Agony Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Η 95 σειρα που εχω εγω δεν παιρνει VRR update , Οχι οτι προσωπικα με νοιαζει διοτι δεν παιζω σε TV. Αλλα οσοι δεν εχουν οθονη και θελουν να παιξουν σε TV Οντος το VRR ειναι οτι ποιο σημαντικο τουλαχιστον στα PC games.
Tetrabitos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 VRR και 120hz αν και σπάνιο το δεύτερο είναι άλλη φάση. 1
MikeGR7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Κακομοιρη Sony πως έχεις καταντησει... Θυμαμαι μεγαλωνοντας να ειναι θρύλος στα πάντα, οτι επιανε ήταν Χρυσός... Τωρα σε ολα τριτοτέταρτη πραγματικα. Ίσως ειναι κλασικη περίπτωση εταιρίας που επαναπαύτηκε με τα χρονια και τωρα τρέχει να μαζεψει τα ασυμμαζευτα... 2 1
dasimo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Ευτυχώς που δεν την πάτησα το καλοκαίρι του 2021......Με δεδομένο ότι δεν θα έπαιρνα LG C1 για δικούς μου λόγους που έχουν να κάνουν κυρίως με την φωτεινότητα του χώρου και το ενδεχόμενο burn in (εχω μικρα παιδιά και συζυγο που βλεπει shopping star!) εψαχνα τηλεόραση για το xbox series x. Ημουν μεταξύ της υπόσχεσης της Sony για VRR και της έτοιμης απο ολες τις απόψεις Sammy QA80A. Βγάζει μια προσφορά η Sammy μαζί με το δώρο που έδινε τιμη 750 ευρω για την 55αρα και δεν το πολυσκέφτομαι, την αγοράζω. Πραγματικά η πιο απολαυστική τηλέοραση που είχα ποτε με ελάχιστο blooming, πολυ καλό fald, και μόνο αρνητιμό κάποιο ghosting που το κάνει μονο στα κοντινα ποδοσφαιρικά πλάνα (π.χ. οταν γίνεται αλλαγη ο παίκτης και τρέχει για να μπεί στο γήπεδο). Το κορυφαίο είναι οτι μου κάνει ghosting και στα αντίστοιχα πλάνα του ΦΙΦΑ 22! Κατα τα αλλα είναι πραγματικά μια καταπληκτική τηλεόραση σε τιμή χωμα. Εφτασα πολύ κοντσ στην xj και αν δεν υπήρχε η εκτώση θα την είχα παρει αλλα δεν αξιζε σχεδόν την διπλή τιμή.....Κρίμα για την Sony , πολύ άσχημα χρόνια τα προηγούμενα για μια καταπληκτική εταιρία που έχει γραψει την ιστορία των ηλεκτρονικών. 3
music_lover Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, MikeGR7 είπε Κακομοιρη Sony πως έχεις καταντησει... Θυμαμαι μεγαλωνοντας να ειναι θρύλος στα πάντα, οτι επιανε ήταν Χρυσός... Τωρα σε ολα τριτοτέταρτη πραγματικα. Ίσως ειναι κλασικη περίπτωση εταιρίας που επαναπαύτηκε με τα χρονια και τωρα τρέχει να μαζεψει τα ασυμμαζευτα... Πουθενά δεν μπορείς να είσαι μόνιμα πρωτοπόρος. Είναι φύσει αδύνατον. Το φυσιολογικό μάλιστα είναι να σε ξεπεράσουν κάποια στιγμή. Ούτε καμία υποχρέωση έχεις να είσαι μόνιμα πρώτος. Αν σήμερα ανακαλύψω μια νέα τεχνολογία πχ κάνω πραγματικότητα την ασύρματη μόνιμη παροχή ενέργειας σε κάθε ηλεκτρική συσκευή, αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχω πάντοτε την καλύτερη υλοποίηση, θα έρθει κάποιος που θα πάρει την ιδέα μου, την κατασκευή μου και θα την εξελίξει, θα την βελτιώσει, θα την κάνει καλύτερη, θα προσθέσει νέα χαρακτηριστικά, έτσι λειτουργούν όλα στον πλανήτη από την ημέρα που εμφανίστηκε ο άνθρωπος. Μια ιδέα εμφανίζεται, κάποια στιγμή υλοποιείται και στην συνέχεια εξελίσσεται. Από απλά πράγματα της καθημερινής ζωής μέχρι τα πιο περίπλοκα. Υ.Γ. Η Apple για παράδειγμα, εδώ και χρόνια, ενσωματώνει αρκετά από τα χαρακτηριστικά των κινητών συσκευών της, αφότου "δοκιμαστούν", προστεθούν και λειτουργήσουν σε συγκεκριμένες συσκευές android του ανταγωνισμού, με βάση λοιπόν την λογική σου, κακόμοιρη και αυτή αφού πλέον δεν πρωτοπορεί αλλά ακολουθεί τον ανταγωνισμό. Δεν υπάρχει όμως τίποτε κακό στο να ακολουθείς, εάν αντί αυτού τα ενσωματώσεις σωστά, τα βελτιώσεις και τα προσθέσεις όταν εξελιχθούν στο επίπεδο που θέλεις και είναι χρήσιμα για τον καταναλωτή. Και μέχρι σήμερα, στην περίπτωση μας, το vrr δεν αποτελεί first world problem για τις τηλεοράσεις.
jacksfr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Για τους ειδήμονες να πω πως η καλύτερη TV για το 2021 είναι η Sony A90J γιατί βλέπω πως κάποιοι γράφουν ασυναρτησίες.. 4 1
lakhslakakos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Η Καλυτερη ειναι G1 - Οχι γιατι ειναι καλυτερη αλλα για τον λογο οτι εχει μιση τιμη
LivEviL Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Το όλο θέμα είναι το update να είναι και αποτελεσματικό δηλαδή να δουλεύει σωστά γιατί η Sony Στο μοντέλο 2020 Sony xh9096 Τα Είχε κάνει λίγο μαντάρα με τα updates.. Αρχικά εκείνη είχε ξεκλειδωθεί μέχρι και το 2,1 HDMI με update ίσως γι’ αυτό το λόγο δεν κατάφερα να τα πάει πάρα πολύ καλά ας ελπίσουμε ότι οι καινούριοι επεξεργαστές XR Θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους γιατί ακούγονται πάρα πολύ καλά λόγια για τον συγκεκριμένο επεξεργαστεί ότι είναι top στην εικόνα και στις αποδόσεις του 🙏🏻 Αν υπάρχει κάποιος που έχει XR TV 2021 και εχει κανει το update και το έχει δουλέψει επάνω σε XBOX SERIES X Που διαθέτει VRR Ας μας ενημερώσει βρε παιδιά εάν λειτουργεί σωστά.. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από LivEviL 2
Dennis077 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Dasimo με τις τωρινές τιμές πιστεύεις ότι αξίζει ακόμα η αγορά της Sony XR-X90J η καλύτερη η αγορά της Samsung QA80A; 1
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, jacksfr είπε Για τους ειδήμονες να πω πως η καλύτερη TV για το 2021 είναι η Sony A90J γιατί βλέπω πως κάποιοι γράφουν ασυναρτησίες.. Αυτή που πήρα και γύρισα πίσω γιατί νόμιζα ότι είναι προβληματική; Τελικά δεν είναι προβληματική, προβληματική είναι από τη μάνα της γιατί ο επεξεργαστής κίνησης είναι για κλωτσιές και σαφώς κατά πολύ κατώτερος του προηγούμενου Χ1 και X1 PRO που είχα με την τηλεόραση της υπογραφής. Την πήρα για να έχω τηλεόραση εδώ Αγγλία και επειδή έχω την τηλεόραση της υπογραφής ήμουν πεπεισμένος ότι αυτή είναι η τηλεόραση που ψάχνω και πήγα τυφλά. Πόσο λάθος έκανα, κότσαρα το λαπτοπ επάνω και το Switch και έπαθα ζημιά στο πόσο άθλιος είναι ο προσεσορας κίνησης. Τι δοκιμές, τι ρυθμίσεις, τι προσπάθησα να βρω τι φταίει για το πρόβλημα. Την πήγα πίσω για αλλαγή με άλλη ίδια. Την πάω σπίτι, τα ίδια και χειρότερα! Λέω δεν γίνεται, τελικά με λίγο ψάξιμο βρήκα ότι δεν είχαν κανένα πρόβλημα έκαστη. Έτσι ήταν σχεδιασμένη και μόλις το έμαθα έμεινα μαλακας. Γενικά απαίσια τηλεόραση για τα λεφτά της. Χίλιες φορές να πάρω την προηγούμενη και μακάρι να έβρισκα. Τώρα είμαι απλά σε αναζήτηση και καμιά δεν πληρεί όλες τις προϋποθέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα