desert_rose82 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Γειά σας, δεν γράφω πολύ συχνά στο φόρουμ αλλά τώρα είχα ένα πρόβλημα και δεν ήξερα που αλλού να αποτάνθω. Αν δεν βρίσκεται αυτό το θέμα στη σωστή υποκατηγορία παρακαλώ τους διαχειριστές να το διαγράψουν. έχω ένα ρουτεράκι zte H267N από τη vodafone, όταν μπαίνω στη σελίδα του ρούτερ να ελέγξω ποιές συσκευές είναι συνδεδεμένες είναι όλα καλά, αλλά τυχαία μπήκα να δω το δίκτυο μου μέσω του υπολογιστή και εκεί είδα μια συσκευή συνδεδεμένη που δεν έχω. Συγκεκριμένα είδα ένα TL-WA860RE που από ένα γκουγκλάρισμα που έκανα είδα ότι είναι wifi extender. προσπάθησα να δω αν μπορώ να αποκλείσω αυτήν την συσκευή αλλά δεν με αφήνει μέσω υπολογιστή να κάνω καμία κίνηση.Τι ακριβώς συμβαίνει? και πως μπορώ να αποκλείσω αυτή τη συσκευή από το δίκτυό μου αν τελικά με κλέβουν?
Nabuko Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, desert_rose82 είπε και πως μπορώ να αποκλείσω αυτή τη συσκευή από το δίκτυό μου αν τελικά με κλέβουν? Βάλε κωδικό
desert_rose82 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 έχω κλειδωμένο το wi fi με κωδικό αν εννοείς αυτό. Ξέχασα να πω ότι το είδα στην υποδομή δικτύου αν αυτό σημαίνει κάτι
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, desert_rose82 είπε έχω κλειδωμένο το wi fi με κωδικό αν εννοείς αυτό. Ξέχασα να πω ότι το είδα στην υποδομή δικτύου αν αυτό σημαίνει κάτι Αλλαξε τον κωδικό.Το πρώτο που έπρεπε να κάνεις. 1
Nabuko Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, desert_rose82 είπε έχω κλειδωμένο το wi fi με κωδικό αν εννοείς αυτό. Ξέχασα να πω ότι το είδα στην υποδομή δικτύου αν αυτό σημαίνει κάτι Με δικό σου κωδικό ή αυτόν της vodafone? 1
desert_rose82 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 έχω βάλει δικό μου κωδικό και τον άλλαξα ξανά τώρα αλλά η συσκευή αυτή πότε εμφανίζεται πότε εξαφανίζεται. δεν φαίνεται από την σελίδα του ρούτερ αλλά αν πατήσω το δίκτυό μου στη εξερεύνηση των windows
triplex1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 40 λεπτά πριν, desert_rose82 είπε Γειά σας, δεν γράφω πολύ συχνά στο φόρουμ αλλά τώρα είχα ένα πρόβλημα και δεν ήξερα που αλλού να αποτάνθω. Αν δεν βρίσκεται αυτό το θέμα στη σωστή υποκατηγορία παρακαλώ τους διαχειριστές να το διαγράψουν. έχω ένα ρουτεράκι zte H267N από τη vodafone, όταν μπαίνω στη σελίδα του ρούτερ να ελέγξω ποιές συσκευές είναι συνδεδεμένες είναι όλα καλά, αλλά τυχαία μπήκα να δω το δίκτυο μου μέσω του υπολογιστή και εκεί είδα μια συσκευή συνδεδεμένη που δεν έχω. Συγκεκριμένα είδα ένα TL-WA860RE που από ένα γκουγκλάρισμα που έκανα είδα ότι είναι wifi extender. προσπάθησα να δω αν μπορώ να αποκλείσω αυτήν την συσκευή αλλά δεν με αφήνει μέσω υπολογιστή να κάνω καμία κίνηση.Τι ακριβώς συμβαίνει? και πως μπορώ να αποκλείσω αυτή τη συσκευή από το δίκτυό μου αν τελικά με κλέβουν? Μαθαινεις ποιος ειναι και του στελνεις τον λογαριασμο του ιντερνετ 35 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αλλαξε τον κωδικό.Το πρώτο που έπρεπε να κάνεις. κλεισε το wifi , δεν ξερω που μενεις , πολυκατοικια κτλ κατεβα και σκαναρε με το κινητο για να καταλαβεις που ειναι. Reset to ρουτερ που εχεις και ενα αλλο κωδικο δικο σου εκτος του εργοστασιακου και τελος αλλαζεις εταιρεια φιλε μου γιατι πιο χαλια δε γινεται
Kthulhou Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 νταρυλ +1 βάζε μια μια τις συσκευές σου να βλέπεις την MacAddress μετά δεν επιτρέπεις άλλη, ή αν δεις την ξένη mac (λογικά πρέπει να φαίνεται) την βάζεις blacklist 2
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 3 hours ago, desert_rose82 said: Γειά σας, δεν γράφω πολύ συχνά στο φόρουμ αλλά τώρα είχα ένα πρόβλημα και δεν ήξερα που αλλού να αποτάνθω. Αν δεν βρίσκεται αυτό το θέμα στη σωστή υποκατηγορία παρακαλώ τους διαχειριστές να το διαγράψουν. έχω ένα ρουτεράκι zte H267N από τη vodafone, όταν μπαίνω στη σελίδα του ρούτερ να ελέγξω ποιές συσκευές είναι συνδεδεμένες είναι όλα καλά, αλλά τυχαία μπήκα να δω το δίκτυο μου μέσω του υπολογιστή και εκεί είδα μια συσκευή συνδεδεμένη που δεν έχω. Συγκεκριμένα είδα ένα TL-WA860RE που από ένα γκουγκλάρισμα που έκανα είδα ότι είναι wifi extender. προσπάθησα να δω αν μπορώ να αποκλείσω αυτήν την συσκευή αλλά δεν με αφήνει μέσω υπολογιστή να κάνω καμία κίνηση.Τι ακριβώς συμβαίνει? και πως μπορώ να αποκλείσω αυτή τη συσκευή από το δίκτυό μου αν τελικά με κλέβουν? α.αν ειναι συνδεδεμενη στο δικτυο σου τοτε θα το δεις μεσα απο το ρουτερ σου.ασε τι βλεπει το upnp των windows.αν ειναι συνδεδεμενη στο δικτυο σου τοτε θα πρεπει να φαινεται η ip της και αν την χτυπησεις τοτε θα πρεπει να βλεπεις το interface .αλλαξε κωδικο και ssid και βαλε μονο wpa2. κλεισε και το wps και το upnp απο το router. to 860 re ειναι tp link extender indeed και αλλαξε τον κωδικο και στα 2.4 ghz και στα 5ghz. 2
skapodis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Στις 4/3/2022 στις 10:08 ΜΜ, desert_rose82 είπε έχω βάλει δικό μου κωδικό και τον άλλαξα ξανά τώρα αλλά η συσκευή αυτή πότε εμφανίζεται πότε εξαφανίζεται. δεν φαίνεται από την σελίδα του ρούτερ αλλά αν πατήσω το δίκτυό μου στη εξερεύνηση των windows Ο υπολογιστής σου έχει WiFi κάρτα ή συνδέετε στο router με καλώδιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα