kallonos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, l337 είπε Έχει αρκετά χρόνια αν θυμάμαι καλά που δεν χρεώνει τέλη φορητότητας (αφήνω απ' έξω τις ειδικές καμπάνιες) και απ' όσο γνωρίζω μέχρι τώρα προτίθεται να το αφήσει έτσι. Το "συστημικό" είναι τρόπος του λέγειν. Είναι περίπου 3 χρόνια που υπάρχει. Αλλά όχι για όλες τις καμπάνιες. Απλά αν καλέσει ο πελάτης και κάνει λίγο παράπονο πιστώνεται πάντα. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2022 από kallonos
sunlight2030 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Έχει μια βδομάδα που έκανα μεταφορά απο nova σε cosmote και σήμερα μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός ο οποίος έχει και "Τέλος επιστροφής σύνδεσης με φορητότητα" με κόστος 31,48€, όταν έκανα την αίτηση δεν ενημερώθηκα για την χρέωση οπότε αύριο θα του πάρω τηλέφωνο να ενημερωθώ
johnfree Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 και εμενα εκδοθηκε ο πρωτος αριθμος ερχομενος απο την wind και εχει αυτο το τελος μεσα. δεν μου ειπαν τηλεφωνικα τιποτα για αυτο κατα το συμβολαιο. να παρω τηλεφωνο η να περιμενω 1 μηνα μπας και ξεχρεωθει αυτοματα?
power_1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, johnfree είπε και εμενα εκδοθηκε ο πρωτος αριθμος ερχομενος απο την wind και εχει αυτο το τελος μεσα. δεν μου ειπαν τηλεφωνικα τιποτα για αυτο κατα το συμβολαιο. να παρω τηλεφωνο η να περιμενω 1 μηνα μπας και ξεχρεωθει αυτοματα? Λενε οτι χρεωνεται στο πρωτο λογαριασμο.Αλλα μετα αφαιρειται ,αλλα αν δεν το δεις στο λογαργιασμο δεν το πιστευεις
arvalex Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Εμένα αυτά μου απάντησαν . Περιμένω να δω αν θα αφαιρεθούν στον επόμενο λογαριασμό,
hero_nikolas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Το ιδιο και εμενα , μιλησα στο chat και μου ειπαν να πληρωσω μονο το παγιο μου μεχρι να γινει εκαθαριση .
johnfree Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 εγω τελικα χωρις να μιλησω μου το εκαναν επιστροφη στο επομενο λογαριασμο. μαλλον χρεωνεται αυτοματα και στο ξεχρεωνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα