Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα. Έχω το κιν. του τίτλου και θέλω να ρωτήσω, αν υπάρχει τρόπος να δυναμώσει ο ήχος όταν έχω μνμ πχ. από viber η messenger-οι πρπεπιλεγμένοι-κλπ.? Μου φαίνεται πολύ χαμηλός! Έψαξα εννοείτε από τις ρυθμίσεις και είναι στο φουλ η ένταση, όπως και τα πλήκτρα δουλεύουν σωστά (+&-)...Παρατήρησα ότι και σ ένα xs max που έχω, πάλι την ίδια ένταση έχει! Έχουν τη τελευταία έκδοση! Μπορώ να κάνω κάτι?

Δημοσ.

Να επισκεφτείς ΩΡΛ! Πλακίτσα, μην αρχίσετε να βαράτε.. Αν τα έχεις καιρό και δεν είχες αρχικά αυτό το πρόβλημα με την ένταση τότε ίσως υπάρχει σκόνη στα ηχεία. Επσκέψου ενα κατάστημα να κάνεις έναν καθαρισμό να δεις αν θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Αν το πρόβλημα ήταν από την αρχή και στις δύο συσκευές τότε θα έλεγα ότι δεν σε καλύπτει η ένταση και ότι δεν λύνεται το "πρόβλημα".

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giannis_ps_21 είπε

Να επισκεφτείς ΩΡΛ! Πλακίτσα, μην αρχίσετε να βαράτε.. Αν τα έχεις καιρό και δεν είχες αρχικά αυτό το πρόβλημα με την ένταση τότε ίσως υπάρχει σκόνη στα ηχεία. Επσκέψου ενα κατάστημα να κάνεις έναν καθαρισμό να δεις αν θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Αν το πρόβλημα ήταν από την αρχή και στις δύο συσκευές τότε θα έλεγα ότι δεν σε καλύπτει η ένταση και ότι δεν λύνεται το "πρόβλημα".

Δεχτή η πλακίτσα...😀 Καταρχήν το "πρόβλημα" είναι και με τις δυο συσκευές, αλλά είμαι σίγουρος 90% ότι πριν 2-3 εκδόσεις ήταν πιο δυνατός! Οπότε θέλω να πιστεύω ότι είναι θέμα ios!! Απλά δε μπορώ φυσικά να προεξοφλήσω τίποτα! Εκτός βέβαια και αν έχω πρόβλημα με την ακοή μου!🤣😉 Τονίζω όμως, ότι σα συσκευή ακούγεται αρκετά καλά και σκέφτομαι μήπως είναι κάποιο bug να το πω, στο messenger και viber!!

Δημοσ.

Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν το έχω παρατηρήσει με αναβαθμίσεις λογισμικού. Το έχω παρατηρήσει στο παρελθόν από την αιτία που σου ανέφερα με τη σκόνη στα ηχεία. Ας περιμένουμε μη τυχόν κάποιος ξέρει κάτι σύμφωνα με την αναβάθμιση και τον ήχο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, κάτοχος του ίδιου κινητού θα σε πρότεινα να αλλάξεις τον ήχο (εάν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα) να δεις μήπως υπάρχει κάποια διαφορά . Στις κλήσεις των συγκεκριμένων εφαρμογών ο ήχος λειτουργεί κανονικά ? Το κάνει μόνο στα notifications ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mp@mp1s είπε

Καλημέρα, κάτοχος του ίδιου κινητού θα σε πρότεινα να αλλάξεις τον ήχο (εάν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα) να δεις μήπως υπάρχει κάποια διαφορά . Στις κλήσεις των συγκεκριμένων εφαρμογών ο ήχος λειτουργεί κανονικά ? Το κάνει μόνο στα notifications ?

Καλησπέρα! Σε όλα ακούγεται εντάξει. Μόνο στα notifications είναι αρκετά σιγανός! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, petran66 είπε

Καλησπέρα! Σε όλα ακούγεται εντάξει. Μόνο στα notifications είναι αρκετά σιγανός! 

Μήπως στην ενότητα ήχοι και απτικα εχεις ενεργοποιημένη την επιλογή "αλλαγή με κουμπιά" και χαμηλώνεις τον ήχο άθελά σου;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannis_ps_21 είπε

Μήπως στην ενότητα ήχοι και απτικα εχεις ενεργοποιημένη την επιλογή "αλλαγή με κουμπιά" και χαμηλώνεις τον ήχο άθελά σου;

Ναι ήταν ενεργοποιημένη η επιλογή. Την άλλαξα τώρα αν και δε νομίζω να φταίει αυτό. Πάντως σ ένα Samsoung galaxy note 20 ultra που είχα πρόσφατα, ακουγόταν αρκετά πιο δυνατά οι ειδοποιήσεις! Τέλος πάντων μπορεί να είναι θέμα συσκευών…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...