Fotis Deutschland Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, b-boy_steve είπε Ναι στην 5αδα είναι ακόμα... Ότι να ναι... Ναι μέσα στην πανδημία και με global chip shortage. Η Ford εδώ και 40 χρόνια ήταν Νο2 στη Ευρώπη, άρα μόνο ανέκδοτο δεν ήταν στην Ευρώπη, άρα ψάξε κάτι άλλο για να υπερασπιστεί την Xiaomi σου .😏😏 Βέβαια δεν νομίζω ότι έχει νόημα να μιλάμε γιατί η Ευρώπη δεν έχει καν εταιρείες τεχνολογίας πλέον, άρα αναγκαστικά αγοράζει από Αμερικάνικα και Κινέζικα smartphones. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από Fotis Deutschland Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Fotis Deutschland είπε Ανέκδοτο;; Η Ford το 2019 ήταν Νο2 brand σε πωλήσεις στην Ευρώπη πίσω από την Volkswagen με 1 εκατομμύριο πωλήσεις.😏😏 Τέταρτη ήταν. Το 2021 ήταν κάπου στο 12. Πάμε παρακάτω. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από NT1G 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
primeragt Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Fotis Deutschland είπε Ναι μέσα στην πανδημία και με global chip shortage. Η Ford εδώ και 40 χρόνια ήταν Νο2 στη Ευρώπη, άρα μόνο ανέκδοτο δεν ήταν στην Ευρώπη, άρα ψάξε κάτι άλλο για να υπερασπιστεί την Xiaomi σου .😏😏 Βέβαια δεν νομίζω ότι έχει νόημα να μιλάμε γιατί η Ευρώπη δεν έχει καν εταιρείες τεχνολογίας πλέον, άρα αναγκαστικά αγοράζει από Αμερικάνικα και Κινέζικα smartphones. Το ότι ακούμε για αμερικανικα ford στην Ευρώπη είναι το μεγαλύτερο ανέκδοτο του thread. Όλοι μιλάνε για γερμανικά ford (Ευρώπαικα μοντέλα πάντα) εδώ και 40 χρόνια και ξαφνικά διαβάζουμε για αμερικανικα από πιθανολογω κάτοικο Γερμανίας. Και έτσι τελειώνω το άσχετο ποστ του thread. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsarouc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Λογικό. Αμερικανοί είναι. iPhone και mtk. Αυτά τους αξίζουν σε γενικές γραμμές. Όπως η Samsung μας φέρνει τις ναυΑρχιδες της με exynos στην Ελλάδα. Εκτίμηση πλήρη. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από tsarouc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b-boy_steve Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Fotis Deutschland είπε Ναι μέσα στην πανδημία και με global chip shortage. Η Ford εδώ και 40 χρόνια ήταν Νο2 στη Ευρώπη, άρα μόνο ανέκδοτο δεν ήταν στην Ευρώπη, άρα ψάξε κάτι άλλο για να υπερασπιστεί την Xiaomi σου .😏😏 Βέβαια δεν νομίζω ότι έχει νόημα να μιλάμε γιατί η Ευρώπη δεν έχει καν εταιρείες τεχνολογίας πλέον, άρα αναγκαστικά αγοράζει από Αμερικάνικα και Κινέζικα smartphones. 3 ώρες πριν, Fotis Deutschland είπε Ναι μέσα στην πανδημία και με global chip shortage. Η Ford εδώ και 40 χρόνια ήταν Νο2 στη Ευρώπη, άρα μόνο ανέκδοτο δεν ήταν στην Ευρώπη, άρα ψάξε κάτι άλλο για να υπερασπιστεί την Xiaomi σου .😏😏 Βέβαια δεν νομίζω ότι έχει νόημα να μιλάμε γιατί η Ευρώπη δεν έχει καν εταιρείες τεχνολογίας πλέον, άρα αναγκαστικά αγοράζει από Αμερικάνικα και Κινέζικα smartphones. Ναι αλλά έχει εταιρίες αυτοκινήτων που πάνε τα αμερικανικά τρένο... Και αυτά προϊόντα τεχνολογίας είναι!!! Samsung έχω τον τελευταίο καιρό φίλε μου... Αλλά και η xiaomi αν ρίξει λίγο τις τιμές της όπως παλιότερα μια χαρά τίμια είναι... Και οι mediatek δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους υπόλοιπους επεξεργαστές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis Deutschland Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, primeragt είπε Το ότι ακούμε για αμερικανικα ford στην Ευρώπη είναι το μεγαλύτερο ανέκδοτο του thread. Όλοι μιλάνε για γερμανικά ford (Ευρώπαικα μοντέλα πάντα) εδώ και 40 χρόνια και ξαφνικά διαβάζουμε για αμερικανικα από πιθανολογω κάτοικο Γερμανίας. Και έτσι τελειώνω το άσχετο ποστ του thread. Τα ford είναι Αμερικάνικα αυτοκίνητα, απλά η Ford έχει εργοστάσια σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Με την λογική αυτή και τα Toyota είναι Κινέζικα, Τουρκικά καθώς η Toyota έχει εργοστάσια σε αυτές τις χώρες. Πήγες να μου κάνεις τον έξυπνο αλλά είπες μα@@. 5 ώρες πριν, b-boy_steve είπε Ναι αλλά έχει εταιρίες αυτοκινήτων που πάνε τα αμερικανικά τρένο... Και αυτά προϊόντα τεχνολογίας είναι!!! Samsung έχω τον τελευταίο καιρό φίλε μου... Αλλά και η xiaomi αν ρίξει λίγο τις τιμές της όπως παλιότερα μια χαρά τίμια είναι... Και οι mediatek δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους υπόλοιπους επεξεργαστές... Γιατί είπα εγώ κάπου ότι οι Midiatek δεν είναι καλοί σαν επεξεργαστές;; Έχουν μέλη της οικογένειας μου smartphone με mediatek και είναι μια χαρά. Απο την άλλην οι Snapdragon πέρσι είχαν αρκετα issues. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jadawin Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, b-boy_steve είπε Ναι στην 5αδα είναι ακόμα... Ότι να ναι... Το δικό μου το Φιατάκι τί επεξεργαστή έχει; Δεν είναι καν στη λίστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
primeragt Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, Fotis Deutschland είπε Τα ford είναι Αμερικάνικα αυτοκίνητα, απλά η Ford έχει εργοστάσια σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Με την λογική αυτή και τα Toyota είναι Κινέζικα, Τουρκικά καθώς η Toyota έχει εργοστάσια σε αυτές τις χώρες. Πήγες να μου κάνεις τον έξυπνο αλλά είπες μα@@. Όλοι του ειδικού τύπου τα θεωρούν γερμανικά γιατί σχεδιάζονται και στήνονται με βάση την ευρωπαϊκή σχολή και η βάση τους είναι Γερμανία. Οι Αμερικάνοι δεν έχουν ιδέα από αυτά τα αυτοκίνητα. Πήγαν τη προηγούμενη γενιά fiesta κ focus στην απέναντι όχθη και οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια τα κοίταζαν σαν χάνοι. Δεν έχουν καμία επαφή με τα αμερικανικά Φορντ ούτε τώρα ούτε και πότε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SDRF71 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 To γμησατε το θεμα με τα αυτοκινητα..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b-boy_steve Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 20 ώρες πριν, Fotis Deutschland είπε Τα ford είναι Αμερικάνικα αυτοκίνητα, απλά η Ford έχει εργοστάσια σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Με την λογική αυτή και τα Toyota είναι Κινέζικα, Τουρκικά καθώς η Toyota έχει εργοστάσια σε αυτές τις χώρες. Πήγες να μου κάνεις τον έξυπνο αλλά είπες μα@@. Γιατί είπα εγώ κάπου ότι οι Midiatek δεν είναι καλοί σαν επεξεργαστές;; Έχουν μέλη της οικογένειας μου smartphone με mediatek και είναι μια χαρά. Απο την άλλην οι Snapdragon πέρσι είχαν αρκετα issues. Είπες για τα xiaomi φίλε μου που έχουν mediatek. Μείνε με κινητό που δεν κάνει ζουμ φίλε μου και άσε τους mediatek και την xiaomi... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis Deutschland Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, b-boy_steve είπε Είπες για τα xiaomi φίλε μου που έχουν mediatek. Μείνε με κινητό που δεν κάνει ζουμ φίλε μου και άσε τους mediatek και την xiaomi... Γιατί ξέρεις τι κινητό έχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b-boy_steve Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, Fotis Deutschland είπε Γιατί ξέρεις τι κινητό έχω? Φαντάζομαι με αυτά που λες τι θα έχεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis Deutschland Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 34 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε Φαντάζομαι με αυτά που λες τι θα έχεις... Για πες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b-boy_steve Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Fotis Deutschland είπε Για πες. 99.9% iphone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis Deutschland Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 26 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε 99.9% iphone Samsung galaxy s20 FE 5G. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα